reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Cześć Kochane Wrześnióweczki!!!
Chciałam dać znać, że jesteśmy już od wczoraj z maluszkiem w domku :-) wyszliśmy ze szpitala. Pobyt był dla mnie bardzo ciężki, dlatego nie pisałam... teraz dochodzę powoli do siebie i cieszymy się z mężem naszą małą istotką. W wolnej chwili napiszę coś więcej i was doczytam. Załączę też jakieś zdjęcie synka. Wybaczcie, że się nie odzywam, buziaki :*

Dziewczyny zazdroszczę terminy macie wrześniowe a u każdej jakieś objawy chociaż zbliżającego sie porodu, odchodzący czop z krwią to gwarantowany poród do 2 dni tez tak z córka miałam, ja termin 31 albo z OM 4 września wszyscy znajomi jak mnie widza to patrzą z politowaniem ze jeszcze chodzę z brzuchem aż mi sie z domu nie chce wychodzić, ostatnio mnie jedna wku... Bo mówi ze do porodu daleko bo brzuch mam wysoko. Ja już chce urodzić depresja mnie powoli dopada, w sierpniowych już tylko o karmieniu piszą więc nawet nie mam co zaglądać.

Koko super ze juz w domku :)

Kama ale Ty do terminu masz jeszcze dwa dni to nie ma co panikowac :) na razie nawet nie jestes spozniona.

Kama nie przejmuj sie....
Ja mam termin na 27.09 a tez bardzo mozliwe,ze urodze w pazdzierniku....Moj syn siedzial 9 dni dluzej, ale przynajmniej potem wyskoczyl w ciagu 2 godzin od skurczy (ktore zbudzily mnie w nocy)...
A juz na pewno nie ma co sluchac innych... Ja ciagle slysze,ze mam taki maly brzuch,ze nie wygladam na ten tydzien w ktorym jestem (choc akurat w wymiarach wcale nie jest maly - ale to tez zalezy w co sie czlowiek ubiera;-))... Ale co tam - nie mozna dac sie zwariowac...
Przy moich obu dzieciach moj maz mnie zawsze pocieszal, ze po prostu jest im u mamy tak dobrze,ze nie chca wychodzic :-) i taka jest prawda ;-)

maltanka no to wymagania stawiasz swojemu dzidziusiowi co do porodu hehe ;) oby się nie zdecydował jak twojego lekarza nie będzie ;)
Rajo coś musiałam przeoczyć, co ci "cieknie" wody?
sawi no tak to ta sama z sauną, powiem ci szczerze, że jak widzę ile pracy to ja u siebie nigdy nie zrobiłabym takiej bo nie potrzebne te bajery dla mnie, początkowo jedynie korzystałam z radia, a na resztę jakoś czasu brakło, albo nie miałam potrzeby. Ale tobie życzę owocnego korzystania skoro już jest ;)
maddlena u Animki dalej cisza czy coś przeoczyłam?
Koko super że już w domku i cieszycie się sobą, a tobie życzę szybkiego gojenia się i powrotu do formy ;) Karmicie się piersią?
Kama mi też się jakoś dłuży ostatni miesiąc, także wyobrażam sobie jak ty się musisz czuć zmęczona, ja mam termin na 25 września więc też sam koniec i może być podobnie jak u Ciebie z tym czekaniem, eh..

Martwi mnie trochę cisza Joani, ciekawe jak u niej.

Kama u mnie odejście czopa zagwarantowało poród w przeciągu dwóch tygodni :p

ja sobie grzecznie czekam i poczytuję. Co chwilę latam do łazienki bo coś ze mnie leci ale dalej nic się nie dzieje... ani czop nie odszedł. Tylko przepowiadające mnie dręczą i obolała jestem... jak sobie pomyślę, że maksymalnie dwa tygodnie jeszcze będę w ciąży to czuję się dokładnie tak jak z córką. Nie umiem sobie wyobrazić tego, że malucha mam już w domu :)

Felicity wiesz co jak ja mówię ludziom jakim mam miesiąc ciąży i tak przez całą ciążę to wytrzeszczają oczy że mały brzuch i ja nie rozumiem dlaczego, jak patrzę na wasze zdjęcia to większość z nas ma podobnej wielkości czyli nie jest to jakieś rzadkie schorzenie małego brzucha hehe ;)

reklama
Do góry