reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Fajnie, że tyle piszecie :)
Jestem na bierząco, ale sił już brak by każdej z osobna odpisać.

Amaliee śliczna kuchnia!! Bardzo mi się podoba.

Sawi weź ciepłą kąpiel oby przeszło i Basia jednak nie śpieszyła się na świat.

Natalinaa myślę, że nie będzie tak źle po tym pępkowym. A normalne, że syna chce opić ;)
Joani przyjemnych "wojaży" :D

Ala no to stolarz dobry!! Zapomnieć o doliczeniu frontów... Brak słów :(

Koko kciuki za jutro zaciśniętę :* Powodzenia!!
Emka zdrówka dla ema :) i miłego zamawiania fury.

Uciekam spać :)
Dobranoc :*

reklama
Amaliee ładna bardzo kuchnia i powiem Ci bardzo tanio jak na taki projekt, ja jak dostałam swój minimalnie mniejszy. to wysłałam do 30 firm i ceny samej zabudowy wahały sie od 8 przez 22 ale hitem okazała sie jedna z firm z dobrodzienia
49 tys za same meble... Wiec z gory zrezygnowaliśmy z ostatniej opcji ;) a co do frezow to sprawdź sobie w jakimś salonie jak otwiera sie Z tym lodówkę czy zmywarkę ... Ja tez sie upierałam ze bez uchwytów zeby było nowocześnie a teraz mamy tylko w szufladach i przy dolnych jakby Polkach zeby te ciezkie sprzęty mozna było otworzyć, a resztę na tip on albo elektrycznie No i górne ręcznie juz ske nie kosztowalismy, w każdym bądź razie uchwytów prawie nie widać Zobacz załącznik 640120zreszta zobacz bo mam jakas fotkę nawet ;)
A co do brw mozna znalezc fajne rzeczy my mamy lozko sypialniane nie drogie a solidne;)
A a co do okapu to zależy czego szukacie mój znalazł fajny tani na necie:) a z mikro zrezygnowaliśmy otwartej tez za namową gościa który robił nam kuchnie, raz ze one sa drogie w cholipke a dwa co chwila sie zmieniają modele rozmiary i jak Padnie np po 3 latach to nie kupisz odentico , my akurat kuchni nie zamierzamy wymieniać za 3 lata :) wiec mamy schowaną zwykła nasza stara nad piekarnikiem ;) i jest git :) a co do lodówek przy takich kuchniach grzech byłoby dawać zwykła tym bardziej ze jest duzo dobrych i cichych juz ;)

Ann dzięki kochana :* wlasnie otworzyłam paczkę i poczułam ich fabryczny zapach i nie ma opcjk trzeba wyprać - tetre na 95 flanele na 40 ale koniecznie ! A co do wkładu to moze faktycznie nie bede prac bo po co ;) chyba ze jak otworze to tez zapach mnie zbije z nóg :) a w ogóle ubieracie juz, ja nie chce bo sie bedzie kurzyć ...

U nas Pepkowe bedzie na bank juz sje chlopina mój rozglądał za niebieskim dzekiem - w koncu pierwsze dziecko i to w dodatku upragniony syn :) wiec bibka bedzie na bank , zreszta jakby ob nie robił sama bym mu zadzwoniła po chłopaków :) a co do sprzatania to wie ze musi byc błysk jak wrócę wiec chyba sie dogada z moimi rodzicami o pomoc bo juz cos wspominał o tym :)

Haniu spij dobtze ;*

Joani duzo duzo przyjemności jutro !! :)
Wy piszecie ze Wasi mężowie tam ostrożnie to mój jak juz sie zdarzy a niestety dla nas obojga bardzo słabo z tym u nas, cały czas ciaza wysokiego ryzyka plus plamienia po, ale dostaje jakiejś dzikiej góraczki i to ja muszę mu przypominać o brzuszku ;) sle ostatnio tez uskarża sje ze czyje sie wypychany wręcz ...

To ide jeszcze inne wątki nadrabiac ;) dobranoc Brzuszki ;)

ja nie znam mebli BRW
bo my jestesmy wierni ikei
jedynie w salonie mamy przedwojenny stół,krzesła i kredens
ale te meble nie do zdarcia,po renowacji posłużą na długo

Amaliee mebelki ładne praktycznie juz młodzieżowe ;))

Co do składania jak dobrze zrobione to moze nie bedzie problemu choć u nas przyjechały praktycznie złożone gotowe elementy i składali szybko i sprawnie jak klocki;)
A co do sprzętów to polecam gdzies upatrzec a poszukać na necie na pewno kilka stowek będziecie do przodu , ja byłam przeciwna i chodziłam nawet po 2 salonach zeby ściągnęli mi sprzęt który chce i próbowałam ugrać cene , nawet sie nie zbliżyli do cen internetowych niestety ...
Na samych bakteriach do łazienki w salonie dostaliśmy 30% znizki a Przez neta byliśmy ok 1000 do przodu , wiec serio polecam.

Sawi bo te stare meble były stara metoda na lata a nie jak teraz na chwile tylko, kiedys lodówka czy pralka polar potrafiła chodzić i 30 lat a teraz ? I podobnie z meblami i wszystkim niestety nawet ze związkami relacjami ludzkimi ;s

I ja też nadal nie śpię bo Ola coś mi ulewać zaczęła i znów płacz. Teraz we wózku próbuje zasnąć :|

Sawi, a jak u Ciebie skurcze przeszły?

Amaliee mam nadzieję, że i u ciebie lepiej jest.

No to nieźle dają Ci popalić oby tylko nie zaczęły być częściej bo dobrze by Basieńka jeszcze w brzuszku posiedziała.

Ola śpi, oh yeah!! Mogę wziąść prysznic i się położyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry