reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć, przepraszam że się nie odzywałam, ale wczoraj miałam zawalony dzień najpierw Dzień Babci i Dziadka, trzeba było wszystkiego dopilnować, potem posprzątać... ehhh potem pojechałam do miasta na zakupy, i potem resztę dnia spędziłam w kuchni szykując wszystko na dzisiejszą imprezkę:D w końcu moje dziecko wczoraj skończyło 3 latka:D ale wczoraj już nie było kiedy, dobrze że chociaż nie przypadło mi pieczenie torta, tylko teściowa to wzięła na siebie:D

Zaraz zabieram się za zrobienie obiadku, sprzątanie i zrobię jeszcze sałatkę Gyros. mąż zabierze stworka na sanki bo u nas pięknie posypało śniegiem:D:D

Rita też jestem za tym żebyś to ty została Moderatorką:):) w sumie tu sie nie ma nad czym zastanawiać, jesteś i tyle:D:D

reklama
No tak gin ma takie koło do sprawdzania i tak zazwyczaj strzela o tydzien w góre czyli ja mam juz 8tc, przy czym wg USG ciaza spozniona o kilka dni, ale to już pomijajac ;)

Doberek :-) relacja z wczorajszej wizyty : Pierwsze usg przez powloki brzuszne nic nie wykazalo, wiec chwile strachu przezylam, aleee usg Dowcipne pokazalo nam dzidziusia:tak: strasznie ciezko bylo cokolwiek uchwycic bo okazalo sie (przy pierwszej ciazy o tym nie slyszalam) ze mam tylozgiecie macicy, ale zarodek jest ma 12,23 mm cialko zolte ladne, ciaza rozwijajaca sie i najwazniejsze serduszko puka 163 bpm, moj Facet stwierdzil ze dziecku serce bije tak szybko jak naszym myszoskoczka :-D:-D:-D wedlug usg wychodzi 7 tydz 3 dn, ale pomiar nie byl super dokladny wiec na nastepnym usg to moze sie zmienic, przewidywana data porodu 17 wrzesnia, syna urodzilam 2 tyg przed czasem wiec i tu pewnie sie pospiesze, ja urodzilam sie 12 wrzesnia ciekawie by bylo urodzic w swoje urodziny :happy: lekarz, przepisal witaminy i cos na podobienstwo naszej no-spy w razie boli podbrzusza, nie ma przeciwskazan do podrozowania samolotem, ale zanim udam sie w podroz mam przyjsc na wizyte tj 13 lutego.
Kurcze kobietki wy jak zaczniecie bazgrolic to pozniej caly dzien musze nadrabiac :-p A powiedzcie mi jak wasi panowie reagowali na zdjecia fasolki itd...

Dziewczyny ktore mecza mdlosci szczerze Wam polecam swiezo zaparzony majeranek, mi naprawde pomaga a mdlosci miewalam okrutne. ooo i widze Pani Moderator zaczela juz dzialac :tak:

dzidzius.jpg:laugh2:

Załączniki

• dzidzius.jpg
    dzidzius.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 58
Eliane gratuluję udanej wizyty a bąbel juz spory :tak:
Mój M. jeszcze nie widział zdjęcia usg bo są słabej jakości, na monitorze było duzo lepiej widać. Chyba mms-em wysłałam mu pierwszą kropkę :-) Mam zamiar go zabrać na USG w 12 tyg.

P.S. Mam nadzieję, że to nie był zarzut ;-)

hahhaha nie Ritta, zaden zarzut:-) Kurcze moj facet to z natury tak cholernie malo romantyczny :-( troche mnie wczoraj wkurzyl brakiem konkretnej reakcji, tymbardziej ze staralismy sie 6 lat bo jego nasienie to tragedia, juz mielismy wszystko zalatwione w zwiazku z in vitro, a tu taki cud... a on po wizycie praktycznie zadnej reakcji :no:

Eliane gratuluje udanej wizyty, serduszka i w ogole. A faceci chyba tak maja. Moj tez ciagle mowiCZYM SIE STRESUJESZ? No szlag mnie czasem trafia. Czym ja sie stresuje?!
Moj maz niestety tak pracuje, ze nie moze ze mna isc do gina. Ale na prenatalne Go wezme. Nie chce sama, bo to duzy stres dla mnie, wiec chce, zeby chociaz wtedy byl ze mna.

Witajcie laseczki. Ale mam mdłości. Masakra! A jak by mnie ktoś w cycy dotknął to ym chyba zabiła. Napierdzielają ,żę szok.

Goshon- nawet nie wiesz jak się ciesze!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze mordeczko. :tak:

Gratuluje udanych wizyt i pięknych foteczek fasolinek :)

Wszystkim życzę udanego dnia z jak najmniejszymi dolegliwościami :)

reklama
Eliane super, że Wam się zdarzył taki mały, wielki CUD. A faceci to chyba tak mają. Mój też taki emocjonalny beton :-D

maddlen mi udało się na usg prenatalne umówić na 19.30 więc pójdziemy razem :tak: Myślałam też czy zabrać córkę ale ono jest chyba jeszcze dopochwowo i chyba trochę za wcześnie. Na połówkowe ją wezmę.

Do góry