reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witamy się z ranka!

Maddlena najlepszego:)

Ja zjadłam śniadanko, zaraz Nadusi dam, Oliś póki co śpi... a w nocy 6 razy ładował kupala:D karmiłam przebrałam znów kupa:D:-)

reklama
Witajcie,
Kolejny dzień, mówią ciągle że słońce na wschodzie a za oknem tak strasznie szaro, ja nie wiem

Na początek maddlenka dużo uśmiechu i radości w dniu urodzin i aby ślubny sprawił ci miłą niespodziankę ;*

Emka, shiran i emalia
powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści, &&&& zaciśnięte

Felicity to teraz korzystaj z wolnego i zbieraj siły na poród ;)

dzień dobry wrześniówki :)
Maddlena - wszystkiego naaaaaaajlepszego, moc uśmiechu, siły, zdrowia i oby mężuś nie zapomniał :)
Felicity - czyli teraz przez kilka dni zasłużony odpoczynek, bo juz niebawem znów pełne ręce roboty będziesz miała :)
Katka- co do pełnych rąk roboty - to ładny Oliś ma "przemiał", że się tak wyrażę :pP robi kupki czyli jest zdrowy i oby tak dalej :)

miłego dnia, ja jestem śnięta, deszcz leje, idę próbować ratować garnki, które stały zapakowane 5 lat (od mojego ślubu) w piwnicy rodziców i teraz jest na nich jakiś osad ;//

Maddlena wszystkiego najlepszego :-)

Ja juz po wizycie, nie ma co dużo pisać wiec pisze tu. GBS ujemny wyszedł. A szyjka nadal długa i bez rozwarcia. Także nadal cisza i czekam. Za tydzień kolejna wizyta.

Maddlena sto lat :-)u nas piękna pogoda, lato wróciło i cały tydzień ma być taki. Młody odprawiony do szkoły, pełna ekscytacja nowym plecakiem, piórnikiem itd :-) mnie w nocy dopadła jakaś zaraza, mam straszną biegunkę :-/ to może być sprawka sliwek które wczoraj jadłam albo jakiś wirus, z dwojga wolę przyjąć winę śliwek bo nie uśmiecha mi się leczenie całej rodzinki

Witam z rana,
u nas nocka zerwana niestety. moje biodra na przemian z corcia,ktora ma zatkany nosek skitecznie nie pozwalaly spac . kurcze noja niunia chyba chora bedzie :-( wczoraj katarek i chrypka a dzis do tego podwyzszona temp. zaaplikowalam medycynke,mam nadzieje,ze nie rozwinie sie z tego nic wiecej.

madllena kochana wszystkiego naaaaj! duzo radosci,milosci,cierpliwosci,spelnienia marzen i expresowego porodu :-)

alicja ogladnelam dzis zdjecia mieszkanka :-) cuda wyczarowalas,bardzo ladnie i przytulnie,az trudno uwierzyc,ze jeszcze niedawno to byl skladzik wegla i ziemniakow!

Maddlena - wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, radości, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!
Katka - czytając Ciebie robię się przerażona ile dziecko potrafi zużyć pampersów na dzień :O

Mnie już nerwy biorą, czekamy na wyniki z posiewu Męża, czy też ma GBSa czy nie i oczywiście wyników nie ma, a miały być :| Pewno i tak się okaże, że ode mnie załapał to, ale wolę wiedzieć, że brak współżycia u nas ma sens, a nie że tak sobie po prostu w celibacie niepotrzebnie żyjemy.
Chcę już urodzić!!!

Pozdrawiam, nabuzowana Marta

Dzień dobry :)

Maddlena wszystkiego najlepszego!

Smokyeyes może to faktycznie po śliwkach. Na razie nie ma co panikować. A może to już jakieś oczyszczanie przed porodem? Koleżanka opowiadała mi, że pod koniec ciąży najadła się czereśni i zaraz potem biegunka, szpital i poród :) I śmiała się, że jej czereśnie wywołały ;)

Anusiaszymka - zdrowia dla córci!

Shiran dobrze, że wizyta udana i GBS ujemny :)

Za pozostałe wizytujące dzisiaj trzymam mocno kciuki!

reklama
Maddlena wszystkiego najlepszego!

Katka 6 kupek! Wow :D a powiedz mi odbijasz mu po każdym jedzeniu? Bo mi w szpitalu powiedzieli, że po cycku się nie odbija...

I dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie - czy Wasze maluszki mają ciepłe łapki? Bo mała cała jest cieplutka tylko rączki ma zimne i nie wiem czy mocniej ją przykryć czy tak może być...

Do góry