reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hello!
Jak na weekend - to calkiem sporo sie tu dzieje ;-)

My dla odmiany wczoraj wybralismy sie do zoo...Ostatnie dni wakacji - a przez ostatnie 3 tyg. nie mialy zadnych atrakcji, bo nic tylko lazienka na tapecie ;-) Za to dzis trzeba bedzie sie za nia wziac...

reklama
Hej dziewczyny ;)
Noc ładnie u nas przespana, gorzej się czuję wieczorami nawet przekręcić mi się ciężko przed zaśnięciem, ale to nic w porównaniu jak wy w ogóle spać nie możecie.
Ładna i słoneczna niedziela dziś pewnie jedna z ostatnich tak ciepłych w tym roku.

Jak tak czytam o tych waszych skarbach urodzonych to aż mi się łezka kręci w oku, już się doczekać nie mogę na mojego synka ;)
Sonia super że tak szybko poszło, odpoczywajcie Kochani
Aniaam bądź dzielna, lekarze czasami są beznadziejni. Ściskamy
Marciątko szkoda że się nie udało, ale może na dniach się zdecyduje Zosia i ty będziesz następna, kciuki za to ;)
wesolutka zdrówka dla Oli :*
Katka, Choco współczuję zastojów, musi boleć, przytulamy, ale już niedługo do domu ;)
Maddlena cierpliwości życzę, a może ty następna poczekajmy ;)

Martwię się o Joani, przecież wie że my tu od zmysłów odchodzimy więc dałaby znać jakby mogła prawda

Dzień Dobry:)

Korzystam póki Mąż śpi, mogę spokojnie wejść na forum:)

Super, że mamy kolejnego maluszka:-D No to, żeby nie było nudno to dzisiaj też któraś musi nas trzymać w napięciu, która chętna?:))

U mnie noc była spokojna, ale znowu od rana czuję, że skurcze wracają:dry:

Wesolutka
zdrówka dla Oli, bidulka, żeby się nie męczyła długo.

Choco
no jeszcze troszkę i będziecie na spokojnie w domku:))

Aniaam
współczuję bóli, oby udało Ci się dogadać z Twoim lekarzem.

Maddlena a może on czuje, że to już i nie będzie jedynakiem?:)

Gdzie wy macie tą ładną pogodę, bo u mnie tak szaro-buro:(

Ja myślę, że joani nie ma dostępu do netu. Tzn może wyczerpała jakiś limit w komórce, albo coś... No bo dlaczego by się nie odzywała. A po prostu nie zdążyła podać swojego nr telefonu, żebyśmy miała jakiś kontakt.

maddlena oby tak było jak mówisz, czekamy cierpliwie.

Bubbles a co masz szlaban na forum? mąż czuje zazdrość ;))

Ann_ szlaban? Nieee:-) Ale jak on jest w domu to zajmuje lapka i mi zostaje podczytywanie z telefonu:) Dlatego korzystam z laptopa jak śpi, bo się wygodniej pisze:D

Bubbles no nie wiem, co się ostatnio dzieje z moim synem. Nie poznaję go.

Amaliee a jak pakowanie? To dzisiaj ta przeprowadzka, prawda?

Też się zastanawiam,gdzie to słońce. U nas też szaro... Kropi troszkę nawet.

Amaliee no ja codziennie jak on jest w pracy mam laptopa dla siebie, więc 8 godzin dziennie jak najbardziej mi wystarczy:-p Poza tym mogę mu w każdej chwili powiedzieć, że ja przejmuje lapka, ale skoro mam apkę w telefonie to nie chcę mu zabierać, niech też się nacieszy swoimi grami, bo on wcale dużo na kompie nie siedzi:)

Idę budzić tego mojego śpiocha, bo już ponad 13 godzin śpi:szok:

reklama
No ale jak byście zostali, to Adam nie pójdzie na rozpoczęcie roku szkolnego.

A mam pytanie odnośnie BB w tel. Wcześniej miałam Samsunga z androidem i aplikacja działała, byłam zadowolona. Teraz mam Nokie z Windows i tutaj nie mogę pobrać tej aplikacji,tylko wchodzę normalnie jak na kompie. Ale próbowałam dodać zdjęcie na forum i nie mogę,albo nie umiem tego zrobić. Może któraś może mnie oświecić?

Do góry