reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Fajnie, że tyle piszecie :)
Jestem na bierząco, ale sił już brak by każdej z osobna odpisać.

Amaliee śliczna kuchnia!! Bardzo mi się podoba.

Sawi weź ciepłą kąpiel oby przeszło i Basia jednak nie śpieszyła się na świat.

Natalinaa myślę, że nie będzie tak źle po tym pępkowym. A normalne, że syna chce opić ;)
Joani przyjemnych "wojaży" :D

Ala no to stolarz dobry!! Zapomnieć o doliczeniu frontów... Brak słów :(

Koko kciuki za jutro zaciśniętę :* Powodzenia!!
Emka zdrówka dla ema :) i miłego zamawiania fury.

Uciekam spać :)
Dobranoc :*

reklama
Amaliee ładna bardzo kuchnia i powiem Ci bardzo tanio jak na taki projekt, ja jak dostałam swój minimalnie mniejszy. to wysłałam do 30 firm i ceny samej zabudowy wahały sie od 8 przez 22 ale hitem okazała sie jedna z firm z dobrodzienia
49 tys za same meble... Wiec z gory zrezygnowaliśmy z ostatniej opcji ;) a co do frezow to sprawdź sobie w jakimś salonie jak otwiera sie Z tym lodówkę czy zmywarkę ... Ja tez sie upierałam ze bez uchwytów zeby było nowocześnie a teraz mamy tylko w szufladach i przy dolnych jakby Polkach zeby te ciezkie sprzęty mozna było otworzyć, a resztę na tip on albo elektrycznie No i górne ręcznie juz ske nie kosztowalismy, w każdym bądź razie uchwytów prawie nie widać Zobacz załącznik 640120zreszta zobacz bo mam jakas fotkę nawet ;)
A co do brw mozna znalezc fajne rzeczy my mamy lozko sypialniane nie drogie a solidne;)
A a co do okapu to zależy czego szukacie mój znalazł fajny tani na necie:) a z mikro zrezygnowaliśmy otwartej tez za namową gościa który robił nam kuchnie, raz ze one sa drogie w cholipke a dwa co chwila sie zmieniają modele rozmiary i jak Padnie np po 3 latach to nie kupisz odentico , my akurat kuchni nie zamierzamy wymieniać za 3 lata :) wiec mamy schowaną zwykła nasza stara nad piekarnikiem ;) i jest git :) a co do lodówek przy takich kuchniach grzech byłoby dawać zwykła tym bardziej ze jest duzo dobrych i cichych juz ;)

Ann dzięki kochana :* wlasnie otworzyłam paczkę i poczułam ich fabryczny zapach i nie ma opcjk trzeba wyprać - tetre na 95 flanele na 40 ale koniecznie ! A co do wkładu to moze faktycznie nie bede prac bo po co ;) chyba ze jak otworze to tez zapach mnie zbije z nóg :) a w ogóle ubieracie juz, ja nie chce bo sie bedzie kurzyć ...

U nas Pepkowe bedzie na bank juz sje chlopina mój rozglądał za niebieskim dzekiem - w koncu pierwsze dziecko i to w dodatku upragniony syn :) wiec bibka bedzie na bank , zreszta jakby ob nie robił sama bym mu zadzwoniła po chłopaków :) a co do sprzatania to wie ze musi byc błysk jak wrócę wiec chyba sie dogada z moimi rodzicami o pomoc bo juz cos wspominał o tym :)

Haniu spij dobtze ;*

Joani duzo duzo przyjemności jutro !! :)
Wy piszecie ze Wasi mężowie tam ostrożnie to mój jak juz sie zdarzy a niestety dla nas obojga bardzo słabo z tym u nas, cały czas ciaza wysokiego ryzyka plus plamienia po, ale dostaje jakiejś dzikiej góraczki i to ja muszę mu przypominać o brzuszku ;) sle ostatnio tez uskarża sje ze czyje sie wypychany wręcz ...

To ide jeszcze inne wątki nadrabiac ;) dobranoc Brzuszki ;)

ja nie znam mebli BRW
bo my jestesmy wierni ikei
jedynie w salonie mamy przedwojenny stół,krzesła i kredens
ale te meble nie do zdarcia,po renowacji posłużą na długo

Amaliee mebelki ładne praktycznie juz młodzieżowe ;))

Co do składania jak dobrze zrobione to moze nie bedzie problemu choć u nas przyjechały praktycznie złożone gotowe elementy i składali szybko i sprawnie jak klocki;)
A co do sprzętów to polecam gdzies upatrzec a poszukać na necie na pewno kilka stowek będziecie do przodu , ja byłam przeciwna i chodziłam nawet po 2 salonach zeby ściągnęli mi sprzęt który chce i próbowałam ugrać cene , nawet sie nie zbliżyli do cen internetowych niestety ...
Na samych bakteriach do łazienki w salonie dostaliśmy 30% znizki a Przez neta byliśmy ok 1000 do przodu , wiec serio polecam.

Sawi bo te stare meble były stara metoda na lata a nie jak teraz na chwile tylko, kiedys lodówka czy pralka polar potrafiła chodzić i 30 lat a teraz ? I podobnie z meblami i wszystkim niestety nawet ze związkami relacjami ludzkimi ;s

I ja też nadal nie śpię bo Ola coś mi ulewać zaczęła i znów płacz. Teraz we wózku próbuje zasnąć :|

Sawi, a jak u Ciebie skurcze przeszły?

Amaliee mam nadzieję, że i u ciebie lepiej jest.

No to nieźle dają Ci popalić oby tylko nie zaczęły być częściej bo dobrze by Basieńka jeszcze w brzuszku posiedziała.

Ola śpi, oh yeah!! Mogę wziąść prysznic i się położyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry