reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wreszcie skończyłam czytać. Jak na niedzielę, jesteście dzisiaj bardzo aktywne.

Sawi współczuję bółu.

Koko no co za dupki... Ale do jutra już nie daleko...

Ritta &&& obyś wytrzymała do terminu cc.

Katka może to już? Do 3 razy sztuka.

My byliśmy u rodziców niespodzianka się udała, Dałam mężowi dzisiaj pozwolenie na alkohol. Chyba dzisiaj nie rodzę:-D

Antek jutro już na godzinę do przedszkola idzie, zajęcia adaptacyjne.
Spokojnej nocki dziewczyny.

reklama
hej kochane!

Ja znów wpadam się przywitać i zameldować, że u nas wszystko oki. Teściowie przylatują juz jutro, więc mielismy z mężem baaardzo pracowity weekend. Jeszcze na jutro zostało trochę ostatnich porządków. Skurcze codzienne, to juz standard, nocki zarwane przez biodra też, więc u mnie naprawde po staremu :-D

koko bardzo mi przykro. Jak oni mogli Cię tak załatwić? ! ech, trzymaj się tam mocno, dobrze,że masz przy sobie męża , a ja trzymam kciuki,żebyś jutro jako pierwsza trafiła na salę &&&

choco, elleni, natalina kciuki za czwartek :-) jej , jak to już blisko, wszytskie zaraz zaczniemy się rozpakowywać!

katka powodzenia jutro, a najlepiej niech się samo zacznie jeszcze dzis w nocy i do 9 rano, to już będzie po ''sprawie'' ;-)

dooda sto lat ;*

Sawi, ja też myślę,że skoro czas między skurczami się ie skraca, to nie ma co jechać, szczególnie,że mogą Cię zatrzymać na tak długo. Masz rację , na pewno nie przegapisz :-D aaaa i buziaki urodzinowe dla córci :*

no i nie pamiętam, co jeszcze ;/ ania co tam u Ciebie? chyba dzis nie zaglądałaś? kusiak i felicity też. No i furciaczek co u Ciebie ?

Ja wizytuje w czwartek , a jak juz pisałam cały tydzień mam teściów. Z góry przepraszam,że nie będe pisać, postaram sie choć podczytać co u Was.

Miłej nocki kochane wrześnióweczki!!!!

Właśnie pytałam o to spinanie bi mnie się tak dziwnie dzieje że ciągnie mnie na dole i w tym czasie mały też się wykreca. Nawet jak leżę to tak się dzieje i nie wiem co to takiego. Jeszcze się zdenerwowlam bi moja mądra szwagierka poklocila się ze swoim bratem bo śmiał się z jej psów ze jeden jest głuchy a drugi krzywy a Ona mu odpowiedziała ze zobaczymy jakiego Downa Ty splodziles. Właśnie rycze bo nie wiem jak tak można powiedzieć o dziecku którego ma się być chrzestna. Co za nieokrzesana wariatka.

A ja mam takie skurcze czy coś ze mi dretwieje noga w czasie tego ciągnięcia na dole. Az się wystraszylam bo tak nigdy nie miałam i twardawy brzuch mi się wtedy robi.

Koko no troche nie powarzni w tym szpitalu... Ale jeszcze troche i bedzie po wszystkim :)

Katka a Ty widze znowu nas tu w niepewnosci trzymasz :D :D

Catedra ja juz pisalam ze nie chodzi o to ze maluch Koko jest maly bo dzieci rodza sie male ale chodzi o to ze nie rosnie dalej. W tym jest problem. Bo maluchy teraz przybieraja kazdego dnia a maluch Koko przestal wiec stad ta cesarka...

