reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

za to mój mówi że im wcześniej urodzę tym on wcześniej przyjedzie więc nad czym tu się zastanawiać, tylko jakby to od nas samych zależało hehe ;-)

Bubbles ja własnie ma tak samo jak ty, i od kilku dni boli jak przed okresem a nigdy wcześniej tak nie miałam.:eek:

reklama
u mnie moja mama i ja urodziłyśmy sie w 36 tyg więc mam cichą nadzieje że może będzie miała to jakiś wpływ na to że i ja wcześniej urodzę..., hmmm podobno nadzieja matką głupich;/

Amaliee no tak pomyślałam, że chyba Ci się pomieszało z tymi miesiącami;-) Chyba nam brzuchy zaczęły na mózgi uciskać, bo ja też czasem takie głupoty plotę, że mój się na mnie jak na wariatkę patrzy:-D

Ann_ to możemy sobie przybić piątkę, bo mam to samo:tak:

witam wieczornie,
Koko będę trzymać kciuki w niedziele i dzięki za pytanie o cc bo odpowiedzi mnie również zaciekawiły. Moja cc była z biegu ale cewnik miałam zakładany już po znieczuleniu, trafiłam na super zespół bo o wszystkim mówili i nawet żartowali. Dla mnie najmniej przyjemny był moment wyjmowania Weroniki, bo czułam troszkę szarpanie. W Rudzie wyszłam w 4 dobie (dzień porodu to 0), mała miała żółtaczkę ale lekką i nie straciła dużo na wadze. Podobno do 10% jest ok.

Cześć sorki że was nie nadrobię kochane ale dopiero przed chwilką weszłam do domku... :) padam....
wg dobrze że pojechałam bo nie wiem jak ten mój mąż patrzył w dowód samochodu że przegląd mamy do 28 a przegląd do jutra:szok:

No i poszłam na ciuchy, kupiłam Nadusi 3 bluzy zapinane na zamek, i w Pepco z "Produkt z Gazetki" kupiłam jej za 19,99 śliczny dresik:) sobie Kosmetyczkę bo nawet nie miałam w co zapakować się do szpitala...:)
Odwiedziłam mamę... pogadałyśmy chwilkę.. i tak zleciało... :-)

Uwaga! Maż coś milutki.... hahah:szok::-D:-D śmieszny jest, powiedziałam mu że ma mnie nawet nie dotykać i niech spada na szczaw. To się głupio tylko zaśmiał:p:eek:

Koko! Super! W niedziele będziesz już miała maluszka przy sobie!:D

Katka przypomniałaś mi, że my mamy przegląd do poniedziałku, całkiem mi to z głowy wypadło:szok: Dzięki dobra kobieto:-) Hehe Mąż się teraz pewnie będzie podlizywał, ale bądź twarda:tak: To co oddajesz Koko pierszeństwo w przyjściu na świat pierwszego wrześniowego kawalera?:) No weź, sprężyłabyś się jeszcze do niedzieli:D

Katka ty nas nie doczytałaś, a ja tam niecnie planowałam twojego synka z moją Olką wyswatać :))

Fajnje, że zakupy udane, a mężowi nie daj się podejść bo nie doceni.

Hania mówisz mój syn będzie gustował w starszych?:D:D:-):-)

A mówić nie daj się podejść... ale chciała bym do porodu się pogodzić bo będę tylko się denerwować że dalej pokłóceni...

reklama
Kaśka, a gdzie tam starsze :)) Olki według wieku korygowanego jeszcze na świecie nie powinno być :p

A no ja rozumiem nie fajnie jak człowiek ma dziecko - które nota bene wszystko odczuwa i jest się tuż przed samym porodem wojny toczyć...
Ehh wybierz najlepsze dla was rozwiązanie może jak synek się urodzi to już wszystko będzie dobrze? Tego Ci życzę z całego serducha :*

Do góry