reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
wesolutka to tylko odliczać dni i córcia będzie z wami ;)
maddlena mi nie poleciała jeszcze nawet kropelka więc zobaczę po porodzie jak to się rozwinie. A że u Ciebie przestało lecieć to pewnie też nic strasznego.
Bubbles ja też nie mam zbyt wielu zajęć więc korzystam z ostatnich tygodni i czytam książki czasami coś oglądam i spacerki chyba nic nam nie pozostało skoro wszystko gotowe ;)
Alicja ja też nie mam gotowej torby, chyba się zmobilizuję po ostatniej wizycie którą mam w środę i dokończę pakowanie torby. Bo dla synka jeszcze nic nie spakowałam.

choco super, że już w domu, a teraz z dnia na dzień będzie lepiej

shiran mnie też już takie latanie po sklepach męczy

maddlena to ja będę miała to samo, wcześniej wstawanie i ogarnianie obu i do przedszkola

alicja ja myślałam, że to tylko ja zostałam z torbą, a tu proszę. Co do zmywarki to sypiesz sól i płyn nabłyszczający i tak uzupełniasz to jak juz ci będzie wyświetlało, że trzeba, a do każdego mycia dajesz dodatkowo tabletkę, ja używam Finisha i mogę ich polecić. Kiedyś spróbowałam somata, ale dziadostwo straszne.

wesolutka, to ty następna widzę

bubbles a no właśnie, bo od dzisiaj to oficjalnie wrześniówki

kara, maddlena u mnie to w ogóle nic nie leciało i nie leci, aż się zastanawiam co z tego będzie

Co do zmywarek to niestety ale ja jedynie mogę polecić dobry płyn do naczyń i gąbeczkę :) hehe nasze mieszkanie jest o tyle małe że zmywarka tylko na balkon już wejdzie :)

Moja torba jeszcze też nie dokońca dopakowana tzn sztućce kosmetyki papier jeszcze wrzucić trzeba więc już pierdoły...:)

a co do siary to ja też ostatnie pare dni nie miałam a dzisiaj znowu poleciało :) aż musiałam troszkę sama wycisnąć bo piersi bolały...
także to chyba nie zalezy od niczego :)

ania// - no u mnie nie do końca tak było, niestety dwa dni po porodzie ani kropli z piersi, mała przez cewnik karmiona, butelką czym się dało i tak mi mocno zleciała na wadze ;/ potem faktycznie ruszyło, ale pierwsze dni była masakra.
mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i "trysnę jak fontanna" :pPP jak tylko Agatka się dossie ;) :-D

Ann_ coś czuję, że będzie nam się teraz strasznie dłużyło, bo wszystko gotowe to nie ma żadnego konkretnego zajęcia:sorry2:
U mnie też siary brak, ale mam nadzieję, że po porodzie się wszystko rozkręci;-)

Alicja no tak też bywa ... trzeba myśleć pozytywnie :)

Oj będzie się dłużyć teraz jest najgorszy okres dla nas :) a ile nerwów przed nami że jedne dzieciaczki chcą wychodzić a nasze nie :) hehe

reklama
Kuźwa wzięłam się za golenie przed jutrzejszą wizytą i się zacięłam :/ teraz krwawię i tak oceniam skąd to faktycznie leci.. ajjj chyba dam sobie siana już z tym i niech mnie jakaś w szpitalu piguła ogoli :/

Ja do tej pory z siarą miałam tak, że jak naciskałam na sutek to tak po 2-3 kropelki a z drugiej max jedna, a jak bez stanika się położyłam na boku to leciało ciurkiem. Teraz bez stanika ani rusz a jak naciskam to już mniej tej siary się wydobywa.

Do góry