reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
dooda nie wiem co gorsze eh, i tak i tak niedobrze. Wybacz ale jakoś mi umknęło, masz mieć w pon cesarke?
wesolutka faktycznie wrześniowe te nasze maluszki, oby tylko do października niektóre z nas nie chodziły ;)

Ann w poniedziałek mam stawić się w szpitalu, CC najprawdopodobniej we wtorek, chyba że coś im się nie będzie podobało to zaraz w ten sam dzień, boję się bardziej niż pierwszej, bo teraz juz wiem jak to wygląda, wtedy byłam zielona:szok:

Weszłam z ciekawości, czy u Katki coś się rozkręciło, a tu nic...

Co do podesłania numeru tel, to możecie chętne wysłać do mnie na priva z nikiem z bb, a ja wam odeślę mój, no i potem w waszym imieniu mogę poinformować dziewczyny o akcji.

Joani co do diety w szpitalach to niestety, we wszystkich podobnie. A pytałam również na wątku wizytowym, może nie doczytałas. Chyba gdzieś to przegapiłam, jak pisałaś, za co przepraszam. Jaki jest powód Twojego cc?

sawi jeszcze kilka dni i będzie po remoncie, odpoczniecie.

Przeziębionym zdrówka życzę.

Franek jak zwykle wariuje...
Już nie mam w czym chodzić przez tą pogodę... Wszystko mi za małe... Jeszcze 7 dni się przekulać i chcę rodzić...
Faktycznie jakoś się trzymamy. Sierpniówki to chyba w lipcu już w połowie były rozpakowane.
Spokojnej nocki.

chyba, co szpital to inne zasady. U nas nie wypuszczaja jesli dziecko nie przybiera, ma zoltaczke, albo wazy ponizej 2500 g.
A mnie sie pojawil taki gest sluz... przy Oli tez taki mialam i 4 dni pozniej odpadl czop :p

reklama
DOODA ale by było fajnie jakbyście się spotkały:tak: Koko może ze względu na synka będzie musiała trochę dłużej poleżeć, chociaż jeżeli wszystko z nim w porządku to kto wie, może szybciutko wyjdą:)

Katka
za dobrze mu tam, mięciutko, cieplutko i jeszcze od czasu do czasu pobujają to aż żal wychodzić:-D

Jak ja wam zazdroszczę tych przytulanek, mój to się boi i mnie nie "tyka":p Za to już zapowiedział, że od 4.09(wkraczamy w bezpieczny okres) tak będzie działał, że już 5.09 będziemy tulić synka:D

Do góry