reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Koko do tego co piszą dziewczyny chciałam tylko dodac że kciuki wrześniowek maja moc a wszystkie je za Ciebie i Maluszka trzymamy :)
Szpital miejsce niezaciekawe ale w tej chwili dla Was najodpowiedniejsze :) jestes pod dobra opieka :)

Katka a Twój małż co tym razem wymyślił z kaska?

reklama
Napisałam do Was obszernie i mu się skasowało...Kurna jak piszę z telefonu to często się tak dzieje....

Odnośnie znieczulenia podczas porodu to jest o tym artykul w nowym m jak mama i jest coś o szpitalu świętej zofii.
Koko szkoda że nie masz prywatności w tym szpitalu bo zapewne co trochę to do innej przychodzą a to ktg, a to jedzenie a to odwiedziny. Ja dzisiaj byłam u położnej w szpitalu to widziałam sale z brzuchatymi ale były ewentualnie po dwie osoby a u mnie szpital pada i odwołują wszystkie zaplanowane operacje tragedia.
Koko a może te wagi im źle wychodzą bo ja to się zastanawiam oni wagę uzyskują na jakiej zasadzie ? Pomiarów dziecka wielkości brzuszka głowy itd czy skąd w ogóle? Może mały jakoś źle się ułożył czy co jak teraz niby mniejszy się zrobił. Dzisiaj koleżanka mi mówiła ze jej miał się urodzić 3200 a urodziła chłopaka 4 kg. Więc błędy w te stronę są możliwe.

Katka ładne macie to łóżeczko i szkoda że tato nie złożył chociaż ja też tak się z wszystkim wyrywam że sama chcę to robić i gdyby nie ciężar naszego łóżeczka to sama bym je złożyła tylko mój akurat z pracy szybko wrócił i szybko złożył, jakoś mu to przyjemność sprawiało w przeciwieństwie do jakiś remontów. Dziury w ścianie sama chyba będę sobie wiercila. A jaka lala w nim już śpi, wow
Katka Matko u Ciebie to.w każdej chwilii może nastąpić poród i ze ten Twój mąż tego nie uszanuje tylko wciąż się buntuje o tą kasę. Kurna musisz go ruszyć tak porządnie.

Rajo007 ja też nie nadążam z czytaniem i odpisywaniem i tak mi głupio bo później ktoś pomyśli ze pisze tylko o sobie albo coś a ja bym tak chciała pisać jak Wy ale nie mam czasu serio. Dzisiaj byłam z mężem u dentysty na pobraniu krwi na obiedzie u rodziców i przyjechałam do domu i mieliśmy gości wiec teraz mam chwilę wolnego. Ale to musze posprzątać dać mojemu zoo jeść i zaraz spać wiec komputer zaraz wyłączam i dupta. Teraz nie mam czasu to nie wiem co będzie później.

Potraficie pocieszyc czlowieka :-) kochane!!!
Joani - kciuki za jutrzejsza wizyte :)
Emka, Ann - Co do wyjsciowego ciucha dla malucha to nie przygotowalam nic poza r. 56 i 63 ;) ale tesciowa jakis czas temu kupila jakies sztuki rozmiar 50 a dzis kupila pare rzeczy w rozmiarze 44 o_0 takze i dla takiego maluszka jak nazz cos sie znajdzie ;)

Koko może wcale aż takie małe jak na 44 cm to nie będzie potrzebne. Maluszki tez są zdrowe i kochane i mądre. Ja ważyłam 2800 urodziłam się po terminie w zamartwicy i miałam 2 punkty. Studiowałam z nauką nie miałam nigdy problemów i wychorowalam się za małego bo miałam 8 razy zapalenie płuc do 3 lat. A dzisiaj mama powiedziała mi że można mi kołki w dupie łamać bo ja np teraz w ciąży robie wszystko. Wspaniale ja znoszę.

EM_Ka ja mojemu to już się przyzwyczailam,że mam mówić co ma kupić,a i tak dzwoni jak dojedzie do piekarni

Joani a bo to z tymi szczepieniami tak jest,samemu trzeba podjąć decyzję

Katka bo ty odpuszczasz dlatego,że masz poczucie,że jednak nie pracujesz i ci się nie należy,też tak miałam latałam,sprzatałam,a jak coś chciałam to pierwszy tekst był czy na pewno ci to potrzebne,dopiero jak poszłam do pracy,wracałam wykończona nie chciało mi się gotować,sprzątać zaczął się robić syf to docenił i zobaczył ile jest roboty w domu,ale u nas to była na prawdę terapia szokowa

Koko pisz nam wszystko co i jak,będzie dobrze,trzymamy kciuki

Hania a ty gdzie dzisiaj?

Jakbym strzeliła tę aplikację to by odrazu dzialać zaczęła bo mnie to wkurw... Jak nie umieją czegoś zrobić tak by to działało to po kiego gnoma to wprowadzają???

reklama
coś czuje że czeka mnie nocka nieprzespana....zaczynają znowu skurcze dokuczać

nawet jak takie skurcze nie rozkręcą się bardziej to ja dziękuje.....jednak potrafią wymęczyć,wiec jak tu się przygotować do porodu (co by być wypoczętą i pełną sił)......no nie da się.......

Do góry