reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Hello!
Jak na weekend - to calkiem sporo sie tu dzieje ;-)

My dla odmiany wczoraj wybralismy sie do zoo...Ostatnie dni wakacji - a przez ostatnie 3 tyg. nie mialy zadnych atrakcji, bo nic tylko lazienka na tapecie ;-) Za to dzis trzeba bedzie sie za nia wziac...

reklama
Hej dziewczyny ;)
Noc ładnie u nas przespana, gorzej się czuję wieczorami nawet przekręcić mi się ciężko przed zaśnięciem, ale to nic w porównaniu jak wy w ogóle spać nie możecie.
Ładna i słoneczna niedziela dziś pewnie jedna z ostatnich tak ciepłych w tym roku.

Jak tak czytam o tych waszych skarbach urodzonych to aż mi się łezka kręci w oku, już się doczekać nie mogę na mojego synka ;)
Sonia super że tak szybko poszło, odpoczywajcie Kochani
Aniaam bądź dzielna, lekarze czasami są beznadziejni. Ściskamy
Marciątko szkoda że się nie udało, ale może na dniach się zdecyduje Zosia i ty będziesz następna, kciuki za to ;)
wesolutka zdrówka dla Oli :*
Katka, Choco współczuję zastojów, musi boleć, przytulamy, ale już niedługo do domu ;)
Maddlena cierpliwości życzę, a może ty następna poczekajmy ;)

Martwię się o Joani, przecież wie że my tu od zmysłów odchodzimy więc dałaby znać jakby mogła prawda

Dzień Dobry:)

Korzystam póki Mąż śpi, mogę spokojnie wejść na forum:)

Super, że mamy kolejnego maluszka:-D No to, żeby nie było nudno to dzisiaj też któraś musi nas trzymać w napięciu, która chętna?:))

U mnie noc była spokojna, ale znowu od rana czuję, że skurcze wracają:dry:

Wesolutka
zdrówka dla Oli, bidulka, żeby się nie męczyła długo.

Choco
no jeszcze troszkę i będziecie na spokojnie w domku:))

Aniaam
współczuję bóli, oby udało Ci się dogadać z Twoim lekarzem.

Maddlena a może on czuje, że to już i nie będzie jedynakiem?:)

Gdzie wy macie tą ładną pogodę, bo u mnie tak szaro-buro:(

Ja myślę, że joani nie ma dostępu do netu. Tzn może wyczerpała jakiś limit w komórce, albo coś... No bo dlaczego by się nie odzywała. A po prostu nie zdążyła podać swojego nr telefonu, żebyśmy miała jakiś kontakt.

maddlena oby tak było jak mówisz, czekamy cierpliwie.

Bubbles a co masz szlaban na forum? mąż czuje zazdrość ;))

Ann_ szlaban? Nieee:-) Ale jak on jest w domu to zajmuje lapka i mi zostaje podczytywanie z telefonu:) Dlatego korzystam z laptopa jak śpi, bo się wygodniej pisze:D

Bubbles no nie wiem, co się ostatnio dzieje z moim synem. Nie poznaję go.

Amaliee a jak pakowanie? To dzisiaj ta przeprowadzka, prawda?

Też się zastanawiam,gdzie to słońce. U nas też szaro... Kropi troszkę nawet.

Amaliee no ja codziennie jak on jest w pracy mam laptopa dla siebie, więc 8 godzin dziennie jak najbardziej mi wystarczy:-p Poza tym mogę mu w każdej chwili powiedzieć, że ja przejmuje lapka, ale skoro mam apkę w telefonie to nie chcę mu zabierać, niech też się nacieszy swoimi grami, bo on wcale dużo na kompie nie siedzi:)

Idę budzić tego mojego śpiocha, bo już ponad 13 godzin śpi:szok:

reklama
No ale jak byście zostali, to Adam nie pójdzie na rozpoczęcie roku szkolnego.

A mam pytanie odnośnie BB w tel. Wcześniej miałam Samsunga z androidem i aplikacja działała, byłam zadowolona. Teraz mam Nokie z Windows i tutaj nie mogę pobrać tej aplikacji,tylko wchodzę normalnie jak na kompie. Ale próbowałam dodać zdjęcie na forum i nie mogę,albo nie umiem tego zrobić. Może któraś może mnie oświecić?

Do góry