reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee no ja w gry nie gram hehe:) a aplikacja do czytania jest ok:tak: gorzej z dluzszym pisaniem, ale tez jak trzeba to da rade:) no i mi sie nie wiesza ani nic:) i tak pisala EM ka szkoda, ze nie widac suwaczkow:tak:

EM ka woow o tej porze jeszcze w lozku, zaszalalas:D

Maddlena niestety nie pomoge, bo ja na tel tylko z aplikacji korzystam.

Amaliee dobra decyzja:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee ale wtedy syn ominie pierwsze dni w nowej szkole tak więc i pierwsze zapoznanie z wszystkimi, mi byłoby szkoda go nie posłać.

Bubbles no tak teraz rozumiem, my też mamy każdy swój laptop, ja dużo korzystam, ale jak coś byłoby potrzebne to jakoś byśmy się dogadali. BB to u mnie tylko na kompie, nie znoszę korzystać z internetu na telefonie, jakoś nigdy nie działa tak jakbym tego chciała.

Wysłałabym wam trochę słońca bo dzień na prawdę piękny ;-)

Moze to tez zalezy od telefonu:)

Ann_ to ja poprosze troche tego sloneczka:tak:

Amaliee
takie filmy to ja tez z Mezem ogladam, wiec dla mnie to nic niezwyklego hehe:)) przeciez kobiety nie ogladaja tylko komedii romantycznych:p

Ostatnia edycja:
też lubię filmy akcji i był czas kiedy do kina chodziłam na filmy których sama bym nie wybrała, a później byłam zachwycona jak no Django ;)

hej:)
u mnie nadal wizytacja rodziców na "nowym" piwnicznym mieszkanku :pP

Aniaam - współczuję niepewności i bóli, oby szybko podjęli jakąs decyzję.
Marciątko - kciuki żeby Zosia się jednak pospieszyła, już czas :)
Wesolutka - bidulka ta Twoja Ola, z zapaleniem spojówek można się nieźle nacierpieć ;//

a może załóżmy watek "piersiowy" ?? myślę, że wiele z nas będzie szukało wskazówek i rad odnośnie karmienia, zastojów itd.

Jutro wielki dzień dla mojej Mai, idzie do nowego przedszkola, i muszę jakoś się tam dokulać a przez wczorajszy nerwoból ledwo chodzę.

jutro wrzesień więc legalnie można rodzic :pP która następna ? ;)

Alicja pomysł z wątkiem dotyczącym karmienia bardzo dobry i popieram. Po pierwsze nie będzie to się gubiło tutaj wśród ogólnego, a po drugie jednych ten problem dotyczy teraz a innych za kilka tygodni więc warto później mieć do czego wrócić w konkretnym miejscu.

Meldujemy się z domku:))

Oliś śpi najedzony, mąż poszedł napalić w piecu pójdę pod prysznic i będzie masował zastoje, nie obeszło się bez tabletek,
Gin zrobił mi Usg, fes zastój w prawej paszce... wielkośći wielkiej śliwki...dostałam 2 tabletki które hamują nieco nawał laktacji.... No i mąż zaparzył herbaty z szałwii akurat mamy świeżą na oknie.

Kurde fajnie już być w domku, ten szpital tragedia....:-)

Jak się troszkę Ogarnę jutro wkleję zdjęcie Olisia:D

reklama
Dziewczyny to nie ma co proponowac tylko zakladac:tak: na pewno sie przyda, kazdej w swoim czasie:))

Katka super, ze juz w domku, czekamy na fotki malego przystojniaka:D

Do góry