reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja sie dopisuje do listy cc na 5.09 (tzn dopisze sie jak siade do lapka ;) joani chyba tez ma ten termin.

Ja doczekam bo znow pojawil sie lekki bol w krzyzu i podbrzuszu :/

reklama
Felicyty - mam nadzieję, że mężowi udało się wykręcić od delegacji
Katka - patrząc na auto aż ciężko uwierzyć, że wyszłaś bez szwanku :O
Choco - a w co grałaś?

Zaczynam wątpić, czy mój organizm pamięta o tym, że powinniśmy za jakiś czas rodzić. U mnie skurcze się wyciszyły, w ogóle nic nie zwiastuje porodu :/

Marciątko u mnie do końca nic nie zapowiadało porodu ;) owszem jakieś 2-3 tyg przed brzuch mi się obniżył i czop wypadł (chyba to był czop :/). Ale rozwarcia zero, zero bóli, ba nawet szyjka była twarda zamknięta...

a ja mam dziwne przeczucia, że z następnym porodem któraś nas zaskoczy... trafi na tą która kompletnie się nie zgłaszała do kolejki :D

nic nie zwiastuję porodu bo to będzie z zaskoczenia i mega szybko hehe:) żyjmy taką nadzieją :)

Ritta no tak bo ty po cc.. jak będa bóle dalej dokuczać to na wszelki wypadek sprawdzić :) będziesz spokojniejsza :)

Co do pępka to mnie strasznie ciągnoł w poprzedniej ciąży.. teraz nie ciągnie ale za to strasznie odstaje.. nie wiem od czego to zależy :)

może w "liście wrześniowych mam " wpiszemy termin porodu każdej z nas?? i planowanych cc:) będzie pożądek :)

witajcie :)

Marciatko, dobrze ze nic sie nie stalo Mamie!

choco, oby Twoje przeczucia sie sprawdzily. A intuicja nie podpowiada Ci czasem że to będę ja? :p

sawi masz jeszcze czas. Moze nospe zazyj dla rozluznienia? A obawiam sie ze skurcze krzyzowe, nie wyjda na ktg :( a one sa najgorsze :( o tak jak napisala catedra. Tez mialam takie przy porodzie i umecza, a porod dlugo trwa :(

Ritta, powodzenia w pakowaniu.

Katka, znowu rodzi? ;))

Hania, mobilizacja pełna do słoiczkowania :) jak robisz kompoty, że Ci się nie psują? Ja mam dużo papierówek z działki - może bym zrobiła :) Zaraz ma przyjechac tata z ogorami i cebulka i robie drugi rzut salatki szwedzkiej :)

animka, to bardzo wcześnie kazał Ci jechać do szpitala :) nie mówil wczoraj lekarz że jak skurcze beda co 10 minut przynajmniej i trwajace od godziny :)

Dooda, no to sobie syn wymyslil prezent hahaha nie ma co :) Ostatnie dni spedzisz na szukaniu! :D
Dzieki za liste :)

elleni, choco odliczanie czas zaczac - 7 dni tylko :)

kciuki za wizytujace :)
milego deszczowego dnia - chyba nam sie skonczyly upaly :)

Amaliee zmienimy Ci nick na Maruda :p Maz zostawia auto a Ty sapiesz ;)
A wybielania nie żałuj, ja sie wybrałam bo stwierdzono u mnie endometrioze w wywiadzie wiec stwierdziłam ze skoro i tak nie bede mogła miec dzieci to zacznę wydawać na siebie i tym sposobem zdarzylam zeby wybielic po to by zostać w domu jak okazało sie ze + - wtedy zaszłam ;) a efektu juz nie widać ;)

Catedra warto sie dowiedzieć czy szlital ma taka możliwość mój np nie ma wiec decydując sie na sn nie mam co liczyć na znieczulenia a skoro Ty masz taka traumę co za problem macie tam tyle szpitali priv gdzie płacisz i masz albo chcesz cc i masz ? A po co nastawiac sie na jakieś cyrki ?!

reklama
Do góry