reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ostatnia edycja:
reklama
A niech sobie planuje, ma w końcu co opijać :-) jak tylko w domu bibę urządzi, to ma ładnie posprzątać zanim wrócę. Mój m na szczęście nie ma postrzelonych kumpli, że mi dom zdemolują czy panienki sprowadzą. Każdy już dzieciaty i z głową na karku na szczęście... A co boisz się, że coś nawywija? :-D

Amaliee fajnie będziesz miała wszystki nowiutkie. Nam już nie starczy lo kaski na kuchnię i mamy stara po teściowa a moja teściowa do najczystszych nie należy i musiałam jeszcze po niej sprzątać. Więc ciesz się piękna nową kuchnia.

Czy Katka zaczęła rodzic?

Moja koleżanka wracała do domu taksówką, bo mąż nie był w stanie ich odebrać.. a w domu przeżyła horror- smród jak w gorzelni, po fajkach, wokół kibelka już nie powiem co... i zbita lampa w kuchni. A i łóżeczko nieskręcone. I pojechała na tydzień do mamy, bo się wściekła... więc i takie rzeczy się zdarzają, ale chyba znasz swojego i wiesz czego możesz się spodziewać...

Nie, ma być jego siostra więc jestem spokojniejsza tylko w tym czasie nie wiem kto się mną zajmie. Bo tak jakby będę po cesarce.

Witaj w klubie,tez mie meczy zgaga od kilku dni
i nie wiem jak sovbie z nia radzic.....

i nocka chyba zawalona bedzie bo skurcze znowu wróciły
a już nie wiem czy wyciszac no spą i magnezem czy niech się dzieje co chce.....

reklama
Do góry