reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Nieee, planujemy w połowie września chrzest :)

Dziś mam laby jak cholera Nela i Dominik u babci są do niedzieli wieczór, Ola tylko śpi i je a ja się lenie i czytam co tam skrobiecie :)

Nie wiem czy pisałam, ale udało się podgrzewacz zwrócić. Teraz aventa wzielismy, a mąż gniazdko poprawił.

Ostatnia edycja:
Haniu moja kolezanka byla w niemal identycznej sytuacji jak Koko. Lekarze orzekli ze robia cesarke. A moja kolezanka mowi ze chce sprobowac sn. Lekarz "eeee no dobrze". I wywolywali porod. 4 podejscia ale sie udalo.

a_nka powiem,ze ja tez sie zdziwilam jak w maju moja siostra rodzila - caly czas byla pod opieka lekarzy, non stop jakies usg itd. z powodu wysokiego cisnienia....az tuz przed 39 tyg. na usg wykryli,ze lozysko juz nie bardzo i ma jakies dziury czy cos...to wlasnie wywolywali jej porod a nie cc ;-) Mala na szczescie urodzila sie zdrowa, wazyla 2.9kg wiec wszystko w porzadku

Kusiak, sama nie wiem bo ordynator tak cicho mowil a ja w stresie i tylko tyle zrozumialam ze lepiej cc zamiast indukcji... a podejrzewam ze tak jak mowi Hania, nie chca malego meczyc wiec poczytalm co na tej zgodzie i podpisalam :)

a wiecie ze cc wymyslil weterynarz? :p jego zona rodzila kilkadziesiat godzin i nie mogl patrzec jak sie meczy i pocial ja :p
na szkole rodzenia nam mowili :) tyle ze nie pamietam, czy zona przezyla ;)))

reklama
Do góry