reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ann ja też się męczę z zaparciami,błonnik jadłam i nic,kiedyś jogurty mi pomagały

Alicja muszki owocowki mówisz,ja też z nimi walczę i powiem ci że to chyba taki okres niestety. Pochowałam już wszystkie owoce i kiedyś mały jadł parówki z ketchupem i zostawił talerz,momentalnie zlecialo się to do ketchupu

Moje dziecie pojechało do dziadków,a my wybyliśmy w gości do rodzinki i trochę się martwię,bo dowiedziałam się,że w szpitalu gdzie się wybieram ostatnio mieli po 10 cesarek w dzień i po 7 w nocy. Masakra aż się boję jak to z miejscami będzie...

Ala my z Bąbelkiem tez na granicy i Amaliee także jak coś nie będziesz sama, chyba że mąż Bubbles ją popędzi tymi przytulankami hihi. Jednak mam nadzieję, że żadna z nas nie przywita się w październiku z dzidziusiem i za to kciuki ;-)

Wesolutka to może u Ciebie też już tuż tuż :-)

Ann_ no ja mam nadzieję, że nas październik nie zastanie:no: Ostatnie dni września będziemy jakieś czary najwyżej odprawiać, żeby maluchy wyszły:-D

reklama
Wyplujcie ten pazdziernik! Cala ciaza na luteinie, magnezie, no spie i ze skurczami a teraz cisza! Ale nie chce slyszec nic o pazdzierniku!:-D

Kurcze moj lekarz ma we wrzesniu 2 tyg urlopu, no co za pech no :(

Na zaparcia sliwki suszone i sok wyciskany ze swiezych owocow, ja pije buraka z jablkiem czasem z gruszka i dziala bezblednie :)

Ostatnia edycja:
Do góry