Hejka
Sorki, że się ostatnio nie odzywam ale okazuje się że jak się idzie na L4 to jest jeszcze mniej czasu niż jak się pracuje
A przynajmniej jak się ma tyle zaplanowane… Torba oczywiście jeszcze nie spakowana, ale chociaż przyszło mi dziś zamówienie z geminid i zrobiłam zakupy mini kosmetyków w Rossmanie więc już jest bliżej niż dalej
Starałam się Was czytać na bieżąco, ale nie wiem czy będę pamiętać co komu…
Witam się z wszystkimi z którymi się nie witałam
Aniaam gratulacje ciociu!!! Co do prezentu- to może rowerek (taki bez pedałów). Ja w zeszłym roku kupiłam taki mojej chrześnicy i była w 7 niebie
Myślę, że kosmetyki dla dzieci też będą trafione, zwłaszcza jeżeli mówiła o tym… Bon jest fajny ale pod warunkiem że dajesz jeszcze coś z czego się mała ucieszy, bo moim zdaniem z samego bonu to nie bardzo…
Hania udanego wyjazdu! Wypocznijcie!!!!
Ritta współczuję puchnięcia ;/ U mnie odkąd jestem w domu jest nawet ok, czyli jednak głównym winnym u mnie było siedzenie przez 8h…
Sonia współczuję przeżyć ;/ Super kącik dla Aleksa!!! Z jakiej firmy jest ta pościel z żyrafką i słonikiem?
Katka Ty jesteś pierwsza w kolejności do rozpakowywania, więc nam pozostaje kibicować
Koko szykuj fryzurkę, na porodówce trzeba jakoś wyglądać ;P
Bubbles mi też już mój m marudzi, że powinnam być spakowana bo on potem sam nie da rady w razie czego
Moim zdaniem poradził by sobie, ale obiecuję, że przez weekend się za to zabiorę
Ja nie mam na liście badań na HIV, chyba, że cos przeoczylam…
Idę robić spagetti bo za niedługo mąż wraca..
Buziaki!!!