reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Moje upławy się właśnie bardziej rozrzedziły... co jedna to inaczej ma :-)
Dzisiaj na szkole rodzenia mieliśmy plan porodu i taki na kartce spisany trzeba mieć ze sobą do szpitala... ja tam na wszystko się zgadzam, to chyba nie będę nic pisała a i życzeń nie mam typu olejki relaksacyjne... bo ponoć i takie są życzenia.

Jak dla mnie te badania GBS akurat są podstawne, bo sis mały miał infekcję, jak się okazało nikt o tym nie wiedział przed, dopiero wyszło po fakcie... no i szpital 2 tyg. i nerwówka była... fakt, że powinni to zrobić na cito jak sie do szpitala trafi tuz przed porodem, bo dziś nie ma a jutro jest...

Dooda, to teraz tylko chłodnej nocy ci życzę, bo wygoda na pewno będzie- chociaż do 2 dni można się źle wysypiać, bo się organizm do nowego materaca przyzwyczaja.

Za Elenkę kciuki zaciśnięte cały czas.

Ale supper chłodno jest i w końcu znowu będę mogła spać z rogalem, bo w upały musiałm go wyrzucić, tak mnie grzał jak kaloryfer...
Lecę się golić... znowu z godzina mi zejdzie...:-)

Jestem wieczornie :) u nas burzy nie bylo, slonce zachodzilo i wychodzilo, trochę było duszno, trochę w sam raz :)
Śmieszna pogoda :)
Dzien spedzony milo, szarlotka pycha, zaraz się kapie i może cos poczytam :)
Mój mąż dziś bardzo absorbujacy więc na niewiele mam czas :).jutro nadrobie inne wątki i tutaj wiecej bo idzie do pracy :)

Kciuki za Elenkę zaciśnięte nieustannie, a nasze kciuki wrześniowe mają moc, więc trzymamy mocno!

Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie :)

Zrobiłam sobie ten wymaz, ale coś czuję, że będzie do powtórki :eek:
Tata z Mężem podokręcali meble w pokoju Malucha, jutro więc pierwsze ubranka będą lądować na swoich miejscach :-p

U nas większość dnia pada, moje niskie ciśnienie daje o sobie niestety znać...

Bubbles spacerówkę Kiddy, gondolę zostawiamy tą co mamy fakt nie jest za specjalna,ale ja i tak tu nie mam gdzie chodzić tylko nasz spacerniak (czyt.plac zabaw) to statczy i to. A spacerówkę już chcialam lepszą,no i jakby wypadło gdzieś wyjść na szybko to mogę wykorzystać od niej stelarz i fotelik wpiąć

U mnie grzmi i grzmi ale burza nie dochodzi,zdycham w te upały

Hej kobitki :)

zaduch dziś straszny niby mocna burza była lało jak pieron ale lżej ani troche...

Co do GBS to akurat ja jestem za robieniem tego :) ja mam mieć robiony w 36 tygodniu w poprzedniej ciąży miałam i jedno szczęście że badają to bo mogłam dostać antybiotykk przynajmniej i mała się nie zaraziła... 3 doby i do domku :)

Haniu Elenka to silna dziewzynka tylko więccej czasu potrzebuję.. wiem że łatwo się mówi ale głowa do gory :*
&&&& cały czas :)
A Oleńka ładnie przybiera :)

Co do skurczów to takimi delikatnymi nie ma co się przejmować to normalne na tym etapie :)

A śluz ja mam teraz dużo więcej i bardziej wodnisty..

Dobrej nocki Wam życzę ::*

Cześć dziewczyny wybaczcie że nie nadrobię ale mam doła ... u nas leje... co za tym idzie.. małż nie pracował... w sumie pojechał rano ale koło 8 wrócił do domu... a głupia myślałam że pomoże mi przy pierogach ale dupa jak Siadł przed lapka tak siedział w pokoju aż sama polepiłam... wszedł po godzinie mega zdziwiony a ty już polepiłaś? a ja mówię a co miałam czekać aż mi pomożesz tak jak proszę cie od rana wynieś torby z ciuchami na strych? Nogi mi wchodzą w dupe! popuchnięte...bolące że stać nie mam siły... a przed chwilą mój mąż mi oznajmił że kładzie się spać bo nie ma siły...

No wiecie co... wyć mi się tak zaje****cie chce....

ookatkaoo ja z moim mamy ciche dni wiec chyba aura nie sprzyja wczoraj za dużo powiedział i choć zawsze ja pierwsza wyciągam rękę tym razem tego nie zrobię. Dzisiaj jak wróciłam do domu to 3 razy wyjechał z domu do wujka na pół godziny z psem na spacer i później juz nie wiem po co, ja nie pytam jego mama do mnie schodzi z góry i mi oznajmia bo chyba wyczula ze coś wisi w powietrzu i chciałaby się dowiedzieć heh

Dziewczyny widzę że u Was skurcze się pojawiają a u mnie nic tylko w dole brzucha czasem mnie tak ciągnie ale nie wiem co to oznacza

Dzwonili ze szpitala Elena ma liczne obrzęki :-( narazie nie wiedzą dlaczego, podejrzewają kolejną infekcje.
Będą robić na szybko kolejne usg :(

Mąż do nich jedzie a ja przez tą temperature nie mogę no :'(

reklama
Do góry