reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już po usg, nic tam sie nie dzieje. Lekarze sie zebrali, zeby obejrzeć to lozysko. Lekarka twierdzi ze raczej w tym tygodniu bedzie cc ale o tym zadecyduje ordynator w poniedziałek. Jutro bedzie mój lekarz to zobaczymy co powie. Ogólnie bóle mam dalej i jakaś taka osłabiona jestem :-( dziewczyny z sali w porządku, jedna jest od tego samego lekarza i mówi ze super sie opiekuje swoimi pacjentkami i każda jedna pamięta.

Bubles - to sie moze u Ciebie zaczyna? :-)

Kładę sie już bo muli mnie :-(

Katka - te liście kapusty podobno działają cuda :-) tak słyszałam od kilku kobiet :-) trzymam kciuki za karmienie :-)

reklama
Choco super że jutro do domu, może te opuchnięte stopy zgłoś lekarzowi lub położnej przed wyjściem żeby się nie okazało że to coś poważnego. A rodzić dziś chyba żadna nie chce hihi :)

Katka super że wy też jutro do domku już ;)

katka gorący prysznic na te miejsca i masaż,ale mocny ma boleć,trzeba to rozmasować...ja miałam duże i częste zastoje bo mała najadała sie szybko i zasypiała a mi rozsadzało piersi
laktator w takiej sytuacji mi ratował
ale i tak masaż z gorącą wodą działa cuda......możesz pieluszke tetrową zmoczyć w takiej wodzie gorącej i okłady robić

Hej kochane :)

Ja tak poźno bo jakoś czasu brak dzisiaj...
nocka znowu kiepska... młody daje strasznie popalić .. mógłby już wyjść ja bym się napewno nie obraziła:)

Widzę że dziś spokojnie żadnych alarmów porodowych :) hehe

frytki dziś na obiad też u nas królowały i schabowe i pomidorki w sosie czosnkowym :)
zamiast muffinek upiekliśmy 3 rodzaje ciasteczek z orzechami (pistacje i ziemne) z kokosem i z czekoladą :) wyszły pyszne :)

Właśnie goście od nas wyszli fajnie tak posiedzieć :)
Tylko dzieci jakieś zmierzłe... Natusia i wczoraj i dzisiaj nie zrobiła sobie drzemki.. i to jest masakra...

Emka ja mam od jakiegoś czasu takie upławy i właśnie zapach taki słodkawy jakby.. ale wszystko jest w jak najlepszym porządku :)

Aniamm dobrze że okazało się że wszystko wporządku :) no i że cc już na dniach :)

Joani... co z Tobą??
Sonia jak u Was? mam nadzieję że nie męczysz się za bardzo i wywołanie idzie z górki :)

Co do okna nad zlewem w kuchni to u nas nie ma takiej opcjii więc to tylko marzenia :)

Katka wszystkie rady jakie mnie pomagały wesolutka wymieniła więc próbuj kochana i szybko się uporaj z tym co by się już nie męczyć z bolem :)

Bubless jak u Ciebie? straszaki? :)

trzeba się do łóżka kierować powoli :) odespać troszkę bo nad ranem znowu po spane może być... 4 rano to najlepsza pora żeby matce podokuczać... :p

Olinka i co pierogi działają ??

Miłej nocki :)
Dobranoc:*

Ania// pewnie tak, bo juz sa mniej intensywne:) za to maly jakis chyba niespokojny, strasznie sie kreci, zobaczymy co bedzie w nocy.

Zrobilismy sobie z Mezusiem seans filmowy, a zaraz trzeba sie zbierac spac, chociaz ciezko widze ta noc:/

Dobranoc:*

Ostatnia edycja:
katka ja właziłam do wanny z gorącą wodą i masowałam się w wannie przy okazji sporo pokarmu się pozbywając. Człowiek się nie uświnił a przy okazji kąpiel w mleku niczym kleopatra miał zapewnioną :)

Ania// na razie cały czas czekam na efekt pierogowych szaleństw ;) Ale na razie nic a nic...

Madziochek - witaj!

Alicja dobrze, że sprawdziłaś i wszystko jest w porządku :)

Aniaam ciekawe co lekarze zdecydują. Dobrze, że jesteś pod opieką.

Ja już uciekam do spania. Dobrej nocki Kochane!

Hej dziewczyny. Jestem na porodowce. Przebili mi pecherz plodowy bo maly mial za wysoki puls. Teraz czekamy na rozwarcie. Zaczynaja mi sie bolesne skurcze ale z tego co wiem to jeszcze to potrwa bo przy badaniu mialam tylko 3cm rozwarcia i szyjka jeszcze nie jest gotowa. Tak wiec wyglada na to ze daleka droga przede mna.

reklama
Do góry