reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wesolutka u mnie caly weekend burzowy i nic ;) a pelnia chtba bedzie jakos na dniach ??

Ja z zakupami z moim nie mam problemu, znaczy sie moze i mam, ale w druga strone :D zapasy jak na wojne:-D

Na jakiej zasadzie chodzicie do szpitala na ktg? Bo mi nic lekarz nie wspominal o takich wizytach w szpitalu, a ide jutro na wizyte a potem lekarz na urlop i sie zastanawiam czy mnie umowi na nast wizyte do ktorej dotrwam albo i nie czy jak to bedzie:( pecha z tym urlopem mam :(

Marciątko nie stresuj się! A urodzić też bym chciała, ale obecnie przyjęłam taktykę- jak wlazło musi wyleźć prędzej czy później i stres nie pomoże…

Wesolutka dobrze że wszystko ok J

EM Ka najważniejsze, że mąż robi postępy ;)

Alicja super literki! Fajnie mieć takie zdolne koleżanki J

Smokey zdecydowanie powinnaś podzielić się z południem Polski tym słoneczkiem!

Aiwpa gratulacje dla Weroniki!

Bubbles kurczę to jeszcze tydzień do tej pełni… może jednak burza jakaś przyjdzie? Chociaż patrząc za okno to raczej tak nie wygląda…

A jeszcze jedno dziewczyny- mogę prosić o instrukcję wyparzania smoczków i butelek? Bo dziś sobie uświadomiłam, że o tym zapomniałam… To wystarczy tak przelać wrzątkiem czy jakieś bardziej skomplikowane czynności to są (nie kupiłam wyparzacza)?

A jeszcze jedno dziewczyny- mogę prosić o instrukcję wyparzania smoczków i butelek? Bo dziś sobie uświadomiłam, że o tym zapomniałam… To wystarczy tak przelać wrzątkiem czy jakieś bardziej skomplikowane czynności to są (nie kupiłam wyparzacza)?

ja nie wyparzałam do każdego karmienia. Raz na jakiś czas tj. raz w tygodniu wsadzałam do garnka i gotowałam razem ze smoczkami.

Alpine mojej gin też cały wrzesień nie ma i wizytę 8.09 mam u innej, a na KTG się chyba chodzi jakoś po 38 tygodniu nie?

Maltanka z ciekawości sprawdziłam i u mnie od jutra ma być słońce, ale jakoś mi się nie wydaje, żeby się ta prognoza sprawdziła:-p

Oby ta pełnia nam coś dała:-D

jak chodze prywatnie to watpie ze sam z siebie mi powie ze mam do kogoś innego iść, ale jutro wypytam :)

przy dwoch poprzednich pełniach strasznie lźe sie czułam, skurcze i bole itd, ale patrzac na to ze teraz sie czuje coraz lepiej to chyba do pazdziernika bede dreptać w dwupaku :( pozatym jestesmy ciagle w srodku remontu ktory maz robi sam, i wlasnie mu noge wlozyli do gipsu! bo zle stanął jakoś :( oj niedobrze :(

Super z ta pelnia :) to kto chetny? :)

Na ktg nie trzeba skierowania. Warto wybrac ten szpital w ktorym rodzimy zeby zalozyli karte oswoic sie z personelem a w razie zlego zapisu zostawia w szpitalu. W wiekszosci szpitali rejestracja telefoniczna po skończonym 37 tyg.

Kara ja tez raz na jakis czas wrzucam butelki smoczki do garnkavi chwile gotuje.

reklama
a ja dzisiaj dałam się namówić córce na pojechanie rowerkiem do przedszkola... no i ona na rowerze ja psa na smycz (maleńki nie jest)...

no i przegięłam. Trochę za daleko. Takie skurczybyki mnie teraz siekają, że jestem w szoku. Wszystkie przepowiadające bo nic to wspólnego z okresowymi nie ma. No i młody znowu blokuje mi miednicę próbami wstawiania się... normalnie jeszcze urodzę przez ten spacer do nocy :p tak mnie już wszystko boli, że zaczynam mieć dość...

Do góry