reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Oj tak na inflanckiej to kazdego zatrzymuja nawet bez zadnych wskazań.
no bez przesady,moja szwagierka była raz z bólami i okazało się że to jelitowe i nie zatrzymali....
jak zgłosiła się z ciśnieniem wysokim,2 dni poleżała,dali leki i do domu
a za 2 dni wrociła i urodziła......wiec też nie do końca tak że bez wskazań,ale już pod koniec ciąży działają

Dzien dobry ;)
Spac nie moge ;( jakas taka dziwnie nie spokojna jestem..
Nie dobrze mi.. maly sie wierci strasznie... no masakra

Wesolutka mnie sie tez wydaje ze bedzie nam latwiej z dzieciaczkami ;) moja Nati tez uwielbia dzieci.. z reszta karmi lalki kladzie do lozka buzi daje a jak jakis dzidzius jej w droge wejdzie to ma przekichane bo nosic chce i taka jakby opiekuncza sie robi ?? ;)

Anusia no maz przyjechal autem do domu.. naprawil tyle ile mogl.. ale maglownic jest do wymiany.. a to koszt ok 500 zl wiec trzeba poczekac na gotowke bo kiepsko teraz.. takze jak maly sie urodzi dopiero bedziemy naprawiac.. jk e urok to sraczka.. ;(
Jedno dobre ze mozna jezdzic i nic sie nie stanie.. Tylko te klupanie meza wyprowadza z rownowagi..

Doris witaj ;)

Kama kiepsko ze spowrotem w domu.. a zbadali cie jako tsk mocniej ala masaz zeby cos sie zaczelo ?? Glowa do gory..

Sonia spokojnie i u was wyjdzie slonce zmeczenie robi swoje ale wszystko sobie ulozysz i nawet na drzemke czas sie znajdzie ;)

Catedra biedna sie nameczysz...

Nic zjadlam kawalek sernika i ide sie polozyc jescze na chwile.. a o 6 sniadanie mezowi zrobic trzeba ;)

Buziaki ;*

Dzień dobry, nie śpię już od 5, przeważnie budzę się już bo mąż wtedy wstaje do pracy, później tylko już leżę. Ostatnio tak mi ciężko w nocy obracac się z boku na bok :szok: krocze boli jak cholera, przy każdym obrocie to się budzę, eh.
Dobra mykam budzic córcię i będziemy szykowac się do przedszkola.
Miłego dnia wrześnióweczki i niech któraś już urodzi bo od kilku dni nic się nie dzieje ;-)
Kciuki za wizytujące, jeżeli jakieś są.

Sawi jak czekałam tam na lekarza to mały zaczął kopać, więc stwierdziłam ze jak mnie nie przyjmą jadę spać do domu a dzisiaj przemyśle to wszystko. Na inflandzkiej nie znam nikogo a ja muszę mieć jakaś pewność ze ktoś sie mną zajmie.
W tym szpitalu co teraz pojadę mam zapewnionego anestezjologa to kolega mojej bratowej i ordynator położ tez będę sie czuła pewniejza. W bielanskim nie dają znieczulenia ponoć.

Witam porannie;) zasnelam przy odp ;))) dzis melduje sie w 2paku.

Najpierw miałam mega Lenia, dopiero popołudniu cos sie u mnie ruszyło , zrobiłam obiad, i zaczęłam prasować ciuszki małego tak ze skończyłam teraz ale mam juz wszystko przepracowane ułożone ;) wiec dobrze jutro muszę odespac hehe ;)

Kama moze sie przygotowuje , dzidzia tez musi odpocząć przed porodem ;)

Joani bo nie pamietam czy pisałam wiec jak cos lepiej 2raz niz w ogóle ;) bardzo sie cieszę ze macie juz Franusia przy sobie ;* serdeczne gratulacje ;)

Dorcia czesc ;)

Dodał mi sie post wiec lecę dalej nadrabiac ;)

reklama
AnusiaSzymka u nas porodówka o 13, ale powtarzaja często ;(

Sonia super ze znalazłas chwilke ;*
Extra ze juz w domku ;) pierwsze chwile sa ciezkie to na pewno jeszcze tak jak mówisz niewyspania Twoje nie pomaga, moze w weekend sie uda jaj maz vedzie miał wolne ? Odciągnąć trochę pokarmu i sie wyspać ? Na pewno sobie dasz rade ;-*

Alicja przykro mi z powodu choroby ;( leczcie sie szybciutko ;*

Dzis moze przepakuje sobie ta torbę zeby byc spokojna ze na bank mam wszystko co potrzebne, i mężowi jakieś alternatywy ciuszków bede musiała przygotować ;)

Wiecie muszę Wam powiedziec ze z duma nazywam swojego chłopa mezem ;P tym bardziej ze od kilku dni nie ja jemu tylko on mnie serwuje codziennie śniadanko przed wyjściem do pracy;) bardzo miło z jego strony, widzi jak sie mecze przerzucajax sie w nocy z boku na bok, gramolac sie kolka razy w nocy siku i sie lituje ;) hihi No nic wiec pojadlam i chyba jeszcze sie drzemne ;) ;* miłego dnia i ktora dzisiaj rodzi ? Czy wszystkie czekamy na 2 polowe? Mnie wszystkie objawy przeszły ... Poza tym ze wszystko boli;) i marzy mi sie jedna przespana nocka po której wstalabym wyspana :)

Do góry