reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Koko super, że już w domku jesteście, powoli dojdziesz do siebie :) i tylko się cieszyć maluszkiem :)

Kama nie martw się za wczasu, na wszystko przyjdzie pora, przecież jeszcze nie jesteś po terminie.
Ja np też już bym chciała być po ale tak patrzę w kalendarz że mam jeszcze 3 tygodnie :)

reklama
Kara ja wcześniej tez miałam ale nie az tak mocno jak teraz ...

Ania Ciebie podziwiam ze z tym brzuchem dajesz rade w takim tempie tyle ogarnąć ja wczoraj sypialnie ofarnialam w sensie kurze i cała szafę z kurzu, lustra , podłogi odkurzone i umyte i obiad kilka pran i myślałam ze to duzo.. Tak sie zastanawiałam nad oknem jeszcze ale juz nie dałam rady a Ty ? Szacun!

Rajo to moze ten czop ?

Kurcze dziewczyny jest mi tak ciezko juz ... Mieliśmy miec w pn sesje w plenerze, ale Kurcze boje sie ze moze byc jakas awaria w trakcie wiec odwołałam ;) i umówimy sie po porodzie, babcia juz dostała info ze dostanie wnuka z zapasem odciagnietego mleka ;)

My dzis na chwile na niespodziankowa imprezkę urodzinowa wieczorkiem wpadamy, a jutro na ślub i wesele ok 80km od nas tez mam nadzieje ze nie bedziemy na sygnale wracać;)

Koko super ze juz jesteście w domku;* czekamy z niecierpliwością na fotki synka ;) jak sobie radzicie w domku ?

Joani co z Tobą martwimy sie!
Furciaczek?
Kam No to chyba witamy we wrzesniowkach ;)
Ayni tez Cie pamietam witaj ponownie ;)

Hej Koko, jak fajnie, że juz jesteście w domu, dwa dni zabrakło i bysmy się spotkały, ja w ponedziałek zajmuję Twoje łóżko:-), ile śrenio trzymaja tam po CC,z synem leżałam aż 5 dni:-(?

Dziewczyny chciałam zapytać jak to jest, otóż w poniedziałek idę do szpitala, a mąż musi zająć się naszym pieciolatkiem, czy wobec tego wypiszą mu w szpitalu L4 ?

Ostatnia edycja:
Melduje sie ze szpitala. Zostaje na oddziale. Wyniki na cholestaze wyszly pozytywne. Maja mi indukowac porod na 3 sposoby i z tego co uslyszalam ze moze to trwac do 3 dni. Nie mam tu neta wiec korzystam teraz chwilowo z tel meza. Jak bede mogla to napisze cos wiecej. Trzymajcie kciuki za nas.

O kurcze Sonia, to trzymamy kciuki, wszystko napewno będzie dobrze. Jak masz możliwość to wyslij sms-a, jak juz dzieciątko się pojawi na świecie.
Wszystkiego dobrego!!!!

Sonia trzymajcie się i szczęśliwego rozwiązania. Czekamy na info

Dooda z tego co się orientuję to w szpitalu wypisują zaświadczenie czy zwolnienie jakoś tak dla męża, z powodu tzw ciężkiego porodu żony na jej opiekę. Dopytaj w szpitalu i to chyba na 2 tygodnie dają.

reklama
Koko super, że już wyszliście do domku:tak: szybkiego powrotu do siebie:)

EM ka nie wyskacz się tam na tym weselu jutro za bardzo:-D A myślę, że sesja na spokojnie po porodzie to lepszy pomysł niż teraz byś się miała męczyć:tak:

Soniafka najważniejsze, że jesteś w szpitalu i wszystko jest pod kontrolą a już niedługo będziesz miała synka przy sobie:tak: będzie dobrze:))

A u mnie się dzisiaj zapowiada bezsenna nocka, Mąż właśnie wyruszył w marszobiegu na 100 km i będzie dopiero jutro rano:p Mam tylko nadzieję, że z tego stresu nie urodzę, bo będą go musieli z trasy ściągać heh:-p

Do góry