reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

katka, przystawiaj malego do karmienia z pod pachy, mnie to uratowalo przed zastojem...

madziochek, witaj :)

smoky, zaciskaj nozki, chociaz jak wracaja skurcze to nie wiem na ile ta no spa pomoze..

Aniaam, kciuki zacisniete!

dobra ide kapac mala :) bo juz wola mama i musia na zmiane :D

reklama
Ale u nas wieś zjezdzilismy pol śląska za tymi wkładkami lub innymi testerami i nigdzie nie maja nic takiego ... Nie mam pytań... No nic poczekamy jeszcze bo moze jak Doda piszesz to po prostu wodniste upławy. Tak sobie myśle ze gdyby to były wody to ciekłoby stale... We wtorek wizyta wiec luzik ;)
Nio my na weselu zbyt długo nie posiedzielismy choć zaczęło sie dość wcześniej, ale koło 18 sie juz zwijalismy bo brzuchol juz bolał Pd siedzącej pozycji ... Teraz wracamy i lecę do lozka juz . Buzki dla Was. Sonia nie dawała znac , napisze do niej, jak odp to Wam napisze jesCze ;)

wlaczylam sobie mecz :) ech hymn na narodowym miazga - aż mnie ciarki przeszły :) szkoda że nie jestem tam, bo może w końcu by się zaczęło :)

Witam :)

Aniam trzymam kciuki za to żeby wszystko było dobrze :)

My jutro też szykujemy się do domku :) spuchly mi stopy i jedna kostka, całą ciąże nic się dzialo a teraz takie rzeczy :) aaa no i mam anemie jeszcze :)

Dziewczyny, to która dziś rodzi?:)

katka przed karmieniem rob sobie prysznic z goracej wody po piersiach zwlaszcza tam gdzie te zgrubienia sa. Pamietam ze to tez pomagalo. I staraj sie nie przytrzymywac palcami piersi, zeby wszystkie gruczoly byly odblokowane ;)

Choco super że wy jutro tez do domku:))) my tez:) a o ktorej u was wypisy.? Jak sie czujesz?

Wesolutka ale ja nie mam na piersiach tylko pod pachami...tak jakos mam dziwnie umiejscowione:/:/

tak czy tak polewaj to goraca woda przed karmieniem. I najpierw ta piers do karmienia ktora ma zgrubienia.. no chyba ze masz na obu?
A po karmieniu mrozone liscie kapusty - spytaj poloznych moze maja. A jak nie to niech maz kupi kapuste rozbije liscie tluczkiem i zamrozi - bedziesz miec na jutro.

reklama
Do góry