Dzien dobry
ja juz dzis drugi raz wstaje
wstałam sobie o 6:30 z malzem wyprawilam go do pracy, ugotowałam rosół, upieklam mięso, na potem zostaje tylko ugotować zuemniary i kapuche czerwona
mieszkanie odkurzone, pranie zrobione, pies wyprowadzony wiec teraz tylko powiesić pranie i moze podłogę mopem jeszcze potraktuje jak mi sie bedzie chciało
a miałam leżeć cały dzien zalecenie męża
ale jak tu leżeć kiedy tule roboty ?
Hm to jak piszecie ze wiesiołek głownie dołem to zadzwonie do położnej jak go juz dostanę btw ike cxekalyscie na zamowienie z garmini?
Hania zdecydowaliśmy sie na concorda noe mimo antyreklamy kobiet w sklepie ktore kompletnie sie nie znały na nim, Maz go obczajal na miejscu bo wcześniej sprawdziliśmy go w necie, i kłócily sie z nami ze nie ma zawieszenia kół mimo
Ze na ulotce do wozka doczepiona ulotka z napisem nawet po pl niezależne zawieszenie kol
jedyna rzecz która mnie martwi to mała gondola... Ale jakos muszę dać rade
ale poza tym wszystko jest jak trzeba prowadzenie, składanie - jest dość mały a bedziemy chcieli kupic drugi samochód dla mnie z małym bagażnikiem wiec musi sie łatwo składać i sie mieścić.
Felicity No tak w uk trzeba pracować do konca ... ;(
Mam nadzieje ze "wycieczka" udana
Nie chce jeszcze rodzic
co raz bliżej a ja zaczynam sie co raz bardziej bać czy dam rade ... Z wyprawka myśle ze sie zamkniemy dość szybko bo jak przyjdzie apteczne Zamowienie i koszule z all to bede miec wszystko, tam reszta mebelkow czy wanienka jak dojdzie pozniej to wie nic nie stanie a zreszta sie śmieje ze mój maluch to uwielbia byc pod deszczownica bo zawsze sie budzi i zaczyna wyjątkowo delikatnie sie ruszać
ale stracha mam... Czy zdarze ...
Katka to jak masz tyle energii to wpadaj i do mnie tez trzeba okna i lustra w szafach obcykac ale ja nie tobie tego bo nie chce sie przemęczać przed porodem powtarzam cały czas ze jak juz bede miała dość to bede śmigać wszyatko
Sonia ja kiedys spotykałam sie z panna bardzo dobry chłopak wiec w całe sie nie martwię
Maltanka ja to wczoraj byłam w szoku bo pojechał odebrac i wrócił i nie minęły 3 min i zaczął skręcać , a mój małż to raczej z tych co po pracy musza odpocząć miec czas dla sie ie itd, wiec jak sam miał chęci i zapał to zgrzeszylabym gdybym go powstrzymała
az miło było popatrzeć na niego jak w tej obraczce walczy z mebelkami dla dziecka
dobrze ze beda na raty bo potem zostanie mu juz tylko szafa, regal i pojemnik na zabawki
Doda kciuki za wizytę
jesli ktos jeszcze to rowniez mocno zaciskam
Aniaam luzik włącz na luzik ale domyślam sie ze nie jest łatwo bo teście potrafią wkurzyć
ja przy ślubie to głownie przez nich miałam napinke
zreszta teściowa przesłała nam kartę z fotkami i 3 wydrukowane zdj na każdym z nich wyglądam jak
Pol dupy za krzaka nawet maz stwierdził ze wyszłam nie korzystnie na każdym z nich
i jakbym sie nią przyjmowała to pomyslalabym ze zrobiła to specjalnie bo jeszcze dorzuciła do zgranych fotek zdjęcie z jakas ładna laseczką ktora siedziała obok niej w samolocie heheheh
ale ma pecha bo ja znam swoja wartość i nie dam sie zapędzić w kompleksy nawet z nadmiarem kg
i Najwwzniejsze ze jej syn mnie uwielbia taka jaka jestem
Btw sawi ma racje przez męża trzeba załatwić takie rzeczy jak sama nie czujesz sie na siłach , zwłaszcza jak mówisz ze wpływa to na wasze trelacje !
Marysia najlepszego z okazji urodzinek córci, bądź DOBREj mysli to zła passa sie na pewno odwróci!
No to lecę gotować ziemniary bo wlasnie zadzwonił tata ze wpadnie za pol godz
bo wczoraj my sie u nich stolowalismy a dzis ja Zaprosilam tatę bo mama w pracy a dzięki temu ja sama nie muszę siedzieć w domu
No to miłego dnia kochane odezwe sie wieczorkiem to tez dam znac co nam Pani z progenisa poopowiadala bo dzis z nią a jutro z banku komórek macierzystych mamy spotkanie
Buziaki