reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Sawi wydają ci się puste, bo duże. Z resztą dojdą np u dziewczynek zabawki, firanki na oknach, będzie inaczej. Ale mieszkanko super, duże, kolorowe. Fajnie.

Alicja, teraz czekamy na Twoje fotki.

Mówicie, że dzieciaczki w brzuch przed porodem są mniej aktywne, to u mnie w takim razie się nie zapowiada. Wczoraj i dzisiaj Franek tak się wierci, rozpycha, aż boli...

Ostatnia edycja:
to moja Basia bardzo aktywna

narazie to nasze mieszkanko takie skromne
bo nie będziemy mieć firanek,karnisze bardzo drogie na te okna,listw przy podłogach też nie połozymy,w kuchni narazie szafki takie jakie mamy,z czasem dokupimy....finansowo nie damy rady

Ostatnia edycja:
Maltanka ja miałam taką samą sytuację jak Ty ale w biedronce, z pełnym koszykiem podjeżdżam do kasy a tu babka podchodzi z 3 rzeczami i widząc mnie czy ją przepuszczę... już machłam na nią rękę, niech idzie, naszczęście szybko poszło..

Sawi ładnie macie w mieszkanku :)

Ja właśnie sobie przerwę zrobiłam od obierania bzu, jeszcze druga połowa przede mną, i już wiem że więcej go nie chcę, chyba że ktoś mi go obierze lub da zrobiony :) coś zjadłam i zaraz się biorę dalej za to.

Co do ruchów to moja Wiki dziś jakaś spokojna jest, z rana coś mnie tak zakuło w dole brzucha, albo już te przepowiadające takie ostre się robią albo to szyjka, nie wiem, teraz cisza nic nie boli. Mała tylko wypycha nóżki.

Witajcie :)

Sawi, śliczne mieszkanie :)

Animka, Sonia - powodzenia Wam życzę, choć Animka już może po wszystkim ;)

Ja byłam dziś u lekarza, ale to na wizytowym opiszę. W każdym razie nic na razie się nie zapowiada, a przecież na 1 września termin!

U mnie na obiad dziś też pierogi :D Ale mam już gotowiutkie w zamrażarce bo kiedyś lepiłam, więc dziś tylko ugotować i zjeść, także nie wiem czy to zadziała ;)

Miłego dnia!

Olinka tak sobie żartujemy z tymi pierogami, ale Animka też jadła gotowe z Biedronki

Sawi powolutku, a wszystko dokupicie i z czasem będzie pięknie.

Antek śpi, ogarnęłam chałupkę, może wezmę jeszcze prasowanie rozłożę. Za dużo tych rzeczy mam do prasowania, bo aż deska mi się rozjechała i musiałam kupić nową

reklama
Uff wreszcie nadrobiłam ten burzliwy porodowy dzień :D mimo, że nie byłam na bieżąco to i tak ciśnienie mi skoczyło :) w szczególności przez te historie Katki hehe, a najlepsze jest to, że chyba telefon to miała przyklejony do ręki podczas tego porodu :D ja chyba bym tak nie dała rady, no ale to taka przebojowa dziewczyna, że nic dziwnego :) Katka- jak się synek w Ciebie wrodzi taki przebojowy to współczuję bo się zamęczysz dziewczyno :)

Sonia, Animka - dajcie znać co u Was, czy wszystko w porządku.

Sawi- mieszkanie ekstra, w szczególności podobają mi się płytki w łazience - ten kolor- piękny :) Chyba lubicie wystrój w drewnie co ? Bo to najbardziej u Was króluje :)

Shiran, Maltanka- a ja Wam powiem, że moja babcia kiedyś odcedzała te kulki z soku z czarnego bzu, ale kiedyś je zostawiła i do herbaty dodajemy sok razem z kulkami i normalnie je zjadamy :)

A u mnie wczoraj na wieczór był śluz podbarwiony krwią, a jak się rozbierałam do mycia to mi poleciało tak obficie po udach i na podłogę.. Nie wiem od czego takie zabarwienie? Trochę wczoraj się spłakałam bo pokłóciłam się z narzeczonym, może to od tego? Jakieś osłabienie czy coś.

Do góry