Rajo007 nie wiem czy na tablecie ogarnę to zdjęcie jak tak to zaraz wkleje, wczoraj byłam na długim spacerze jak dla mnie córka na rowerze a ja za nią prawie biegłam, dzisiaj do sklepu na piechotke jak nigdy myśle ze z6 km zrobiłam ale z powrotem już przystanki miałam bo kręgosłup siadał a potem spalam 2 godziny po tym, jak szlam to miałam skurcze lekkie ale jak leże to nic sie nie dzieje. We wtorek wizyta już nawet założyłam ze w sierpniu nie urodze.
reklama
Witam weekendowo
Koko super, że maluszek taki grzeczny Przynajmniej możesz choć trochę sama się zregenerować.
Wesolutka też narobiłaś mi smaka tymi mufinkami!
Ja przyznam się Wam, że dziś lepiłam pierogi Wczoraj zjedliśmy zapasy zamrażarkowe i postanowiłam dziś uzupełnić. A co! Może pomoże Oprócz tego robiłam też gołąbki, bo straszna ochota mnie naszła. Poza tym porządki sobotnie, a teraz wróciłam właśnie z 2-godzinnego spaceru po jakichś krzaczorach Może to wszystko jakoś ruszy moją malutką. Niech tylko mecz da dziś obejrzeć, a potem do dzieła
Koko super, że maluszek taki grzeczny Przynajmniej możesz choć trochę sama się zregenerować.
Wesolutka też narobiłaś mi smaka tymi mufinkami!
Ja przyznam się Wam, że dziś lepiłam pierogi Wczoraj zjedliśmy zapasy zamrażarkowe i postanowiłam dziś uzupełnić. A co! Może pomoże Oprócz tego robiłam też gołąbki, bo straszna ochota mnie naszła. Poza tym porządki sobotnie, a teraz wróciłam właśnie z 2-godzinnego spaceru po jakichś krzaczorach Może to wszystko jakoś ruszy moją malutką. Niech tylko mecz da dziś obejrzeć, a potem do dzieła
Cześć dziewczyny. Witam Was serdecznie :-)
Wiem, strasznie późno tu trafiłam.
Jestem mamą 2,5 letniego Jasia, a teraz za chwilkę będę też mamą Tomka
Mój termin to z USG 14.09, z miesiączki 10.09.
Ale generalnie to mogłabym zacząć rodzić już teraz
Wiem, strasznie późno tu trafiłam.
Jestem mamą 2,5 letniego Jasia, a teraz za chwilkę będę też mamą Tomka
Mój termin to z USG 14.09, z miesiączki 10.09.
Ale generalnie to mogłabym zacząć rodzić już teraz
Ann_
Fanka BB :)
Rajo, ania// wiecie co jeśli chodzi o zlew przy oknie to przemyślcie dobrze jak to ma byc zorganizowane, bo moja mama ma właśnie zlew przy oknie, w oknach firanki i się one mega brudzą od chlapiącej wody, może tez moja mama wybrała trochę zły kran bo taki długi wykręcony i wysoko nad zlewem więc może dlatego tak chlapie, ale temat potrzebuje wcześniej dokładnego przemyślenia
Kama, Olinka takie spacery to musi się coś ruszyć
madziochek witaj wrześniuweczko
Kama, Olinka takie spacery to musi się coś ruszyć
madziochek witaj wrześniuweczko
smokyeyes
jejku dziewczyny ale mnie dzisiaj skurcze męczą :-/ po nospach przechodzi na jakiś czas i znowu wraca, rodzina w gotowości jakby cos się rozkręciło ale ja zaciskam nogi i byle do poniedziałku zeby mojego pierwszaka do szkoły oddelegować
Alicjaaa85
hej dziewczyny, dziekuje za mile slowa na temat kuchenki mojej malenkiej pisze z telefonu a troche tej aplikacji nie ogarniam. wiec w.skrocie.
od wczoraj martwilam sie bo mala sie nie ruszala dzis to samo bylo i pojechalismy do szpitala. zrobili ktg i niby wszystko okej jest. po prostu spanikowalam :-(
rodzice przyjechali i po poludniu pojechalysmy do kina z moja mama i Maja na Barbie i tajemnicze drzwi czy cos w tym stylu. ;-) aj to jest bajka dla dziewczyn hehe mnostwo rozu brokatu wrozek i ksiezniczek ;-)
w ogole na ktg kazali sie plasko polozyc. no to mnie nerwobol taki zlapal ze po badaniu nie moglam wstac isc poplakalam sie i siedzielismy na korytarzu az troche przejdzie... masakra.:-( wieczoram was nadrobie porzadnie zeby wiedziec co u ktorej slychac...
od wczoraj martwilam sie bo mala sie nie ruszala dzis to samo bylo i pojechalismy do szpitala. zrobili ktg i niby wszystko okej jest. po prostu spanikowalam :-(
rodzice przyjechali i po poludniu pojechalysmy do kina z moja mama i Maja na Barbie i tajemnicze drzwi czy cos w tym stylu. ;-) aj to jest bajka dla dziewczyn hehe mnostwo rozu brokatu wrozek i ksiezniczek ;-)
w ogole na ktg kazali sie plasko polozyc. no to mnie nerwobol taki zlapal ze po badaniu nie moglam wstac isc poplakalam sie i siedzielismy na korytarzu az troche przejdzie... masakra.:-( wieczoram was nadrobie porzadnie zeby wiedziec co u ktorej slychac...
Dziewczynki ja od kilku godzin jestem w szpitalu, strasznych boli dostałam i poki co leze na patologii. Czekam jeszcze na badanie usg bo jest bardzo dużo przyjęć. Ktg w porządku choć ja sie nie znam na tym, krew pobrana już pod katem cesarki. Jutro od rana dyżur ma mój lekarz to zobaczymy. Dzis jak do niego dzwoniłam co robić to kazał jechać do szpitala, zeby nie ryzykować. Trzymajcie kciuki proszę :***
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Alicjaa dobrze, ze to sprawdzilas i wiesz, ze jest wszystko wporzadku
Aniaam bedzie dobrze, trzymamy za was kciuki &&&. Daj znac jak bedziesz cos wiedziala
Ehh.. mnie tez zaczely bolesne skurcze meczyc:/ sa co pare minut, ale nie jakos regularnie..
Aniaam bedzie dobrze, trzymamy za was kciuki &&&. Daj znac jak bedziesz cos wiedziala
Ehh.. mnie tez zaczely bolesne skurcze meczyc:/ sa co pare minut, ale nie jakos regularnie..