reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee no nie ciekawie masz :/ niektore chlopy to w ogole mysla tylko o sobie i nic wiecej ich nie interesuje...

Marciatko dobrze ze sie mamie nic nie stalo.

Felicity no nie! To mam nadzieje ze sie nic nie wydarzy jak meza nie bedzie.

Sawi mnie tez mecza skurcze ale mye ze jak to beda te to bedziemy wiedzialy :)

Madlena ja tez musze prezenty od siostry jeszcze zrobic i nie mam pomyslow. Tylko ze nie mam zamiaru biegac po miescie i sklepach bo juz nie daje rady :p wiec zrobie to online.

Mnie dzis glowa boli, chyba przez pogode. Leje od rana, pochmurnie i zimno jakby to juz listopad byl.
Wczoraj nikt do mnie nie dzwonil to chyba juz nie zadzwonia i wyniki byly dobre :) takze sie ciesze :) pomyslu na obiad tez dzis nie mam :(

reklama
Witajcie kobitki :*

widzę noce skurczowe :) jeszcze trochę się pomęczymy ale juz nie długo :) Ja czasami mam ucisk taki że aż kucam w rozkroku bo i krocze ma rozsadzić i tyłek normalnie..
znowu biodro mi wczoraj wyskoczyło do tego i M musiał mi pomagać do łazienki chodzić noż masakra... teraz przeszło na szczęście.. ale ogolnie biodra bolą.. skurcze od 2-3 dni juz tak nie występują :D

Animka no chyba jedyna będziesz miała niespodziankę :))

Ameliee współczuję że teraz wszysto na Twojej głowie.. Ale kto da radę jak nie my kobitki ??:) będzie dobrze ogarniesz wszystko :*

Ritta , Sawi jak już będzie to to Wam się przypomni hehe :) ważne żeby były regularne długie i po kąpieli żeby nie przeszły i można jechać na ip :D

Katka ale synuś uparty :) może jak już łożeczko stanie to faktycznie stwierdzi że już czas :)
Auto zmasakrowane.. miałaś dużo szczęścia :)

Marciątko dobrze że mamie nic się nie stało.. moj brat miał wypadek w poniedziałek... na szczęście też tylko auto obite.. rozczasł się o barierki bo w poślizg wpadł...

Anka mąż też napewno zmęczony :) miłych pożądkow i szybkiego mrożenia :) ja też robie jeszcze marchewkę pietruszkę selera trochę pora żeby później tylko wrzucić i pyszny rosołek mieć :)

Powiem Wam że ostatnio to mój M wstaje do małej ciągle .. a mi z tym źle bo czasami naprawdę nie słyszę jak ona się budzi ;/

Joani no to czekamy co lekarz powie :)

Felicity mam jednak nadziję że mąż nie pojedzie :)

Natalia Choco i Elleni mają 28 sierpnia :)

miłego dnia kochane :*
no i powodzenia na wizytach :)

kusiak narazie u mnie ucichło
ale krzyż mi rozsadza mimo tego że leże

jeżeli nie przejdzie ten ból do jutra to jade do szpitala
głównie martwi mnie ciśnienie
ale zanim pojade na IP to najpierw zakupy do szpitala musze zrobić

u Was skurczowo a u mnie wszystko się uspokoiło :-) od wczoraj nic mnie nie boli. Niedługo mam gości więc od rana pełna mobilizacja i chałupa błyszczy. Obiad mam z wczoraj, schab w sosie i buraczki, tylko ziemniaki ugotuję i laba. Na zgagę biorę Rennie i pomaga zazwyczaj, z resztą w tej ciąży wieczorami nie jadam nic i może dlatego mniej mnie to paskudztwo męczy.

Ritta , Sawi jak już będzie to to Wam się przypomni hehe :) ważne żeby były regularne długie i po kąpieli żeby nie przeszły i można jechać na ip :D

Ale ja nie znam skurczy porodowych :zawstydzona/y: Jestem po cc i teraz tez się szykuję.
Póki co u mnie cisza, po prostu macica sobie ćwiczy raz na jakiś czas. Liczę że do tego 5-go doczekam ;)

Sawi jedz, niech sprawdza bo moze masz skurcze te z kregoslupa.

Ania Ty sie ciesz ze nie budzi bo zaraz bedzie Cie synek budzil :D

Madlena jeszcze miam Ci napisac ze ja bralam gaviscon w poprzedniej ciazy ale w plynie i na mnie nie dzialal niestety.

krzyżowe nie wyjdą na ktg. Wiem bo takie miałam głównie przy małej i ich kompletnie nie było widać i mnie zrypały na porodówce że cyrki robię a tutaj żadnej aktywności nie widać :/ ja z bólu już zdychałam a na ktg skurcze na 30-40 procent czyli tyle co nic... ja przy miesiączce też mam zawsze jeden wielki ból krzyża a nie brzucha i dlatego na mnie nie działa nospa ani trochę... bo to nie ma co rozkurczać. Nospa jest od brzusznych skurczybyków....

Sawi po prostu sprawdzaj co ile są te krzyżowe. Jak często i regularnie to jedź do szpitala.

dołączam do grona z facetami w delegacji. Termin mam na 14. W pierwszym tygodniu września wysyłają mojego na drugi koniec PL a w drugim tygodniu wrypali mu serwis czyli 14h non stop odbierania telefonu i w przypadku jakiejkolwiek awarii musi jechać w dowolne miejsce w kraju. Tak się zdenerwowałam, że zaczyna mi się marzyć wcześniejszy poród...

U mnie to ja śpię jak zabita a do córki wstaje mój. Bo jego budzi najmniejszy szmer....

Ostatnia edycja:
reklama
Kusiak, Też zapomniałam wspomnieć o tym Gawisconie w zawiesinie. Mój mąż przywiozł mi z UK Gawiscon Double Action w syropku ale on właśnie na mnie działa fenomenalnie. Jak sobie łyknę nawet dawkę mniejszą niż w ulotce to mam spokój w nocy.

Do góry