Sawi to moze wizyta na ip kontrolnie? Chyba ze czekasz do tego az bedziesz pewna
Ritta to ja mam to samo co Ty ból jak przy okresie i brzuszka i w krzyżu i często napinajacy sie brzuch. Choć dzis póki co jest trochę lepiej zobaczymy jak pozniej samopoczucie czy znów rozłoży mnie po tum antybiotyku czy jak...
Szacun za ogarnięcie sprawy z 7mczna córka ale ja tez mowię cały czas nie ma rzeczy niemożliwych a dla chcącego nic trudnego
Powodzenia w pakowaniu
Ja z niecierpliwością czekam na rzeczy z apteki bo tez wolałabym sie spakować na wszelki ... A apteka milczy ... ;(
Btw dziewczyny u nas w szpitalu jest to urządzenie do łagodzenia bólu ja mam sie zaopatrzyć tylko w końcówki któraś wie ile mam tego kupic ?
Zobacz załącznik 639702
Amaliee No to gratuluje dentyscie szybko chce znów zarobić bo bez trzymania diety zeby znów zachodzą zwłaszcza w pierwszych 2 tyg gdzie łapią kolor, ja tam mimo wszystko wole stosować sie do zasad mojej dentystki
A co do pakowania to fajnie samemu moZna po swojemu poukładać pochować , ja byłam niepocieszona jak P pakował bo nie wiedziałam co gdzie jest , niepotrzebnych toreb było co nie miara, zero logicznego składu, do torby do której mogło wejść np 30 książek włożone tylko 10
etc
ale nie narzekam starał sie chlopina ...
A Ty sie Amalire nie martw na zapas po pracy męża zagon do znoszenia Ty pakuj on niech nosi. A co do wyjazdu do nowego miejsca jak idzie do pracy pierwszego wrz to niech zostawi na taryfę a wtedy sie dowiesz od mam jak dojechać komunikacja następnego dnia 30 min spacerkiem tragedii tez nie ma, ale nie wiadomo jaka pogoda bedzie poza tum lepiej zebys sie na tym etapie nie przemeczala / stresowala czy zdarzycie itd
Bubles to masz pięknie z naturalnie białymi żabkami
ząbkami oczywiście
Hania duża ta dawka
ale lekarz wie co robi
ale masz dzis plan
ja poza nic nierobieniem wybiorę posciel dla syna zeby maz nie musiał tego robić jak bede w szpitalu
Marciatko wiemy jedno na pewno nie chciała wjechać
najwazniejsze ze nic poważnego jej sie nie stało !
Joani szczęściara
udanych zakup9w
Animka ale sie chowalo maleństwo czy chcieliście niespodziankę? Bo nie pamietam.
Frlicity No u nas pojawił sie podobny temat tj maz wie ze ma wylecieć do fr na 4 dni ale nie wie kiedy , mi zapowiedział ze odmówi ale wiadomo jak jest ja tez nie chce zeby podpadal w pracy wiec ma to załatwić delikatnie albo zmobilizować szefowa zeby wysłała ich jak najwcześniej a ta wraca dopiero w pn wiec zobaczymy jak to bedzie
musi byc dobrze
urodzimy jak beda z nami
Katka widzę ze tez masz dobrego anioła stróża
ja w 2006 zaliczyłam poslizg z 4 krotnym koziolkowaniem na szczescie bez obrażeń
Gratuluje skończonego remontu!
Anius dobrze ze z bratem tez ok
))