reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

witajcie!!

Dooda, kciuki zacisniete! Ciekawe czy tulisz juz maluszka?

kciuki za wizytujące!

maddlenka, sto lat!!

emalia, wymienilas sie z kims numerem telefonu, czy nie? :) jak cos to pisz PW to sie wymienimy :)

smoky, moze faktycznie te sliwki maja taka moc jak pierogi katki. Swoja droga bylo by super, bo wlasnie zajadam - tylko ze strasznie kwasne :)

Olinka, kiedy masz ktg nastepne? Jakos luzniej w żeromskim, zauwazylas? Ponoc duzo pan sie rozpakowalo :)

Ja jestem juz po zapisie, mloda oczywiscie po szalonej nocy gdzie skakala jak na trampolinie, cale ktg przespala. Wzieli mnie na liczenie wod plodowych, ale wszystko ok.

reklama
Smokyeyes a sk jestes (ja z tel wiec moze masz ta info) ;) chce wiedzieć gdzie jechac po to słonko ;)
Przykro mi z powodu biegunki ;(

My teraz leżymy sobie, juz po zakupach, bułeczka do mielonego sie moczy ;) chatka ogarnięta, zakupy zrobione , powiem Wam ze bardzo doceniam to ze rodzicow mam blisko, dzis np zadzwoniłam do taty zeby podjechał pod lidla jak bedzie jechał do pracy, zeby pomoc mi nosić zakupy ;)
Bo mój maz wczoraj jak był to kupił pieczywo - progres;) ale nie zapytał czy jest z czego obiad zrobic ale uczy sie chłopak ;))) moze kiedys ... ;)

Wesolutka ktg mam w piątek jeśli dotrwam ;) A Ty kiedy?
Oj a wczoraj w szpitalu wcale nie było spokojnie. Ale to może przywilej poniedziałku :) W ogóle wczoraj na ktg było bardzo dużo dziewczyn po terminie. Jedna 4 dni, inna 5, a jeszcze inna 7. W ogóle tłumy straszne wczoraj były.
Wesolutka może też przesłałabym Ci mój numer telefonu? Bo ja korzystam wyłącznie z kompa bo na moim gruchocie starym nie mam internetu ;) Więc w razie czego nie będę mogła się kontaktować inaczej jak tylko za pomocą sms.

Em ka - trzeba mieć nadzieję, hahaha małymi kroczkami - od bułek do obiadu, w końcu zaskoczy :))

animka - ja po piersi odbijałam, tzn Maja odbijała ;P, natomiast nie przejmuj się zimnymi rączkami, jeśli malutka ma ciepłe stópki i karczek suchy i ciepły to jest jej dobrze, moja córcia również zawsze miała zimne dłonie, ja się martwiłam, ubierałam cieplej a efekt był taki że dziecko spocone za chwilkę było. Chyba, że by była mega zmarźlaczkiem, ale to byś zauważyła, bo i nosek by miała zimny i cała byłaby chłodna.

Ja na szybko sie pochwalę literkami, które dla Agatki nad łóżeczko uszyła moja koleżanka :)
10571946_1468394823430534_5723705472290035772_o.jpg10667848_1468075856795764_1160586827_o.jpg

Załączniki

• 10571946_1468394823430534_5723705472290035772_o.jpg
    10571946_1468394823430534_5723705472290035772_o.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 71
  • 10667848_1468075856795764_1160586827_o.jpg
    10667848_1468075856795764_1160586827_o.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 64
Olinka, jasne wysylam PW z numerem :)
ja jestem zapisana na poniedzialek, ale raczej nie dotrwam :) chociaz zaobaczymy :)
mowila ta Pani z rejestracji w poradni ze rano kolo 8 i popoludniu kolo 17 jest starszny mlyn, bo zmiany lekarzy, a po dyzurach przyjmuja ejszcze swoje pacjentki itp.
Ale ze generalnie duzo Pan ma nowych z 38 tygodnia, a te terminowe sie w wiekszosci rozpakowaly :)
I chyba cos w tym jest bo dzisiaj nawet 2 lekarzy bylo w poradni - chyba nie mieli co robic (moze dlatego wzieli mnie na to usg) :)
a tak w ogole na kiedy masz termin? :p

Alicja piękne literki ! ;)

A co do męża jak mu powiem ze nic nie na to zrobi ładne zakupy - nawet to lubi ale jak nie powiem to moznaby sie z pusta lodówka obudzić ;)

Smokey to wyślij troszkę na południe ;)

reklama
Do góry