reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Marciątko nie mam pojęcia czy ma, nie przeszło mi to przez głowę nawet :confused: jeszcze antybiotyku nie skończyłam, zostały dwie tabletki więc wstrzymuję się z jakimikolwiek przytulankami w takim razie :tak:

Mam koleżankę której mama pracuje w jednym z państwowych szpitali i jednej z prywatnych klinik i dostaję dzisiaj od znajomej smsa żeby zaciskać nogi bo z "mojej" kliniki w której zamierzam rodzić mają komplet i odsyłają nawet swoje pacjentki do innych:szok:daj boże żeby teraz nic przez dwa dni się nie zaczęło bo zostanę na lodzie bez lekarza i bóg wie co z moją cc będzie wtedy.

reklama
elleni - nam tak zasugerował lekarz :( No i co - na wszelki wypadek nie robimy nic, aż Mąż się w tym kierunku nie przebada :( Skoro nie mają miejsc, to tym bardziej wstrzymaj się z przytulankami :)

Hania czemu Ci smutno??? Ja właśnie narobiłam sałatki jarzynowej, pyszna wyszła :-) niestety wieczór mam skopany bo pokłóciłam się z mężem :-/ ma humorki jak baba w ciąży...

Ann_ z tym karmieniem to metodą prób i błędów, ale damy radę:tak:

Amaliee oj jak dobrze cię rozumiem z tym zastrzykiem gotówki, nam, też by się taki przydał

Alicjaa ja myślę tak body z długim rękawem i śpiochy, jakoś skarpetki do mnie nie przemawiają przy tam małym dziecku jakby nie było obcisną nóżki i na to cieplejszego pajaca i kocyk, to i tak przecież podjeżdża się w sumie pod sam szpital, więc to dziecko na dworze jest raptem chwilkę

joani ja też mam dzisiaj jakies spinanie brzucha

bubbles ja to mam tak, że w dzień mnie ciśnie idę do łazienki a tam tylko trochę, a w nocy jakbym litry wody przed spaniem wypiła

hania dlaczego ci smutno?

elleni - nam tak zasugerował lekarz :( No i co - na wszelki wypadek nie robimy nic, aż Mąż się w tym kierunku nie przebada :( Skoro nie mają miejsc, to tym bardziej wstrzymaj się z przytulankami :)

ja tu jak dostałam smsa tylko to odpisałam znajomej, że chciałam przyspieszyć przytulankami ale jak miejsc nie mają to nie będę ryzykować :-p

Sawi możesz mi napisać coś niecoś wiem, ale nie obiecuję że w 100% będę umiała odpowiedzieć na pytanie bo jednak nie pracuję w zusie.

smoky a co się stało? głowa do góry. ja z reguły nie lubię jarzynowej, ale czasami mogę zjeść trochę i jak to czytam to sama bym zjadła ;) może jutro zrobię.
elleni trzymamy &&& aby jednak było dla Ciebie miejsce ;)

reklama
Do góry