reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziewczyny, szybkie pytanie za 100 punktów: jaką wybrać poduszkę do karmienia??
Jaką polecacie? Potrzebuje w zasadzie na już, bo mój kręgosłup niedługo wytrzyma w takim stanie w jakim jest teraz :)
Pomocy :)

Witam sie wieczornie :-)

Mysmy z samego rana pojechali do sosnowca bo dzis dermatolog natusi ;)
Potem orange musielismy zaliczyc sklep bo prezent na slub trzeba bylo kupic ;)
Obiad na szczescie u tesciowej :-) teraz robimy na kolacje zapiekanki domowe :-)

Maddlenka wszystkiego najlepszego ;**

Joani gratulacje pierwszego karmienia dobrze ze maly to dobry ssak :-)

Co do karmienia i wybudzania to zalezy od dziecka ;) wiec spokojnie kazde dziecko samo pokaze jak chce ;)

Kurcze teraz dziennie ktoras bedzie rodzic ;) fajnie :-)
Ja chce byc nastepna :D

Nie pamietam co chcialam jeszcze :-)

Hehe dziewczyny spokojnie kazda doczeka swojej kolejki:D a w ramach kompromisu po kilka maluszkow jednego dnia moze przychodzic na swiat:D

hehe ja zartuje :) Ole przenosilam choc byla duzo mniejsza i tutaj tez sie zapowiada, wiec mysle ze jednak sporo maluszkow pojawi sie wczesniej :)

Witajcie wieczornie :) Znów musiałam Was nadrabiać, tak produkujecie :))
Wreszcie doczekałam się pralki i odkurzacza :D dziś zrobiłam aż 4 prania ! tyle się tego nazbierało :)
Jutro czeka mnie wreszcie pranie ubranek :) i będę mogła już na spokojnie oczekiwać porodu.

Czytałam, że próbujecie coś wyciskać z piersi. Czy to tak tylko w celu sprawdzenia czy cokolwiek jest, a może chcecie w ten sposób jeszcze przed porodem pobudzić laktację? Bo ja w sumie nic takiego nie robię i nie wiem czy jakoś się muszę postarać o tę laktację już teraz? Wiem, że coś tam w piersiach siary już jest bo na staniku zauważam jakieś krople, czasem jak nacisnę sutek to też kropelka wypłynie, ale nigdy nie próbowałam jakoś na siłę wyciskać więcej. No i teraz mnie rozmowami o tym zaciekawiłyście. Może powiecie coś więcej ?

reklama
Wesolutka ja tez przenosilam... wiec jeszcze bedzie tak ze na samym koncu bedziemy razem ;)

Rajo ja tylko jak czuje ze piersi bola to nacisne ;) nic nie trzeba wczesniej robic , jak pokarm ma byc to bedzie albo po porodzie trzeba zadbac o to ;)

Do góry