reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej,
ale emocje na forum, normalnie aż się wzruszyłam!!!

Animka - &&&&& trzymaj się dzielnie i czekamy na relację,
Sonia - obyś już dziś miała Aleksa w ramionach :)

Sawi - martwią mnie te twoje objawy, tak jak pisze Kusiak to może być bardzo niebezpieczne, może jednak na IP dla świętego spokoju?

ania// - ja mam frytasy na obiad z rybka także zapraszam :D

Joani - odezwij się!!

aaa i melduję, że w mojej piwnicy wreszcie powstała kuchnia z prawdziwego zdarzenia i dziś będę wypróbowywała piekarnik i kminiła jak wszystko poupychać w kilku szafeczkach :) mam radochę jakbym klocki lego dostała ;P, kupiłam firankę i jestem z siebie dumna :p jak skończę to pochwalę się zdjęciem.

miłego dnia i łatwych porodów, niech moc i szybkie rozwarcia będą z Wami :p

reklama
ania, moja tez byla lasuchem 0:04 się urodziła, nie zdążyli mnie zszyć, a ona juz cycka szukała :D:D Po 2:30 ją zabrali na mierzenie, ważenie i ubranie :) podobno pielęgniarka noworodkowa pytała męża czy chce ją ubrać, ale się bał :) ciekawe czy teraz się zdecyduje :D Potem pamiętam, że jak ją przywieźli to powiedzieli, że dziecko po porodzie może do 8 godzin spać i to est jedyny moment że nie trzeba jej wybudzać bo ma zapasy z brzuszka. Więc myślałam, że odeśpie, a ona kolo 5 wstala glodna :D:D

Ala super, czekam na fotke :) haha mozesz sie brac za lepienie pierogow :D:D

Ania// próbuj, może Twoim wywoływatorem będą krokiety:-D

Będziemy teraz szalały w kuchni hehe:)

Maddlena daj nam szybciutko znać jakby się Animka odezwała:tak:

Alicjaa no to super, że już macie kuchnie, niech Ci się w niej dobrze "kucharzy":))

Ja poszłam się jeszcze zdrzemnąć i właśnie wstałam :-D:-D:-D Biorę się zaraz za okno w salonie- tylko jeszcze to zostało… A potem sprzątam kuchnię (zgodnie z wytycznymi Katki) ;-) Na obiad nie mam pomysłu, ale te pierogi mnie kuszą…. :tak::tak::tak:

Sawi biedna u Ciebie to ciągle coś… Trzymam kciuki żeby Basia posiedziała jeszcze te 3 dni w brzuchu…

Wesolutka powrót na sygnale planujesz? My mieliśmy w weekend jechać do rodziców (60 km) ale stwierdziliśmy, że się już z miasta nie ruszamy just in case.

Ania przetestuj te krokiety- może dadzą rady ;-)

Alicja gratuluję kuchnii!!!

dziewczynki zdaje sobie sprawe że może to być zatrucie ciążowe (przechodziłam z Emilką)
ale sama opuchlizna to mało,ciśnienie na lekach mam w normie 145/95/90
a z Emilką przy zatruciu ciśnienie było 160/110

dlatego też czekam te 2-3 dni na koniec przeprowadzki i jak nic sie nie zmieni to pojade....
a nie ukrywam ze chciałabym żeby samo sie zaczeło z siebie a nie znowu oxy i te inne metody.....no i chciałabym ze 2 dni odpocząc przed porodem,co by mieć siły na wypchnięcie.....

No właśnie Animka nic się nie odzywa, a nie chcę jej niepokoić,. więc musimy niestety czekać. Wygląda na to, że niestety nie idzie jej tak błyskawicznie, jak u Katki.

Ale mi smaka na frytki zrobiłyście. Mam rybkę, kiszoną kapuchę na surówkę, no i miały być ziemniaki. Ale nabrałam apetytu na frytki.
Chyba podjadę jeszcze do sklepu kupić...

kurczaczki a my dostaliśmy to zaproszenie na ślub przyjaciółki tyle że na 20.09 i w Krakowie. Jakby to było jutro to bym się nawet nie zastanawiała, a tak.. :sorry2: strasznie żałuję:zawstydzona/y:

Alicja nie dziwię się że cieszysz się jakbyś klocki dostała hehe,
ania// ja też robię rybkę z frytkami, zapraszam, ale nie wiem gdzie masz bliżej :-)
sawi uważaj na siebie jak dalej będziesz się tak czuła to nie ma co odkładać, mieszkanie poczeka..

to która dzisiaj pierogi robi?
ja zaczynam od poniedziałku, bo jutro jeszcze planuję do rodziców podskoczyć:tak:

właśnie wróciliśmy z Lidla, zrobiłam zakupy, bo wieczorem planujemy na zakończenie wakacji ognisko rozpalić:tak:
ale wiecie co ludzie to potrafią być bezczelni:angry: w Lidlu 3 kasy otwarte, ale ludzi dużo i słyszę woła dziewczyna kogoś na kasę obok, no to my z wózkiem idziemy do tej kasy, a tu leci jakiś chłopak z zakupami za nami i pyta się mnie czy go przepuszczę, bo on ma mniej rzeczy:szok: normalnie mnie zatkało:szok:, ale powiedziałam co miałam do powiedzenia nie przebierając w słowach. A jeszcze jakaś babka z kasy obok go opier..., że to trzeba jeszcze pomóc z wózka wyjąć, a nie się wpychać. Masakra!:crazy:

No nie przegiełyście z tymi frytkkami :) za dużo Was je robi i nie wiem do ktorej się wybrać tak więc na pierwsze danie zupka a potem frytki :) M zadowolony :)

Animce życzę żeby było juz po wszystkim i już odpoczywa :)

Z krokietami może na następny tydzień spróbuję :)

Wesolutka moja też jakoś specjalnie długo nie pospała hehe :) i tak też do dziś nie ma problemu z jedzeniem :)
Powrot na sygnale hehe może jednak na spokojnie :)

Kara toś pospała dzisiaj :)

Alicja super że kuchnia już gotowa :) czekamy na zdięcia :) ciekawi mnie mieszkanie zrobione w piwnicy :) tak myślę i można całkiem fajnie i ciekawie zaplanować :)

Natusia chyba na drzemkę się wybiera bo do łożka się pakuje :)

reklama
uważajcie z frytkami :-D
bo na katke pierogi zadziałały a na Was mogą frytki:-D

chwale się mieszkaniem,ale nie do końca jest gotowe,nie wszędzie tak ustawione meble będą bo mamy dylemat jak...no i fotki z wczorajszego dnia a dziś już kilka doszło
jakies takie puste te pokoje...duże
sorki za pierdzielnik w łazience ale piore i piore,nie mm czasu na poukładanie i dopucowanie
IMG_3154 [vvvvvv].jpgIMG_3153 [vvvvvv].jpgIMG_3155 [vvvvvv].jpgIMG_3157 [vvvvvv].jpgIMG_3166 [vvvvvv].jpgIMG_3161 [vvvvvv].jpgIMG_3158 [vvvvvv].jpgIMG_3150 [vvvvvv].jpgIMG_3149 [vvvvvv].jpgIMG_3162 [vvvvvv].jpg

Załączniki

• IMG_3153 [vvvvvv].jpg
    IMG_3153 [vvvvvv].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_3154 [vvvvvv].jpg
    IMG_3154 [vvvvvv].jpg
    24 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_3155 [vvvvvv].jpg
    IMG_3155 [vvvvvv].jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3157 [vvvvvv].jpg
    IMG_3157 [vvvvvv].jpg