reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Marciątko nie mam pojęcia czy ma, nie przeszło mi to przez głowę nawet :confused: jeszcze antybiotyku nie skończyłam, zostały dwie tabletki więc wstrzymuję się z jakimikolwiek przytulankami w takim razie :tak:

Mam koleżankę której mama pracuje w jednym z państwowych szpitali i jednej z prywatnych klinik i dostaję dzisiaj od znajomej smsa żeby zaciskać nogi bo z "mojej" kliniki w której zamierzam rodzić mają komplet i odsyłają nawet swoje pacjentki do innych:szok:daj boże żeby teraz nic przez dwa dni się nie zaczęło bo zostanę na lodzie bez lekarza i bóg wie co z moją cc będzie wtedy.

reklama
elleni - nam tak zasugerował lekarz :( No i co - na wszelki wypadek nie robimy nic, aż Mąż się w tym kierunku nie przebada :( Skoro nie mają miejsc, to tym bardziej wstrzymaj się z przytulankami :)

Hania czemu Ci smutno??? Ja właśnie narobiłam sałatki jarzynowej, pyszna wyszła :-) niestety wieczór mam skopany bo pokłóciłam się z mężem :-/ ma humorki jak baba w ciąży...

Ann_ z tym karmieniem to metodą prób i błędów, ale damy radę:tak:

Amaliee oj jak dobrze cię rozumiem z tym zastrzykiem gotówki, nam, też by się taki przydał

Alicjaa ja myślę tak body z długim rękawem i śpiochy, jakoś skarpetki do mnie nie przemawiają przy tam małym dziecku jakby nie było obcisną nóżki i na to cieplejszego pajaca i kocyk, to i tak przecież podjeżdża się w sumie pod sam szpital, więc to dziecko na dworze jest raptem chwilkę

joani ja też mam dzisiaj jakies spinanie brzucha

bubbles ja to mam tak, że w dzień mnie ciśnie idę do łazienki a tam tylko trochę, a w nocy jakbym litry wody przed spaniem wypiła

hania dlaczego ci smutno?

elleni - nam tak zasugerował lekarz :( No i co - na wszelki wypadek nie robimy nic, aż Mąż się w tym kierunku nie przebada :( Skoro nie mają miejsc, to tym bardziej wstrzymaj się z przytulankami :)

ja tu jak dostałam smsa tylko to odpisałam znajomej, że chciałam przyspieszyć przytulankami ale jak miejsc nie mają to nie będę ryzykować :-p

Sawi możesz mi napisać coś niecoś wiem, ale nie obiecuję że w 100% będę umiała odpowiedzieć na pytanie bo jednak nie pracuję w zusie.

smoky a co się stało? głowa do góry. ja z reguły nie lubię jarzynowej, ale czasami mogę zjeść trochę i jak to czytam to sama bym zjadła ;) może jutro zrobię.
elleni trzymamy &&& aby jednak było dla Ciebie miejsce ;)

reklama
Do góry