reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Sorki ze dzis sie nie udzielam ale wstalismy i Ogarniamy chatę tzn magazyn z pokoju dziecka trzeba było w koncu rozpakować i posprzątać tak w miarę gruntownie na przyszły tydz zostawiam okna dzis Mlody posprzątał mi łazienkę i poodkurzal teraz jeszcze trochę mi zostało wiec poudzielam sie pozniej ;)

Katka super ze w domu juz jesteście !

Jak najbardziej załóżmy taki wątek przyda sie każdej z nas ;)

reklama
Nie wiem czy nadrobię, bo czasu brak.
Przepraszam, że dopiero teraz się melduję, ale jak mnie przenieśli na położniczy w ogóle zasiegu nie było a potem i głowy do tego nie miałam.
Oznajmiam zatem, że nasz synuś Franek przyszedł na świat 28.08. o godz. 10.10. Dostał 10 pkt. Waga 3400, wielki na 56 cm ;)
Niestety po kilku godz. zaczęła spadać seturacjja i się zaczęło... nie chce mi się do tego wracać, ale jest jak na razie w szpitalu klinicznym i jeździmy do niego. Niby jakaś bakteria zaatakowała płucka i nie do końca chiały się rozprężać. Na szczęście cały czas oddycha sam, jedynie tlen podawali. Od dzisiaj jest już bez tleny i wraca wszystko do normy. Jutro cały komplet badań będzie i zobaczymy co dalej.
Ja wyszłam wczoraj j ze szpitala ze wzgl. na małego, jakoś daję radę, po prostu muszę. Dzisiaj w końcu mogłam go potrzymać i poprzytulać.
Mam nadzieje, że u was ok i nie miałyście takich przeżyć jak my. Widzę tylko, że Katka ma w końcu Oliwera przy sobie- gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Hallo :)
Ja też nie rodzę :)

Katka super że już w domku :) oby zastoje przeszły &&& :) czekamy na zdięcia :)

Myśmy dzisiaj rano zaliczyli spacerek i zakupy małe na obiad tortille :) i robiliśmy porządki w kuchni w szufladach z przyprawami mąkami i innymi rzeczami ciasto upiekliśmy tata wpadł na chwile teściowa też na chwile przywieźli troszkę grzybow i właśnie M je kroi i będzie jajecznice z grzybami robił :)

młoda strasznie zmierzła...
Madlenka Nati tez ćwiczy moją cierpliwość...

Emka widzę że u Was też roboczo dzisiaj a miało być leniuchowanie :)

Zakładajcie wątek napewno się przyda każdej :)

Za mamy idące do szkoły pierwszy raz jutro z dzieciaczkami && żebyście się za bardzo nie wzruszyły :)
tylko usmiech na twarzy :):)

nie pamiętam co jeszcze chciałam pisać...

Buziaki jutro znowu od rana na bieżąco będę :*
Dobrej nocki :*

Joani super że się odezwałaś bo już się martwiłyśmy. Trzymamy za was kciuki, oby Franuś jak najszybciej doszedł do zdrowia i byście mogli zabrać go już niedługo do domu ;*

ania// Natalka może też czuje że niedługo ktoś się pojawi w domu

Emka
dużo nadrabiania nie masz bo spokojna niedziela była ;)

Ja również się melduję-na razie objawów porodu brak. Krocze boli, brzuch się spina cały cza, dziś miałam też kilka takich mega bolesnych skurczy, ale to chyba mało do rodzenia... My dziś pospacerowalismy o lasku wolskim, nawet na kopiec piłsudskiego się wdrapalismy, potem jeszcze do forum na obiad...-tak więc intensywnie bardzo :)

Joani super że się odezwałas! Dużo zdrowia dla maluszka!

Katka super że już w domku!

nie pamiętam co komu jeszcze miałam pisać...

Co do wątku z karmieniem to również jestem za :)

Joani duuużo zdrówka dla Franka:tak: Niech szybko dochodzi do siebie, żebyście mogli wrócić wszyscy razem do domku:) Dobrze, że się odezwałaś:)

reklama
Do góry