Alicjaaa85
Fanka BB :)
Ann_ - ja również mam ten problem, i powiem Ci, że masakra jest ;/ u mnie tym bardziej, że cierpię na przypadłość zwaną szczeliną odbytu (przepraszam, że o takiej sprawie na forum) i te cholerne zaparcia tylko nasilają dolegliwości.
Śliwek suszonych najlepiej się najeść, chociaż po tym przysmaku również "zapachy" nie będą najprzyjemniejsze ;//
mi nic nie pomaga niestety.
A teraz ja. Ratujcie radą:
JAK SIĘ POZBYĆ MUSZEK OCTÓWEK??
szlag mnie jasny trafi, nie mam i nie miałam owoców, pustych butelek, szklanek: zaatakowały mi kuchnię (której nawet jeszcze nie używam, bo jest w trakcie montażu), sypialnię pokój łazienkę, są wszędzie.
koszmar jakiś
proszę o sposoby na pozbycie się i odpowiedź skąd się mogły wziąć??!!!
już porozstawiane szklaneczki z octem winnym z dodatkiem płynu do mycia naczyń ale obserwuję te cholery a one latają wszędzie obok i w duszy mają moje pułapki (
płakać mi się chce normalnie.
Śliwek suszonych najlepiej się najeść, chociaż po tym przysmaku również "zapachy" nie będą najprzyjemniejsze ;//
mi nic nie pomaga niestety.
A teraz ja. Ratujcie radą:
JAK SIĘ POZBYĆ MUSZEK OCTÓWEK??
szlag mnie jasny trafi, nie mam i nie miałam owoców, pustych butelek, szklanek: zaatakowały mi kuchnię (której nawet jeszcze nie używam, bo jest w trakcie montażu), sypialnię pokój łazienkę, są wszędzie.
koszmar jakiś
proszę o sposoby na pozbycie się i odpowiedź skąd się mogły wziąć??!!!
już porozstawiane szklaneczki z octem winnym z dodatkiem płynu do mycia naczyń ale obserwuję te cholery a one latają wszędzie obok i w duszy mają moje pułapki (
płakać mi się chce normalnie.