reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Skoro mówicie, że rozpoznam, to Wam ufam :)
Dwa nowe meble poskładane stoją w salonie, jutro wkroczę tam z książkami i innymi szpargałami :) Szkoda, że jeszcze niektórych mebli nam brakuje, ale liczę, że w tym miesiącu temat zamkniemy.

reklama
Marciątko powolutku, a do wszystkiego człowiek dojdzie :)
Skurcze porodowe rozpoznasz na bank, ale chyba każda za pierwszym razem się boi, że przegapi TEN moment :D

Ritta z Ciebie niezły numer :D

Joani, wesolutka fajnie, że nagrody już czekają :p
Co do kp to nie jest tak źle Asiula :) no i nie ma co mieć parcia nadmiernego mm to też mleko. Hihi jazdy to wogóle się zaczną po porodzie :blink: to lepsze niż rollercoaster :D

No to tak z grubsza dwie ostatnie strony doczytałam :)

Fajnie, że dobrze się czujecie i dziecioczki w brzusiu siedzą dla mnie to najwazniejsze :)

Słodkich senków :-*

Witam porannnie
M już w robocie, ja wstałam bo już ok 3-4 burczało mi w brzuchu ale tak se myślę, co będę o tej godzinie jadła śniadanie? więc się jeszcze drzemłam, zaraz po 6 zaczęła się Wiki wiercić bo pewno głodna. Ok 7:30 ma wpaść siostra z córką bo do lekarza się rejestrowały i nie mają gdzie do 9 posiedzieć więc poranna kawka u mnie :)

Cosik pochmurno ale zapowiadali ładną pogodę, oby.
Ja i tak żadnych planów nie mam. Zupa z wczoraj, ciuszki wczoraj poprasowałam, więc dziś może trochę tą moją zapyziałą łazienkę posprzątam..

Wizytującym &&
Miłego dzionka ;)

Dolaczam do niewyspanych i niespiacych :p od 5 zlapalo mnie pare skurczy, no co za pora no! Do tego ciagle szczekajacy pies i pospane :( moze teraz jeszcze cos dospie :)

Ja tylko na chwile dzis wrócę koło niedzieli i pn i bede nadrabiac wczorajsze notki ;) czesc przeczytałam w nocy po siku ;) ale padlam jak zabita a mówią ze w noc przed ślubem sie nie spi ;)

Kciuki za wizyty !

Dzień dobry!!!

EM Ka jak się ma wszystko zaplanowane i pozałatwiane to można spać ;)

Ja wczoraj wzięłam się jednak za pakowanie tej torby... i mam jedną rozkminę- co szpital ma na myśli wpisując przy rzeczach dla mamy "pieluchy bella"? Chodzi im po prostu o podpaski czy coś innego?

Miłego dnia i powodzenia dla wizytujących!!!

Kara13 na pewno chodzi o podkłady poporodowe, one takie wielkie, prawie jak pielucha.
Ja nie musze brać, u nas w szpitalu są. Ale wrzuciłam sobie jedną paczkę w razie czego.

Ja dzisiaj chyba wyspana. Właśnie się obudziłam. Antoni jeszcze śpi.
Marciątko, tak jak Hania mòwi, powoli, a wszystkiego sie dorobicie. My jak zamieszkaliśmy razem, to w sypialnistalo tylko łóżko i stara szafa, w drugim pokoju telewizor i pożyczona kanapa. Ale powoli, powoli i jest.
Ja też uważam, że mm to też mleko i na pewno nie będę szalec i stawać na rzęsach, żeby koniecznie karmić.

Hania odpoczywaj tam i się relaksuj:-)

Shirian tylko żeby siostrzenica cie nie zaraziła, jeśli chora.

E MKa a spij, jak możesz. Wszystko załatwione, zapiete na ostatni guzik, to i możesz spać spokojnie.

Ritta pomyślności na USG.

Jakie plany na dziś? Ogarnę pokoje, kuchnie i łazienke zostawie na jutro.
No i wieczny problem, co na obiad!?

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)

Nie mam czasu normalnie pisać od kąd siostra jest u nas.. ciągle coś trzeba zrobić albo szlajamy się po mieście ...
Ale czytam wszystko :) więc jestem na bieżąco :)

Mały rojbruję w brzuszku coraz mniej tylko wypycha nożki boleśnie.. Chciałabym już urodzić i mieć go przy sobie :)
Natusia o dziwo grzeczna ostatnio słucha się i wg :)

Zgaga pali niemiłosiernie... już aż przełyk czasami boli.. arbuz pomaga :) i mleko czekoladowe :) ale to wszystkko tylko na chwilę...

Emka to już jutro ten wielki dzień :) wyśpijcie się żebyście mieli dużo siły na tańce :)

Na obiad dziś mamy gołąbki :)

powodzenia dziś na wizytachh :*
miłego dnia buziaki

reklama
Do góry