reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Madlenka my wczoraj robiliemy porządki w szafkach kuchennych, efekt nadzwyczaj zadowalający ;)

Nakleilismy przed chwila literki nad łożeczkiem - jestem zadowolona że hoho :) zdjęcia kacika Małej wrzuce we wtorek, jak już poscielimy :)

reklama
tylko do św.zofi ciezko się dostać jak nie ma się opłaconej położnej lub lekarza prowadzącego

ja zamierzam rodzić na Inflanckiej a tez opinie o połoznych są super ,warunki sa tez rewelacyjnie (szwagierka rodziła 1 córke w Zofii a teraz na Inflanckiej i zachwala warunki i połozne porodowe bo te na sali poporodowej to już nie bardzo)
ale dla mnie wazna porodówka,bo nie zamierzam tam siedziec niewiadomo ile
chce urodzić i wracac do domu......

zdrzemne sie troche bo wykończona jestem....później sie zajme depilacją tu i tam:-D
bo coś czuje że jak jutro tam pojade to zostane do porodu

sawi byłam ostatnio w czwartek w świętej Zofii i w poniedziałek byli przepełnieni po zęby a w czwartek było pusto. Byłam przyjęta z miejsca.

Koko gdzie oni Cie wysłali ?? Trzymaj sie kochana dzielnie ;* ściskamy !

Katka super lozeczko! I imitacja dzidzi tez niezła ;) to teraz maluch moze sie rodzic ;)

Amaliee dasz rade na pewno ;* a najwyżej dzien wcześniej niech małż pojedzie z Toba wieczorem zebys znała drogę oczywiście jako pasażer ;) bo ja np tylko jako kierowca zapamiętuje i zawsze tak sobie spr jak nie znałam miasta ;)

Ja tam tez jestem przerażona zwłaszcza ze cała moja rodzina rodziła od 12 do 24h ... Wiec pocieszają mnie ze nie mam co liczyć na szybki poród, ale powtarzam sobie słowa położnej, to dzięki temu mój syn przyjdzie na swiat :) i wynagrodzi mi ten ból o tak! ;)

A któraś cos wie o tych elektrodavh bo w aptekach nie wiedza nic ;(

Marciatko będziesz sie śmiać ale gralam w Rollercoaster Tycoon 3 :)
Budowanie wesolego miasteczka i zarzadzanie nim - polecam takie rozrywki - relaksuja, odmozdzaja i odstresowuja :)

U mnie pepek raczej jest wklesly. Jednak w ostatnim czasie połowa jakby się zrobiła wypukla, właśnie wtedy co zaczal mnie ciągnąc :)

Choco ja z języka wyjęłam już dawno, prawie na samym początku zaczął mi przeszkadzać, a jakiś czas temu sprawdzałam i już mi zarosła i ta w pępku też, więc już nie będzie. Pozostaną tylko te w uszach. Pępek do tej pory był wklęsły, potem go trochę wypchało na zewnątrz i to trochę bolało, a raz się chowaq, to chyba tak jak mała się ułoży.

Amaliee ja za gówniarza to chciałam mieć tatuaż na plecach, ale potem tak sobie myślałam, jak to będzie na starość wyglądać na pomarszczonej skórze, więc zdecydowałam, że sobie zrobię piercing, a potem ewentualnie się powyciąga.

Koko oby maluszek ruszył z wagą. Sama 9-osobowa masakra, ja byłam w 4-osobowej i to było już dużo.

Koko współczuję pobytu w szpitalu, oby synek zaczął ładnie przybierać i żebyś mogła wrócić do domu:tak: A to, że musisz leżeć w 9-osobowej sali to jakieś przegięcie:szok:

Alicjaa faktycznie masz sporo na głowie, oby Maja zaczęła jeść, bo to dodatkowy stres dla Ciebie.

Katka łóżeczko ładnie się prezentuje:tak: To już synuś może wychodzić, bo jest dla niego miejsce:-D

Mój pępek jest wciąż wklęsły i raczej już nie wyjdzie, no i nic mnie w nim nie ciągnie.

Musiałam podjechać do centrum i wybrałam się autobusem, usiadłam na samym tyle i tak mnie przez te parę minut wytrzęsło, że myślałam, że zaraz urodzę:szok: Chyba następnym razem wolę postać gdzieś na środku autobusu niż tam znowu siadać:p

EmKa teraz to już musi się rodzić... Coś mnie brzuszek pobolewa wam powiem:)

Idę szorować drzwi zostały mi jeszcze wejściowe i od Nadusi pokoiku:) :tak:

Jeszcze wyobraźcie sobie ja jak wychodzę z mieszkania do piwnicy czy na podwórko wywiesić pranie to mam pod drzwiami na korytarzu takie gumowe klapki japonki..jak na basen... i małż miał swoje Conversy... dziś rano patrze... a tu ani tego ani tego myślę o co chodzi, przychodzi ciocia męża z jednym Trampkiem... okazało się że znów jakiś Kundel przychodzi i kradnie... bo moja suczka ma cieczkę... teraz szukaj drugiego trampka?:D

reklama
Do góry