Dobry wieczor kochane
my dzis dość intensywnie rano trochę pospalismy o 11 śniadanko zrobione przez męża
jajecznica na boczku ah jak sobie przypomnę to i teraz bym zjadła
potem o 14 obiad u rodzicow , po powrocie czyli koło 19 zaczęło sie pranie dopakowywanie torby i duzo innych rzeczy , maz mi dzis wyjątkowo duzo pomagał az go wlasnie obudziłam hehe zeby mu podziękować za to
ale juz chrapie znowu
))
Poruszony temat kościoła ja nie chodze raczej bp jak pomyśle o np takim moim proboszczu z mojej parafii to nóż mi sie w kieszeni otwiera ! Tam nie pójdę wiecej ni chusteczki ... Raz ze nie chciał dać nam slubu w piątek , a dwa ostatnio przed chrztem miałam donieść Zaswiadczenie ze moge buc matka chrzestną - tez ojciec chrzesniaka za późno mi powiedział bo tydz wcześniej odbierałam zapowiedzi to bym zabrała a i podczas zabierania zaśw o odbytej spowiedzi bym mogła.w każdym bądź razie dostałam info w czw ze trzeba ten kwitek , a i nas szanowna kancelaria tylko w środę... Wiec dymem do niego tłumacze e czym rzecz i ze na jutro potrzebuje bo jutro próba ze to ze tamto a on na to , dzis Ci nic nie dam przyjdź jutro po wieczornej mszy (dodam ze tez było po wieczornej mszy) No ale piątek
nie dał mi powiedziec ze jutro o tej samej pożre mam nauki do chrztu bo juz zamykał mi drzwi przed nosem ... Wiec kolejnego dnia zmuszona byłam wyslac tam męża a sama byłam na próbach naukach itd i u spowiedzi bo to co sobie pomyślałam o swoim proboszczu i nawet powiedziałam to głośno nie pozwoliłoby mi ze spokojem podac dziecka do chrztu kolejnego dnia... A powiem Wam ze moze i bym jeździła do parafii gdzie braliśmy ślub bo tam az sie chce dla takiego księdza, ale juz nie daje rady, na mszy przed ta próba duszno było mi tak ze dziekuje a podczas samego chrztu po przyjęciu komunii musiałam wylecieć szybko na siku bo mały mi tak zaczął tańczyć po pęcherzu Żr myślałam ze zaraz wszyscy beda stać w wielkiej kałuży... Wiec Ann nie dziw sie pewnie jest duzo kobiet ktore tak jak ja wierzą a nie praktykują albo juz jest im po prostu ciezko a wtedy to nie grzech
No ja zasnelam w nocy przy nadrabiania wiec dzien dobry bardzo
u mnie zaczął sie b miło
maz obudził mnie śniadaniem do lozka
Koko kochana tak mi przykro ze wczoraj Cie wymeczyli i wyglodzili, dzis juz bedziesz miała swoja nagrodę w rasiach ;* cieszę sie ze taka szczęśliwa czekasz na syna ;D
Joani kochana chyba przeoczylam dlaczego Ty juz do szpitala?
Btw ja w większości z tel pisze , tragedii nie ma tylko suwaczkow nie widać
ostatnio poprawili aplikacje moge edytować posty i dawać like i Thx, wcześniej albo nie było albo nie widziałam
Powodzenia w każdym bądź razie
Wlasnie jak to jest z tymi ruchami przy porodzie ? Maluch przestaje sie ruszać ??
Sawi jak tam ? Ja przy reg skurczach wiedzialabym tez juz na ip
ale jak piszesz 2 razy wiedziałas ze to juz to i za 3 sie nie pomylisz
Miłego dnia dziewczynki ja dzis w planach tel do internisty po pozwolenie na poród w wodzie i sterylizacja smoczkow butelek i innych *******
na obiad schabowego zrobie i tyle choć mam mega ochotę na gołąbki bo po porodzie bedzie dupa