reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Też miałam dziś fajny sen, śniło mi się ze mi i mojemu M. urodziła się dziewczynka, mieszkaliśmy w całkowicie innej części Wałbrzycha niż obecnie i ja gdzieś na spacer poszłam i ktoś się.tam do mnie zalecam a ja twarda odrzucalam i uciekalam przed.tym kimś... Dziwny sen, ale z tą.córką to może proroczy ;-)

Właśnie wstałam zemdlilo mnie więc szybko owsianka, na dworze mróz coraz większy dziś -12,5 brr, az się nie chce wychodzić, ale obiecałam że odwiedzę mamę, narazie biedna żyje w nieświadomości o mojej ciąży ale czekam na odpowiedni moment.

nexiss ogromna prośba do Ciebie żebyś edytowała swój post jak chcesz coś dopisać. To niepotrzebnie rozciąga wątek;-)

Mój kalendarz ciąży liczy jak napisałam.

Tego sie obawiałam, ze bedą rożne wersje, hihi ;) w środę sie dowiem jak mój lekarz to liczy, bo ponoć co lekarz to ma inna metodę. A jak sobie to czytać w książce jak sie maleństwo rozwija jak nie wiadomo czy jesteśmy tydzien do przodu czy do tylu ;)

reklama
Zuzadar czyli jest wszystko w normie ;) zmień gina żeby ciebie tak nie stresował bo jak dla niego beta pow 250 dopiero oznacza ciążę to nawet nie chcę myśleć jak później jeszcze będzie cie stresować.

W 6 :) 7 tc zaczyna sie w 6tc i 7dniu :)

no właśnie źle mówisz ;) Ritta napisała dobrze
Jak na suwaczku jest 6tdz i 1 dzień to już leci 7 tydzień czyli zawsze o jeden w górę. Na każdej wizycie gin mi tak mówi i tak wpisuje w karcie ;)

Do góry