reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Wiem co czujesz... Przykro mi, że mała źle sobie radzi. Ale nie trać nadzieji. Masz na szczęście wsparcie męża i rodziny. Mnie mój ex wtedy obwiniał o wszystko i zdradzał... :/
Mi lekarze powiedzieli wprost, że lepiej, żeby Ada umarł, bo nic z niego nie bedzie. Rokowania na roślinkę.
Modliłam się i błagałam, żeby umarł, bo nie chciałam dla niego takiego życia. Bo to dla mnie nie ludzkie. A miał zwapnienia na mózgu, zagrożenie wadami wzroku i słuchu, mocno powększona wątroba, prawdopodobieństwo porażenia mózgowego, przykurcze mięśni... :/

A zobacz, od września zaczyna pierwszą klase! Nie jest alfą i omegą, ale daje sobie radę, a to najważniejsze!
Elena musi czuć, że w nią wierzysz i jesteś dla niej.

Wiem, latwo się gada... Łatwo pociesza i życzy najlepszego... Ale dobre czasem i tyle

Amaliee dobrze że to już ex ...jak można w takich chwilach zdradzać ? Ludzie są nieludzcy, czasem wole zwierzęta...

reklama
Witajcie :*

Haniu i jak sytuacja?? wiesz coś? modlimy się za Elenkę :*

chorowitkom dużo zdrówka :*

pogoda dzisiaj raczej nie zaskoczy i będzie tak jak wczoraj , byle żeby takiej duchoty nie było...
może ciuszki małemu poprasuję :)

buziaki

Dzień dobry :)

Końcówka pracy bardzo intensywna więc nie miałam za bardzo czasu ani siły się odzywać… Dziś pierwszy dzień na L4 ale chyba nie będę miała czasu odpoczywać. A może by się przydało bo przez ostatnie dni mam wrażenie że skurcze mi się nasiliły. Na szczęście jak połknę kilka magnezów i nospę to przechodzą, więc się za bardzo nie martwię ;) Ale od poniedziałku biorę na luz, zwłaszcza, że mam zacząć zmniejszać dzienną dawkę magnezu (teraz biorę 3x2 tabletki + w razie potrzeby dodatkowo 2)

Dziś idę na pogrzeb teścia mojej szefowej, a potem na zakupy bo w weekend odwiedzamy dwójkę maluszków (jeden od brata męża, drugi od znajomych) i muszę jakieś upominki kupić…. Po drodze wstąpię też bo nie zdążyłam wczoraj posegregować papierów wszystkich….

Burza niby wczoraj przeszła, ale mam wrażenie, że nic się powietrze nie poprawiło i nadal nie ma czym oddychać ;/

Co do śluzu to mi od kilku tygodni trochę się zwiększył..

Współczuje przeżyć z mężami…. Kurczę mogliby sobie dać na wstrzymanie chociaż na koniec ciąży…

Hania trzymam kciuki i modlę się za Elenkę!!!Musi być dobrze!!!

Hania, Wesolutka zdrówka!!!

Powodzenia dla wizytujących!!

Miłego dnia!!!

Witam się z rana
Już zdążyłam obskoczyć badania i czekam na wizytę środową.
Muszę dzisiaj ogarnąć trochę łazienkę, bo straciłam panowanie nad nią.

ania//
dzisiaj ty prasujesz ja mam lenia poprasowałam na 56 i czekam na chłodniejsze dni, jakby co to na pierwsze dni coś już jest

hania i jak Elenka masz jakieś wieści?

Nie wiem czy poprasuję :) musze ogarnąć chałupę mamy dziś gości tzn do M przychodzi kolega z synem a ja porywam młodą panią na mały wieczór panieński :) małe spotkanie bez dzieci z innymi dziewczynami na rozluźnienie :) za tydzień chłopaki kawalerskie mają więc jej też się cos należy :D

Znow duchota się u nas robi... koszmar...

Haniu czekamy na wieści :*

Witam piątkowo :-)

U nas nadal deszczowa pogoda, ale ja się czuję super w taką pogodę :-) dziś znów pobudka o 5, na szczęście udało się zasnąć :-) okrutnie bolą mnie nogi, jakbym jakiś maraton przeszła a nie przypominam sobie, żebym kiedyś lunatykowała ;-)

Ogólnie leniwy dzień się zapowiada :-) Tylko mąż ma sporo pracy przy domu ale mogę go wspierać duchowo :-)

A_nka
- trzymam mocno kciuki i modlę się za Was :*

Kara - miłego l4-owania :-) odpoczniesz sobie na pewno i fizycznie i psychicznie :-)

Ania - miłego wieczoru Panieńskiego! uważaj na siebie :-)

Zdrówka wszystkim i dużo siły :-)

O 3.02 moja córeczka Elenka zasiliła grono Aniołków.
Bardzo dziękujemy za wsparcie i modlitwę. Malutka już się nie męczy.
I jest razem ze swoją prababcią.

Haniu bardzo mi przykro. Niech Pan Bóg ma Was w swojej opiece. Potoczyło się to tak nagle i szybko, ale może dobrze dla Elenki, że tak krótko cierpiała...

reklama
Do góry