reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Katka Oliwier bardzo ładnie, mąż chciał takie imię dla naszego synka początkowo miał być.Czekamy na zdjęcia księcia ;)

animka oo to nas zaskoczyłaś Kochana :) oby szybko poszło, trzymamy kciuki.

Sonia
ty na pewno już też lada chwila i zobaczysz syneczka, super :)

Emocjonujący koniec sierpnia, to te emocje związane z cesarkami i Katki porodem chyba u was takie przyśpieszenie wywołał jej.
Dziś dobrze spałam, w nocy jak wstawałam oczywiście byłam ciekawa co na BB ale nie miałam siły. Dzień wygląda na pochmurny.
No nic to czekamy dalej na rozwój akcji ;-)

Kciuki za wizytę Sonia i porody dziewczyny ;)

Hejka :-)

Ja już po badaniach i śniadanku, ale mam ochotę wrócić jeszcze do łóżka na krótką drzemkę...

Czułam, że worek się rozwiąże w końcu!!! W końcu już za 2 dni wrzesień :szok: Mnie z tych emocji też co brzuch zaczął pobolewać.... ale może to siła autosugestii ;-)

Animka trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród!

Sonia trzymam kciuki żeby się rozkręciło!

Katka czekamy na zdjęcie Twojego przystojniaka! :tak:

Ritta nogi zaciskaj ;-) Trzymam kciuki żeby mały poczekał :tak:

EM Ka ja miałam takie kłucie kilka tygodni temu i wtedy mi się szyjka „prostowała”, a potem skracała…

Joani odezwij się!!!

Miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

no to rozkręcamy się powoli :)
Ciekawe jak Joani... kurcze...

Sonia powodzenia dziś w szpitalu jak czop odleciał to może stwierdzą że gotowość do rodzenia jest :)

Katka fajnie że zaraz pozwolili Ci się okąpać... ja musiałam do rana czekać... a o 23 urodziłam...
Oliwier ładne imię :*

Animka no no powodzenia :) choć całkiem możliwe że już po wszystkim :) &&& :*

Ritta jeszcze te pare dni wytrzymaj :)

Emka ponoć te kłócie to na szyjkę działa :)

Shiran ,bubless to żeście się dogadały :) haha

Ja mężowi też opowiadałam co się wczoraj działo więc zażyczył sobie po 10-tym września pierogi haha :)
Od 4 nie śpie jakieś bole dziwne miałam .. mały się wypychał strasznie.. naciskał na krocze.. no masakra...
A teraz właśnie okna kończę myć :) i zaraz pranie do powieszenia będzie :) jeszcze zapewne coś wymyśle bo dzisiaj jakąś werwe mam :) a obiad z wczoraj więc luzikkkkkkk :)

miłego i powodzenia dla wszystkich :&&&:*

reklama
Dziewczyny witam się porannie :)
Nie zdążyłam Was wszystkich przeczytać :( I chyba już się dziś nie uda, bo za chwilę Mąż przejmuje komputer, a później mam babskie spotkanie.
Klucze się na szczęście znalazły!

Sonia - oby to już było to :)
Katka - podziwiam, ja wątpię, że byłabym w stanie na bieżąco relacjonować poród :O

W ogóle to jakoś mi smutno, tyle Was rozpakowanych, ja też chcę!

Do góry