reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

dziewczyny a jak z waszym libido :-p?

Moje libido nie jest aktywne już od ponad dwóch lat ;-) Obecna ciaża to prawdziwy "cud" przy obecnym "życiu w celibacie" :-p no a mój problem w temacie jest z głowy, bo mąż mieszka w innym kraju, więc zdaje się że całą ciążę bede miec celibat.
Zreszta poprzednie ciąże po współżyciu dostawałm skurczy :-( A zatem po prostu "nie lubie tego"

reklama
Moje libido nie jest aktywne już od ponad dwóch lat ;-) Obecna ciaża to prawdziwy "cud" przy obecnym "życiu w celibacie" :-p no a mój problem w temacie jest z głowy, bo mąż mieszka w innym kraju, więc zdaje się że całą ciążę bede miec celibat.
Zreszta poprzednie ciąże po współżyciu dostawałm skurczy :-( A zatem po prostu "nie lubie tego"

Nie jesteś sama, mój obecnie tez rezyduje w innym kraju i tez mamy cud...spotykamy się kilka razy w roku po kilka dni :-p

Co tam robicie? Ja oglądam horror a na reklamach wynalazlam promocje w necie i ciuszki ciążowe 6 sztuk za 50 € znalazłam, jutro zamawiam, bo w lato trzeba będzie 4x tyle zapłacić :-/

Witajcie wrześniowe mamusie! :) Podglądam Was od początku stycznia z nadzieją, że do Was dołączę i chyba mnie zaraziłyście :) Nie mogłam spać całą noc, co chwilę się budziłam z wrażenia bo właśnie dziś zaplanowałam zrobić test. Po godzinie 5 rano zrobiłam i..... Są dwie kreseczki! Miałam długie i nieregularne cykle, ale z moich obliczeń termin powinnam mieć na koniec września- początek października. W poniedziałek planuję zapisać się do ginekologa, więc mam nadzieję że wszystko mi potwierdzi. ;-) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

ayni ja takze juz przegladam aukcje, po pierwsze dlatego ze juz potrzebuje ciazowych spodni ;-) no i teraz na wyprzedarzach mozna znalesc ciuszki dla noworodka za grosze, nieraz warto :tak:

Dowiedziałam się od znajomej położnej ze lekarz do którego w środę idę nie ma pojęcia o tym co robi...wywalony ze szpitala za niekompetencje...uroczo :no: Ale chyba już te pierwsza wizytę tam zrobię, potem będę szukać innego.
Tylko mieszkając na zadoopiu 40km w jedna stronę do większego miasta .

Dowiedziałam się od znajomej położnej ze lekarz do którego w środę idę nie ma pojęcia o tym co robi...wywalony ze szpitala za niekompetencje...uroczo :no: Ale chyba już te pierwsza wizytę tam zrobię, potem będę szukać innego.
Tylko mieszkając na zadoopiu 40km w jedna stronę do większego miasta .

Poszukaj w necie, poczytaj opinie. moze troch Ci to ulatwi sprawe.
Rajo witaj. Pewnie,ze cie przyjmiemy.
DOODA i Anita z Wami rowniez sie witam.
Ja juz tez mam problem ze spodniami.
Jedziemy dzisiaj na urodziny do tesciowej. Nie wiem, jak udawac, ze NIE JESTEM W CIAZY, kiedy kawa mi nie smakuje, jestem wzdeta... a do prenatalnych wolelibysmy nie mowic...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
od jakiegoś czasu przeglądam forum i dziś postanowiłam przyłączyć się do Was.

Pierwsza wizyta u lekarza już za mną. termin porodu między 10 a 13 września. Nasi rodzice i rodzeństwo już wiedzą. Z dalszym przekazywaniem wiadomości czekamy, aż będziemy pewni, że wszystko jest ok :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Widzę, że jest nas coraz więcej

Witam nowe wrześnióweczki :)

U mnie niestety wyniki moczu wyszły kiepsko. Liczne bakterie i inne. Zobaczymy co powie lekarz.

Miłej niedzieli.

Do góry