reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
shiran o to fajnie, że mamy ten sam termin, no ciekawe która z nas pierwsza urodzi, póki co u mnie ani widu ani słychu, brzuch dziś też mi się często spinał.. i to wszystko. W poprzednim tygodniu to tak mnie krocze bolało, że chodzic było ciężko, normalnie jak słoń, ale teraz już od 3 dni jest lepiej i żadnych bóli nie ma.. Także mojemu dzieciaczkowi nie spieszy się;-)

witaj, o to tylko 1 dzień różnicy.. no ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje. Wcześniej to nic się nie działo, żadnej chętnej nie było, a potem jak już się zaczęło to i po kilka porodów dziennie było :-p

poczytałam Was wszystkie, ale nie mam siły nic już napisać, rozkłada mnie grypsko plus Maja załapała i coś czuję, że nocka będzie z bani bo już katar dostała okropny a u nas migiem przechodzi to w kaszel, wymioty itd.
czy to znak zbliżającego się porodu? :p
jakaś dziwna prawidłowość, że wiele z nas choruje teraz przed końcem... z tego co pamiętam Katki mała też była chora tuz przed jej porodem.
mam nadzieję, że moje najświeższe dziecię zechce poczekać w brzuszku aż się wykurujemy wszyscy ;(

dorcia witaj - kolejna mamusia, która zapewne urodzi przede mną ;/ hmmm co nas tak mało zostało na koniec września...

Ja mam termin na 21 września ale narazie jakichkolwiek oznak zblizajacego się porodu brak więc pewnie urodze w terminie albo po. Oby nie po....

justi123 - 21 wrzesień to tylko 2 dni za mną.. więc jeszcze będzie tak, że i Ty wyprzedzisz bo mojemu synkowi wcale się nie spieszy;-)
Alicjaaa85 - my z końca września to wszystkie naraz pewnie będziemy rodzic :-) Życzę Wam jak najszybszego powrotu do zdrówka, kurujcie się, dzieciątko na pewno poczeka

reklama
Do góry