reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

za to mój mówi że im wcześniej urodzę tym on wcześniej przyjedzie więc nad czym tu się zastanawiać, tylko jakby to od nas samych zależało hehe ;-)

Bubbles ja własnie ma tak samo jak ty, i od kilku dni boli jak przed okresem a nigdy wcześniej tak nie miałam.:eek:

reklama
u mnie moja mama i ja urodziłyśmy sie w 36 tyg więc mam cichą nadzieje że może będzie miała to jakiś wpływ na to że i ja wcześniej urodzę..., hmmm podobno nadzieja matką głupich;/

Amaliee no tak pomyślałam, że chyba Ci się pomieszało z tymi miesiącami;-) Chyba nam brzuchy zaczęły na mózgi uciskać, bo ja też czasem takie głupoty plotę, że mój się na mnie jak na wariatkę patrzy:-D

Ann_ to możemy sobie przybić piątkę, bo mam to samo:tak:

witam wieczornie,
Koko będę trzymać kciuki w niedziele i dzięki za pytanie o cc bo odpowiedzi mnie również zaciekawiły. Moja cc była z biegu ale cewnik miałam zakładany już po znieczuleniu, trafiłam na super zespół bo o wszystkim mówili i nawet żartowali. Dla mnie najmniej przyjemny był moment wyjmowania Weroniki, bo czułam troszkę szarpanie. W Rudzie wyszłam w 4 dobie (dzień porodu to 0), mała miała żółtaczkę ale lekką i nie straciła dużo na wadze. Podobno do 10% jest ok.

Cześć sorki że was nie nadrobię kochane ale dopiero przed chwilką weszłam do domku... :) padam....
wg dobrze że pojechałam bo nie wiem jak ten mój mąż patrzył w dowód samochodu że przegląd mamy do 28 a przegląd do jutra:szok:

No i poszłam na ciuchy, kupiłam Nadusi 3 bluzy zapinane na zamek, i w Pepco z "Produkt z Gazetki" kupiłam jej za 19,99 śliczny dresik:) sobie Kosmetyczkę bo nawet nie miałam w co zapakować się do szpitala...:)
Odwiedziłam mamę... pogadałyśmy chwilkę.. i tak zleciało... :-)

Uwaga! Maż coś milutki.... hahah:szok::-D:-D śmieszny jest, powiedziałam mu że ma mnie nawet nie dotykać i niech spada na szczaw. To się głupio tylko zaśmiał:p:eek:

Koko! Super! W niedziele będziesz już miała maluszka przy sobie!:D

Katka przypomniałaś mi, że my mamy przegląd do poniedziałku, całkiem mi to z głowy wypadło:szok: Dzięki dobra kobieto:-) Hehe Mąż się teraz pewnie będzie podlizywał, ale bądź twarda:tak: To co oddajesz Koko pierszeństwo w przyjściu na świat pierwszego wrześniowego kawalera?:) No weź, sprężyłabyś się jeszcze do niedzieli:D

Katka ty nas nie doczytałaś, a ja tam niecnie planowałam twojego synka z moją Olką wyswatać :))

Fajnje, że zakupy udane, a mężowi nie daj się podejść bo nie doceni.

Hania mówisz mój syn będzie gustował w starszych?:D:D:-):-)

A mówić nie daj się podejść... ale chciała bym do porodu się pogodzić bo będę tylko się denerwować że dalej pokłóceni...

reklama
Kaśka, a gdzie tam starsze :)) Olki według wieku korygowanego jeszcze na świecie nie powinno być :p

A no ja rozumiem nie fajnie jak człowiek ma dziecko - które nota bene wszystko odczuwa i jest się tuż przed samym porodem wojny toczyć...
Ehh wybierz najlepsze dla was rozwiązanie może jak synek się urodzi to już wszystko będzie dobrze? Tego Ci życzę z całego serducha :*

Do góry