reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziewczyny, szybkie pytanie za 100 punktów: jaką wybrać poduszkę do karmienia??
Jaką polecacie? Potrzebuje w zasadzie na już, bo mój kręgosłup niedługo wytrzyma w takim stanie w jakim jest teraz :)
Pomocy :)

Witam sie wieczornie :-)

Mysmy z samego rana pojechali do sosnowca bo dzis dermatolog natusi ;)
Potem orange musielismy zaliczyc sklep bo prezent na slub trzeba bylo kupic ;)
Obiad na szczescie u tesciowej :-) teraz robimy na kolacje zapiekanki domowe :-)

Maddlenka wszystkiego najlepszego ;**

Joani gratulacje pierwszego karmienia dobrze ze maly to dobry ssak :-)

Co do karmienia i wybudzania to zalezy od dziecka ;) wiec spokojnie kazde dziecko samo pokaze jak chce ;)

Kurcze teraz dziennie ktoras bedzie rodzic ;) fajnie :-)
Ja chce byc nastepna :D

Nie pamietam co chcialam jeszcze :-)

Hehe dziewczyny spokojnie kazda doczeka swojej kolejki:D a w ramach kompromisu po kilka maluszkow jednego dnia moze przychodzic na swiat:D

hehe ja zartuje :) Ole przenosilam choc byla duzo mniejsza i tutaj tez sie zapowiada, wiec mysle ze jednak sporo maluszkow pojawi sie wczesniej :)

Witajcie wieczornie :) Znów musiałam Was nadrabiać, tak produkujecie :))
Wreszcie doczekałam się pralki i odkurzacza :D dziś zrobiłam aż 4 prania ! tyle się tego nazbierało :)
Jutro czeka mnie wreszcie pranie ubranek :) i będę mogła już na spokojnie oczekiwać porodu.

Czytałam, że próbujecie coś wyciskać z piersi. Czy to tak tylko w celu sprawdzenia czy cokolwiek jest, a może chcecie w ten sposób jeszcze przed porodem pobudzić laktację? Bo ja w sumie nic takiego nie robię i nie wiem czy jakoś się muszę postarać o tę laktację już teraz? Wiem, że coś tam w piersiach siary już jest bo na staniku zauważam jakieś krople, czasem jak nacisnę sutek to też kropelka wypłynie, ale nigdy nie próbowałam jakoś na siłę wyciskać więcej. No i teraz mnie rozmowami o tym zaciekawiłyście. Może powiecie coś więcej ?

reklama
Wesolutka ja tez przenosilam... wiec jeszcze bedzie tak ze na samym koncu bedziemy razem ;)

Rajo ja tylko jak czuje ze piersi bola to nacisne ;) nic nie trzeba wczesniej robic , jak pokarm ma byc to bedzie albo po porodzie trzeba zadbac o to ;)

Do góry