O matko starałam sie nadrobić i odp na bieżąco ... O nic z tego nie wyszło post skasowany a kolejne 100 postów do nadrobienia wiec przelece na szybko ale bez odpisywania wybaczcie bo juz nie bede sie cofać o kolejne 100
Rajo ja jeszcze biorę dupka i lekarz sie Snial bo mowi ty mnie pytacie o przytulanki a tu dajemy dupka
Amaliee nie wszystko od razu my tez jeszcze zamiast stolika kawowego i Polki pod TV mamy kartony takie ozdobne
i szczerze wole na razie zrobic wyprawkę małemu niz spuszczac sie nad takimi detalami a i żyrandolow brak
ale to na spokojnie sie zrobi na pewno nie ucieknie
A my wczoraj podpisaliśmy ta umowę z polskim bankiem komórek wiec bedzie kolejny wydatek, muszę jutro koniecznie zamówić wozek bo juz dawno wybrany tylko szukaliśmy ofert... I tak zeszło.
Sawi kochana a rodzice albo ktos bliski nie mogą pomoc do czasu wypłaty z ZUS ?
Haniu kochana nie smutaj sie Malutka chce zebys sie cieszyła a nie smutala ;*
Wy o sikaniu jak stoicie a jak chwile postoje to zaraz mi słabo i duszno sie tobie zawroty głowy s jak jest cieplej jak gotuje nawet dzis jajecznicę to od razu muszę usiąść zeby nie polecieć na twarz ;/
Alicja nic sie nie zmieniło bo ja o moje świadczenie tez wydzwanialam do nich jak głupia zeby zdarzyli wypłacić mi przed rata hipo i ślubem i na szczescie zdarzyli ale dzwoniłam mega czesyo a ze 3 razy byłam nawet osobiście jak przechodziłam obok akurat
Koko słońce powodzenia wyśpij sie dzis dobrze - wiem ze emocje pewnie nie pozwolą ale postaraj sie ;* bo to ostatnia noc w dwupaku hihi * ale sie cieszę prawie tak jakbym to ja miała rodzic heheh niezłe jak bede tak przeżywać każdy poród z forum
juz maz mi mowi ze bardzo często mu mowię i ob juz sie pogubił a jest jeszcze tak malutkno przeciez dzieciaczków
Nio a my wczoraj poszliśmy do kina na sekstasme - spoko całkiem
dzięki temu dzis rano o dziwo miałam ochotę na przytulanki i jak zwykle po plamie, próbuje ogarnąć torbę ale ciezko mi to idzie ... Jeszcze dzis jechaliśmy z moim małym dużym chłopczykiem na IP bo cos plecki go zabolały jak dla mnie przewijało go wczoraj ba rowerze wiec zastrzyk poszedł i potem musiałam słuchać jaka to moja wina ze boli go teraz pupa ;P alw przynajmniej zapomniał
O pleckach
.
Posegregowalam sobie rzeczy z apteki mniej wiecej poykladalam naszykowalam co z tego do torby jutro poszukam badan i ładnie wsUstko spakuje
zeby stało i czekało w gotowości
Nio i okazało sie ze mam jeszcze jakiś laktator elektryczny od kumpelki wiec wraz z nowymi rzeczami muszę wysterylizowac wyparzyc itd a powiedzcie mi puetzecie wkład pościeli? Bo mnie wczoraj mama ochrzaniala ze niepotrzebnie kocyki mięciutkie Piore zeby sie nie zniszczyły bo to i tak na zewnątrz ...ze pieluszek tetrowych tez nie prac tylko prasować jak sa nowe ... Co Wy robilyscie? Bo juz zgłupiałam ;(