Ja tylko tyle bo zle sie czuje, cos mnie zlapalo. Czytam Was ale sily nie mam na odpisywanie. Gardlo pobolewa, glowa peka, z nosa leci... I tak caly weekend. Moze jutro bedzie lepiej :/

Ja też tylko na chwilę, a jutro też wizyta w Bydoszczy na kontroli z Olą.
Tak więc już dziś zaciskam kciuki za Koko, Katkę i Joani.
Bez stersu i wszystko będzie dobrze. Koko urodzi zdrowego Stefanka, Kaśka usłuszy info o rozwarciu na 7cm, a Asia powczasuje do piątku i powije nam zdrowego ślicznego Franka na pociechę nam i mężowi. Tak, na pewno tak będzie. Trzymam za was kciuki :*

Ola szybkiego powrotu do zdrowia!!

Spokojnej nocki!

Któraś też spać nie może. ?:))

Hej:) Wstałam już, miałam poleżec ale jakoś mi się nie chciało... kawka się robi, noc spokojna, ale tylko się podniosłam brzuch znów zaczął się stawiać....

Dopiero przed 7, a gdzie do 9?:D Chyba jakaś zestresowana jestem...

Ostatnia edycja:
O jakie rozczarowanie.... żadna nie urodziła....;-)
Jem śniadanko i lecę na spokojne golenie, podjadę jeszcze do pracy i oddam zwolnienie, to się dowiem co dalej...
O 12 mąż z pracy wychodzi i jedziemy do "hotelu 5-gwiazdkowego" :-D Jak szybkko pójdzie przyjęcie, to moze na wystawną kolację się załapię a jak nie, mamuśka dowiezie...

Koko trzymam kciuki, żeby dzisiaj już był wasz wielki dzień.
Katka, niech już cię zostawią, kurczak wyskoczy i będziesz już prawdziwą damą, nie kaczką ;-)

Za wszystkie kciuki i będę was na bieżąco czytała, przynajmniej mam taką nadzieję, bo od rana jak leciałam na telefonie, to ciągle coś tam się dzieje i nie wiem jak rzeczywiście bedzie działać :wściekła/y:

Dzieki dziewczyny :) Hani post mnie rozbawil, to mnie troche rozluznilo :) Kusiak sie nie myli co do mojej sytuacji dlatego wlasnie tutaj jestem i stad ta cesarka i stresy. Shiran, dzisiaj mnie to samo spotkalo, piersi zawalone, bola i leci o_O chyba juz czekaja na synka gotowe ;)
Buziaki kochane, ja czekam na rozwoj wydarzen :*

Dobry wieczor kochane ;) my dzis dość intensywnie rano trochę pospalismy o 11 śniadanko zrobione przez męża ;) jajecznica na boczku ah jak sobie przypomnę to i teraz bym zjadła ;) potem o 14 obiad u rodzicow , po powrocie czyli koło 19 zaczęło sie pranie dopakowywanie torby i duzo innych rzeczy , maz mi dzis wyjątkowo duzo pomagał az go wlasnie obudziłam hehe zeby mu podziękować za to ;) ale juz chrapie znowu ;)))

