reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Skoro mówicie, że rozpoznam, to Wam ufam :)
Dwa nowe meble poskładane stoją w salonie, jutro wkroczę tam z książkami i innymi szpargałami :) Szkoda, że jeszcze niektórych mebli nam brakuje, ale liczę, że w tym miesiącu temat zamkniemy.

reklama
Marciątko powolutku, a do wszystkiego człowiek dojdzie :)
Skurcze porodowe rozpoznasz na bank, ale chyba każda za pierwszym razem się boi, że przegapi TEN moment :D

Ritta z Ciebie niezły numer :D

Joani, wesolutka fajnie, że nagrody już czekają :p
Co do kp to nie jest tak źle Asiula :) no i nie ma co mieć parcia nadmiernego mm to też mleko. Hihi jazdy to wogóle się zaczną po porodzie :blink: to lepsze niż rollercoaster :D

No to tak z grubsza dwie ostatnie strony doczytałam :)

Fajnie, że dobrze się czujecie i dziecioczki w brzusiu siedzą dla mnie to najwazniejsze :)

Słodkich senków :-*

Witam porannnie
M już w robocie, ja wstałam bo już ok 3-4 burczało mi w brzuchu ale tak se myślę, co będę o tej godzinie jadła śniadanie? więc się jeszcze drzemłam, zaraz po 6 zaczęła się Wiki wiercić bo pewno głodna. Ok 7:30 ma wpaść siostra z córką bo do lekarza się rejestrowały i nie mają gdzie do 9 posiedzieć więc poranna kawka u mnie :)

Cosik pochmurno ale zapowiadali ładną pogodę, oby.
Ja i tak żadnych planów nie mam. Zupa z wczoraj, ciuszki wczoraj poprasowałam, więc dziś może trochę tą moją zapyziałą łazienkę posprzątam..

Wizytującym &&
Miłego dzionka ;)

Dolaczam do niewyspanych i niespiacych :p od 5 zlapalo mnie pare skurczy, no co za pora no! Do tego ciagle szczekajacy pies i pospane :( moze teraz jeszcze cos dospie :)

Ja tylko na chwile dzis wrócę koło niedzieli i pn i bede nadrabiac wczorajsze notki ;) czesc przeczytałam w nocy po siku ;) ale padlam jak zabita a mówią ze w noc przed ślubem sie nie spi ;)

Kciuki za wizyty !

Dzień dobry!!!

EM Ka jak się ma wszystko zaplanowane i pozałatwiane to można spać ;)

Ja wczoraj wzięłam się jednak za pakowanie tej torby... i mam jedną rozkminę- co szpital ma na myśli wpisując przy rzeczach dla mamy "pieluchy bella"? Chodzi im po prostu o podpaski czy coś innego?

Miłego dnia i powodzenia dla wizytujących!!!

Kara13 na pewno chodzi o podkłady poporodowe, one takie wielkie, prawie jak pielucha.
Ja nie musze brać, u nas w szpitalu są. Ale wrzuciłam sobie jedną paczkę w razie czego.

Ja dzisiaj chyba wyspana. Właśnie się obudziłam. Antoni jeszcze śpi.
Marciątko, tak jak Hania mòwi, powoli, a wszystkiego sie dorobicie. My jak zamieszkaliśmy razem, to w sypialnistalo tylko łóżko i stara szafa, w drugim pokoju telewizor i pożyczona kanapa. Ale powoli, powoli i jest.
Ja też uważam, że mm to też mleko i na pewno nie będę szalec i stawać na rzęsach, żeby koniecznie karmić.

Hania odpoczywaj tam i się relaksuj:-)

Shirian tylko żeby siostrzenica cie nie zaraziła, jeśli chora.

E MKa a spij, jak możesz. Wszystko załatwione, zapiete na ostatni guzik, to i możesz spać spokojnie.

Ritta pomyślności na USG.

Jakie plany na dziś? Ogarnę pokoje, kuchnie i łazienke zostawie na jutro.
No i wieczny problem, co na obiad!?

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)

Nie mam czasu normalnie pisać od kąd siostra jest u nas.. ciągle coś trzeba zrobić albo szlajamy się po mieście ...
Ale czytam wszystko :) więc jestem na bieżąco :)

Mały rojbruję w brzuszku coraz mniej tylko wypycha nożki boleśnie.. Chciałabym już urodzić i mieć go przy sobie :)
Natusia o dziwo grzeczna ostatnio słucha się i wg :)

Zgaga pali niemiłosiernie... już aż przełyk czasami boli.. arbuz pomaga :) i mleko czekoladowe :) ale to wszystkko tylko na chwilę...

Emka to już jutro ten wielki dzień :) wyśpijcie się żebyście mieli dużo siły na tańce :)

Na obiad dziś mamy gołąbki :)

powodzenia dziś na wizytachh :*
miłego dnia buziaki

reklama
Do góry