reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Nieee, planujemy w połowie września chrzest :)

Dziś mam laby jak cholera Nela i Dominik u babci są do niedzieli wieczór, Ola tylko śpi i je a ja się lenie i czytam co tam skrobiecie :)

Nie wiem czy pisałam, ale udało się podgrzewacz zwrócić. Teraz aventa wzielismy, a mąż gniazdko poprawił.

Ostatnia edycja:
Haniu moja kolezanka byla w niemal identycznej sytuacji jak Koko. Lekarze orzekli ze robia cesarke. A moja kolezanka mowi ze chce sprobowac sn. Lekarz "eeee no dobrze". I wywolywali porod. 4 podejscia ale sie udalo.

a_nka powiem,ze ja tez sie zdziwilam jak w maju moja siostra rodzila - caly czas byla pod opieka lekarzy, non stop jakies usg itd. z powodu wysokiego cisnienia....az tuz przed 39 tyg. na usg wykryli,ze lozysko juz nie bardzo i ma jakies dziury czy cos...to wlasnie wywolywali jej porod a nie cc ;-) Mala na szczescie urodzila sie zdrowa, wazyla 2.9kg wiec wszystko w porzadku

Kusiak, sama nie wiem bo ordynator tak cicho mowil a ja w stresie i tylko tyle zrozumialam ze lepiej cc zamiast indukcji... a podejrzewam ze tak jak mowi Hania, nie chca malego meczyc wiec poczytalm co na tej zgodzie i podpisalam :)

a wiecie ze cc wymyslil weterynarz? :p jego zona rodzila kilkadziesiat godzin i nie mogl patrzec jak sie meczy i pocial ja :p
na szkole rodzenia nam mowili :) tyle ze nie pamietam, czy zona przezyla ;)))

reklama
Do góry