Poruszony temat kościoła ja nie chodze raczej bp jak pomyśle o np takim moim proboszczu z mojej parafii to nóż mi sie w kieszeni otwiera ! Tam nie pójdę wiecej ni chusteczki ... Raz ze nie chciał dać nam slubu w piątek , a dwa ostatnio przed chrztem miałam donieść Zaswiadczenie ze moge buc matka chrzestną - tez ojciec chrzesniaka za późno mi powiedział bo tydz wcześniej odbierałam zapowiedzi to bym zabrała a i podczas zabierania zaśw o odbytej spowiedzi bym mogła.w każdym bądź razie dostałam info w czw ze trzeba ten kwitek , a i nas szanowna kancelaria tylko w środę... Wiec dymem do niego tłumacze e czym rzecz i ze na jutro potrzebuje bo jutro próba ze to ze tamto a on na to , dzis Ci nic nie dam przyjdź jutro po wieczornej mszy (dodam ze tez było po wieczornej mszy) No ale piątek ;) nie dał mi powiedziec ze jutro o tej samej pożre mam nauki do chrztu bo juz zamykał mi drzwi przed nosem ... Wiec kolejnego dnia zmuszona byłam wyslac tam męża a sama byłam na próbach naukach itd i u spowiedzi bo to co sobie pomyślałam o swoim proboszczu i nawet powiedziałam to głośno nie pozwoliłoby mi ze spokojem podac dziecka do chrztu kolejnego dnia... A powiem Wam ze moze i bym jeździła do parafii gdzie braliśmy ślub bo tam az sie chce dla takiego księdza, ale juz nie daje rady, na mszy przed ta próba duszno było mi tak ze dziekuje a podczas samego chrztu po przyjęciu komunii musiałam wylecieć szybko na siku bo mały mi tak zaczął tańczyć po pęcherzu Żr myślałam ze zaraz wszyscy beda stać w wielkiej kałuży... Wiec Ann nie dziw sie pewnie jest duzo kobiet ktore tak jak ja wierzą a nie praktykują albo juz jest im po prostu ciezko a wtedy to nie grzech ;)

No ja zasnelam w nocy przy nadrabiania wiec dzien dobry bardzo ;) u mnie zaczął sie b miło ;) maz obudził mnie śniadaniem do lozka ;)

Koko kochana tak mi przykro ze wczoraj Cie wymeczyli i wyglodzili, dzis juz bedziesz miała swoja nagrodę w rasiach ;* cieszę sie ze taka szczęśliwa czekasz na syna ;D

Joani kochana chyba przeoczylam dlaczego Ty juz do szpitala?
Btw ja w większości z tel pisze , tragedii nie ma tylko suwaczkow nie widać ;) ostatnio poprawili aplikacje moge edytować posty i dawać like i Thx, wcześniej albo nie było albo nie widziałam ;)
Powodzenia w każdym bądź razie ;)

Wlasnie jak to jest z tymi ruchami przy porodzie ? Maluch przestaje sie ruszać ??

Sawi jak tam ? Ja przy reg skurczach wiedzialabym tez juz na ip ;) ale jak piszesz 2 razy wiedziałas ze to juz to i za 3 sie nie pomylisz ;)

Miłego dnia dziewczynki ja dzis w planach tel do internisty po pozwolenie na poród w wodzie i sterylizacja smoczkow butelek i innych ******* ;) na obiad schabowego zrobie i tyle choć mam mega ochotę na gołąbki bo po porodzie bedzie dupa ;)

reklama
Witam się i ja z Wami :)

Kurcze jak na weekend to poszalałyście z postami :)
Ale to dobrze bo jest co czytać :) tzn było bo juz nadrobiłam :)

Myśmy wczoraj wrócili ze wsi wszystko przywiezione i następnym razem pojedziemy juz w czwóreczkę hehe :) torba jak widać się nie przydała ale wycieczkę zaliczyła :)

Katka , Joani , Koko powodzenia kochane :)
Joani a ty czekaj do piątku :)

Anusiaszymka u mnie wszystko ok :) na wsi byliśmy dlatego brak posta z mojej strony hehe :) cieszę się że u Was wporzadku :) teraz czekamy na dzieciaczki :*

Sawi masz rację to już kolejny porod więc napewno tego nie przegapisz :)

Zgaga mi dokucza;/ Już się nie umiem doczekać synka :)

Shiran więc mleczka myślę będzie sporo hehe :) przyzwyczajaj się do zalanych bluzek :)

na 10.10 idę z Natusią do lekarza znowu jakieś chrostki niby ropne na chwille są i zaraz się leczą.. niech w końcu sprawdzą co to jest.. bo przecież ile idzie? już 3 raz takie coś...
Mam tylko nadzieję że żaden paciorkowiec odemnie się do niej nie przypałętał....

miłego dnia kobietki :* oodezwę się potem :)
Za wszystkie trzymam &&& :*

Do góry