reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wlasnie sie zastanawialam jak jest z lewatywa przed cc. Ja nie mialam.

Dooda ja wyszlam po 3 dniach do domu. Byla jakas przyczyna ze trzymali Was tak dlugo czy u Was taka procedura ?

reklama
Amaliee no ja nie wiem jaka jest sytuacja i jakie sa relacje miedzy Wami czy miedzy nia i Twoja mama. Ja tylko odpisalam co myslalam na temat Twojego poprzedniego posta :)

No i mnie już dopadły jakieś bóle. Nie znam się na tym więc trudno powiedzieć co to, ale mam takie uczucie kłucia, ból w dole pod brzuchem jakby szyjka bo chyba to to. Do tego mówicie że was bolą biodra od leżenia na boku, mnie za to bolą żebra od uciskającej macicy.. już też zaczynam marzyc o położeniu się na brzuchu lub plecach bez bólu.
Ah to się wyżaliłam ..

No i mnie już dopadły jakieś bóle. Nie znam się na tym więc trudno powiedzieć co to, ale mam takie uczucie kłucia, ból w dole pod brzuchem jakby szyjka bo chyba to to. Do tego mówicie że was bolą biodra od leżenia na boku, mnie za to bolą żebra od uciskającej macicy.. już też zaczynam marzyc o położeniu się na brzuchu lub plecach bez bólu.
Ah to się wyżaliłam ..

mam te same dolegliwości i po woli mam już dość ehhehe i to masakryczne pieczenie pod lewą piersią można zwariować.

Amaliee spoko zawsze Ci zlew zostaje do kąpieli:-D

Oo ja też marzę o spaniu na brzuchu, to zdecydowanie moja ulubiona pozycja do spania i już się nie mogę doczekać, aż się tak wygodnie położę:tak:
Ja ostatnio czuję takie kłucia tam na dole i wydaje mi się, że to szyjka, ale pewności nie mam:) I brzusio co raz częściej twardnieje:)

Ann - teraz to już się wszystkie sypiemy na maxa :)

A ja dostałam zgodę od męża, na rodzenie od 21 sierpnia ;] bo jest do konca miesiąca później w domu ;) uśmiałam się. Humor mi poprawił :)

hehe to chyba trochę za wcześnie;p za to mój mówi że mam do końca donosić...a wolałabym trochę wcześniej ;] tak w okolicach 38tyg;]

witam wieczornie
troszkę zmęczona
zaraz wezme szybką kapiel i położe się do wyrka
jutro jeszcze u rodziców
a w niedziele tata Nas zawozi do domku
maż dziś przyjechał po drzwi,po kabine,łóżeczko,lakiery do parkietu (bo nam zabrakło i cekalismy 2 tyg. na zamówienie w tu u rodziców s klepie dostaliśmy)mąż jutro polakieruje i od poniedziałku wnosimy meble

we wtorek mam wizyte,zaczynam 36 tydz. i moge rodzić........

reklama
Amaliee ale dzisiaj jest już 22 sierpień to znaczy, że od wczoraj masz już pozwolenie?:p Może lepiej jeszcze trochę poczekaj:-D

Ann_ a jak u Ciebie ze stanem szyjki na ostatniej wizycie? Co Ci gin mówił? Bo moja na wizycie w środę mówiła, że szyjka już miękka, a my z tym samym terminem to się zastanawiam jak jest u Ciebie;)

Do góry