Witam sie wieczornie
Dzis od rana zakupowo - zamówiłam w koncu mebelki lozeczko i komodę na szczescie mieli na miejscu i maz od powrotu z pracy wlasnie walczy z tym - kochany mój
jest juz strasznie zmęczony ale walczy dalej
No to kazalam mu skonczyc bo juz późno ... Jutro skończy najwyżej.
Furciaczku kciuki za Twoje wyjście ! A w zasadzie za trzymanie sie zaleceń lekarza bo dzis zaszalalas! A Ty Ty! Masz dbać o siebie!
Ritta super ze wyjazd udany
Felicity do pracy lol jak dajesz rade??
Ann mi kazał byc 2 września a w piątek zaczęłam 36 tc wiec niekoniecznie
Kurcze niw pomyślałam ze i prawko tez mam zmienic i paszport przeciez tez ... Dobrze Was miec
Maltanka nie martw sie i ja nie mam wszystkiego , wozka, fotelika, koszule mam jedna, na pozostałe czekam, na zamowienie apteczne czekam, dzis kupiłam mebelki, kołderki, pościel, rozka, na resztę gadżetów czekam, a jeszcze monitor oddechu dzis z niania, pierwsze pieluchy , ciuszków juz nie kupuje bo mam dostać po 2 chłopakach woec bede kupować dopiero wg potrzeb, damy rade a przeciez w razie czego mozna szybko zamówić
spokojnie zdarzymy ze wszystkim nie moze byc inaczej , choć mój maz dzis dzwoni i mowi"zono tak patrzę w kalendarz i musisz urodzić do 23, zeby syn był lwem nie panna" nie chciałam mu mowić ze panny sa fajne
ale rozbawił mnie mocno
bo to ten który nie wierzy w horoskopy i te inne
Sawi kciuki aby zdarzyli z laZienka
O jednak maz skończył komodę widocznie bułeczki dodały mu sił
Także super
bede miała gdzie wkładać ciuszki jupi
Smokey ta seria jest boska
a rozmiar imponujący
)) ja zamówiłam sobie z tego koszule przez Allegro wczoraj dla męża zeby jako mamuśka tez go pociągać hehehe a na all jest taniej niz od producenta wiec super
Joani to dobrze ze noe wyszły to moze jeszcze trochę spokoju bedzie
Sonia ten olejek to po co ? Mnie polozna od 25 sierpnia kazała łykać wiesiołek na rozluźnienie szyjki.1 kapsule dziennie.
Haniu super ze Ola
Ładnie rosnie
i ze espu pomógł ! A z choroba Neli No oby szybko przeszło bez względu na to do to !
Btomergonu nie bierz Pls bez konsultacji z lekarzem to paskudny lek na niektórych ma fatalne skutki uboczne podobno ...wiec ja bym nie ryzykowala bez badan odpowiednich.
Ania super ze dalas rade tak długo szacuneczek
No nic trzeba iść spać choć mały nie daje ale trzeba niw ma co
spijcie dobrze