reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Sorki ze dzis sie nie udzielam ale wstalismy i Ogarniamy chatę tzn magazyn z pokoju dziecka trzeba było w koncu rozpakować i posprzątać tak w miarę gruntownie na przyszły tydz zostawiam okna dzis Mlody posprzątał mi łazienkę i poodkurzal teraz jeszcze trochę mi zostało wiec poudzielam sie pozniej ;)

Katka super ze w domu juz jesteście !

Jak najbardziej załóżmy taki wątek przyda sie każdej z nas ;)

reklama
Nie wiem czy nadrobię, bo czasu brak.
Przepraszam, że dopiero teraz się melduję, ale jak mnie przenieśli na położniczy w ogóle zasiegu nie było a potem i głowy do tego nie miałam.
Oznajmiam zatem, że nasz synuś Franek przyszedł na świat 28.08. o godz. 10.10. Dostał 10 pkt. Waga 3400, wielki na 56 cm ;)
Niestety po kilku godz. zaczęła spadać seturacjja i się zaczęło... nie chce mi się do tego wracać, ale jest jak na razie w szpitalu klinicznym i jeździmy do niego. Niby jakaś bakteria zaatakowała płucka i nie do końca chiały się rozprężać. Na szczęście cały czas oddycha sam, jedynie tlen podawali. Od dzisiaj jest już bez tleny i wraca wszystko do normy. Jutro cały komplet badań będzie i zobaczymy co dalej.
Ja wyszłam wczoraj j ze szpitala ze wzgl. na małego, jakoś daję radę, po prostu muszę. Dzisiaj w końcu mogłam go potrzymać i poprzytulać.
Mam nadzieje, że u was ok i nie miałyście takich przeżyć jak my. Widzę tylko, że Katka ma w końcu Oliwera przy sobie- gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Hallo :)
Ja też nie rodzę :)

Katka super że już w domku :) oby zastoje przeszły &&& :) czekamy na zdięcia :)

Myśmy dzisiaj rano zaliczyli spacerek i zakupy małe na obiad tortille :) i robiliśmy porządki w kuchni w szufladach z przyprawami mąkami i innymi rzeczami ciasto upiekliśmy tata wpadł na chwile teściowa też na chwile przywieźli troszkę grzybow i właśnie M je kroi i będzie jajecznice z grzybami robił :)

młoda strasznie zmierzła...
Madlenka Nati tez ćwiczy moją cierpliwość...

Emka widzę że u Was też roboczo dzisiaj a miało być leniuchowanie :)

Zakładajcie wątek napewno się przyda każdej :)

Za mamy idące do szkoły pierwszy raz jutro z dzieciaczkami && żebyście się za bardzo nie wzruszyły :)
tylko usmiech na twarzy :):)

nie pamiętam co jeszcze chciałam pisać...

Buziaki jutro znowu od rana na bieżąco będę :*
Dobrej nocki :*

Joani super że się odezwałaś bo już się martwiłyśmy. Trzymamy za was kciuki, oby Franuś jak najszybciej doszedł do zdrowia i byście mogli zabrać go już niedługo do domu ;*

ania// Natalka może też czuje że niedługo ktoś się pojawi w domu

Emka
dużo nadrabiania nie masz bo spokojna niedziela była ;)

Ja również się melduję-na razie objawów porodu brak. Krocze boli, brzuch się spina cały cza, dziś miałam też kilka takich mega bolesnych skurczy, ale to chyba mało do rodzenia... My dziś pospacerowalismy o lasku wolskim, nawet na kopiec piłsudskiego się wdrapalismy, potem jeszcze do forum na obiad...-tak więc intensywnie bardzo :)

Joani super że się odezwałas! Dużo zdrowia dla maluszka!

Katka super że już w domku!

nie pamiętam co komu jeszcze miałam pisać...

Co do wątku z karmieniem to również jestem za :)

Joani duuużo zdrówka dla Franka:tak: Niech szybko dochodzi do siebie, żebyście mogli wrócić wszyscy razem do domku:) Dobrze, że się odezwałaś:)

reklama
Do góry