reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Katka Oliwier bardzo ładnie, mąż chciał takie imię dla naszego synka początkowo miał być.Czekamy na zdjęcia księcia ;)

animka oo to nas zaskoczyłaś Kochana :) oby szybko poszło, trzymamy kciuki.

Sonia
ty na pewno już też lada chwila i zobaczysz syneczka, super :)

Emocjonujący koniec sierpnia, to te emocje związane z cesarkami i Katki porodem chyba u was takie przyśpieszenie wywołał jej.
Dziś dobrze spałam, w nocy jak wstawałam oczywiście byłam ciekawa co na BB ale nie miałam siły. Dzień wygląda na pochmurny.
No nic to czekamy dalej na rozwój akcji ;-)

Kciuki za wizytę Sonia i porody dziewczyny ;)

Hejka :-)

Ja już po badaniach i śniadanku, ale mam ochotę wrócić jeszcze do łóżka na krótką drzemkę...

Czułam, że worek się rozwiąże w końcu!!! W końcu już za 2 dni wrzesień :szok: Mnie z tych emocji też co brzuch zaczął pobolewać.... ale może to siła autosugestii ;-)

Animka trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród!

Sonia trzymam kciuki żeby się rozkręciło!

Katka czekamy na zdjęcie Twojego przystojniaka! :tak:

Ritta nogi zaciskaj ;-) Trzymam kciuki żeby mały poczekał :tak:

EM Ka ja miałam takie kłucie kilka tygodni temu i wtedy mi się szyjka „prostowała”, a potem skracała…

Joani odezwij się!!!

Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

no to rozkręcamy się powoli :)
Ciekawe jak Joani... kurcze...

Sonia powodzenia dziś w szpitalu jak czop odleciał to może stwierdzą że gotowość do rodzenia jest :)

Katka fajnie że zaraz pozwolili Ci się okąpać... ja musiałam do rana czekać... a o 23 urodziłam...
Oliwier ładne imię :*

Animka no no powodzenia :) choć całkiem możliwe że już po wszystkim :) &&& :*

Ritta jeszcze te pare dni wytrzymaj :)

Emka ponoć te kłócie to na szyjkę działa :)

Shiran ,bubless to żeście się dogadały :) haha

Ja mężowi też opowiadałam co się wczoraj działo więc zażyczył sobie po 10-tym września pierogi haha :)
Od 4 nie śpie jakieś bole dziwne miałam .. mały się wypychał strasznie.. naciskał na krocze.. no masakra...
A teraz właśnie okna kończę myć :) i zaraz pranie do powieszenia będzie :) jeszcze zapewne coś wymyśle bo dzisiaj jakąś werwe mam :) a obiad z wczoraj więc luzikkkkkkk :)

miłego i powodzenia dla wszystkich :&&&:*

reklama
Dziewczyny witam się porannie :)
Nie zdążyłam Was wszystkich przeczytać :( I chyba już się dziś nie uda, bo za chwilę Mąż przejmuje komputer, a później mam babskie spotkanie.
Klucze się na szczęście znalazły!

Sonia - oby to już było to :)
Katka - podziwiam, ja wątpię, że byłabym w stanie na bieżąco relacjonować poród :O

W ogóle to jakoś mi smutno, tyle Was rozpakowanych, ja też chcę!

Do góry