reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
My juz po wizycie, zaraz skrobnę na odp. wątku. Trochę mi stres minął przynajmniej :-) w ogóle się okazało, że p. doktor, do której kiedyś jeździłam do innej miejscowości jest teraz u nas w szpitalu i będzie mnie na oddział przyjmowała.. zawsze mieć dwóch lekarzy znajomych to czadersko.. stąd pewnie sie trochę wyluzowałam ;-)
Moi rodzice przeżywają, że jadą na wesele a tu im wnuk się będzie rodził.. ale mi to na rękę, przynjamniej nie będą się 2 dni nade mną trzęśli, bo juz wiem jakby to było :-) a ja jeszcze bardziej bym się nakręcała...
Dobrze, że wszystkie dzieciaczki nie zostały "wydane" to i jakaś panna dla mojego franka się jeszcze znajdzie ;-)

Rajo bo w rożku jest wygodniej nawet dziecko wyjąć to wyjmujesz z rozkiem tym bardziej, że one są usztywniane ja też się zastanawiałam dlaczego dziewczyny już pościel piorą

Doczytałam, my jeszcze dzisiaj korzystaliśmy z pogody i na placu zabaw siedzieliśmy.

Kurczę tak czytam was jak te cesarki wyglądają i wcale to chyba nie takie straszne, a na pewno krótsze niż sn.

Wesolutka ale za to jak taki seks smakuje:-D:-) jak w filmie:-) dzicz:-D:-D chociaż wiadomo z brzuchem cięzko:-D

Aż mi się śmiać chce:)

Ale jak to i tak ***** da i nie ruszy mojego syna to się wścieknę...:)

Witam sie wieczornie :) Joani, Dooda, Hania, Aiwpa, Aniam i wszystkie pozostale kobietki - dziekuje!!! :* u nas ponoc po cc siedzi sie do tygodnia czasu ale tasmociag cesarkowy tu straszny teraz wiec moze jak wszystko jest ok to wypuszcza wczesniej.. wenflon juz mam od wczoraj, cewnik kiedys mialam zakladany i wiem ze bolalo :/ a i lewatywy sie boje bo nie mialam nigdy, nie wiem gdzie sie uchowalam bo moj tata zawsze zartowal ze lewatywa dobra na wszystko ;)
Dobrze ze mowicie o tych rozkach bo moze to dobre rozwiazanie na poczatek dla maluszka :)
Katka, rozumiem Cie ale badz twarda kochana!
Dooda, dzieki za bytomskie wsparcie :)
Joani, dobrze ze na wizycie wszystko ok!!
Milego wieczoru :)

Koko a dlaczego robia od razu cesarke a nie wywoluja porodu? Pytam bo u nas cc to ostatecznosc i jak musza wyjac malucha szybciej to zawsze zaczynaja od wywolania.

katka, haha wy oboje z mezem macie wyrazne charaktery, to syn ma po kim odziedziczyc :D

boze ja juz sie czuje taka gruba, w zyciu nie wazylam tyle co teraz... nie moge sie doczekac zrzucania :)
w ogole w poprzedniej ciazy poczatek masakrycznie znosilam a koncowke super, a w tej odwrotnie. Ciekawe czy porod tez sie zacznie od dupy strony :)
Dziewczyny takie glupie pytanie mnie naszlo, czy czop zawsze odpada jako pierwszy? Czy moze sie pojawic pozniej, jak juz skurcze sa regularne?

reklama
Wesolutka czop może później odpaść,

Kusiak bo u was w UK to jakies dziwne podejście mają :)
U nas cc to norma. Zreszta u Koko są wskazania bo mały źle rośnie i raczej nikt by w tym wypadku SN nie ryzykował.

Do góry