reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Moje upławy się właśnie bardziej rozrzedziły... co jedna to inaczej ma :-)
Dzisiaj na szkole rodzenia mieliśmy plan porodu i taki na kartce spisany trzeba mieć ze sobą do szpitala... ja tam na wszystko się zgadzam, to chyba nie będę nic pisała a i życzeń nie mam typu olejki relaksacyjne... bo ponoć i takie są życzenia.

Jak dla mnie te badania GBS akurat są podstawne, bo sis mały miał infekcję, jak się okazało nikt o tym nie wiedział przed, dopiero wyszło po fakcie... no i szpital 2 tyg. i nerwówka była... fakt, że powinni to zrobić na cito jak sie do szpitala trafi tuz przed porodem, bo dziś nie ma a jutro jest...

Dooda, to teraz tylko chłodnej nocy ci życzę, bo wygoda na pewno będzie- chociaż do 2 dni można się źle wysypiać, bo się organizm do nowego materaca przyzwyczaja.

Za Elenkę kciuki zaciśnięte cały czas.

Ale supper chłodno jest i w końcu znowu będę mogła spać z rogalem, bo w upały musiałm go wyrzucić, tak mnie grzał jak kaloryfer...
Lecę się golić... znowu z godzina mi zejdzie...:-)

Jestem wieczornie :) u nas burzy nie bylo, slonce zachodzilo i wychodzilo, trochę było duszno, trochę w sam raz :)
Śmieszna pogoda :)
Dzien spedzony milo, szarlotka pycha, zaraz się kapie i może cos poczytam :)
Mój mąż dziś bardzo absorbujacy więc na niewiele mam czas :).jutro nadrobie inne wątki i tutaj wiecej bo idzie do pracy :)

Kciuki za Elenkę zaciśnięte nieustannie, a nasze kciuki wrześniowe mają moc, więc trzymamy mocno!

Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie :)

Zrobiłam sobie ten wymaz, ale coś czuję, że będzie do powtórki :eek:
Tata z Mężem podokręcali meble w pokoju Malucha, jutro więc pierwsze ubranka będą lądować na swoich miejscach :-p

U nas większość dnia pada, moje niskie ciśnienie daje o sobie niestety znać...

Bubbles spacerówkę Kiddy, gondolę zostawiamy tą co mamy fakt nie jest za specjalna,ale ja i tak tu nie mam gdzie chodzić tylko nasz spacerniak (czyt.plac zabaw) to statczy i to. A spacerówkę już chcialam lepszą,no i jakby wypadło gdzieś wyjść na szybko to mogę wykorzystać od niej stelarz i fotelik wpiąć

U mnie grzmi i grzmi ale burza nie dochodzi,zdycham w te upały

Hej kobitki :)

zaduch dziś straszny niby mocna burza była lało jak pieron ale lżej ani troche...

Co do GBS to akurat ja jestem za robieniem tego :) ja mam mieć robiony w 36 tygodniu w poprzedniej ciąży miałam i jedno szczęście że badają to bo mogłam dostać antybiotykk przynajmniej i mała się nie zaraziła... 3 doby i do domku :)

Haniu Elenka to silna dziewzynka tylko więccej czasu potrzebuję.. wiem że łatwo się mówi ale głowa do gory :*
&&&& cały czas :)
A Oleńka ładnie przybiera :)

Co do skurczów to takimi delikatnymi nie ma co się przejmować to normalne na tym etapie :)

A śluz ja mam teraz dużo więcej i bardziej wodnisty..

Dobrej nocki Wam życzę ::*

Cześć dziewczyny wybaczcie że nie nadrobię ale mam doła ... u nas leje... co za tym idzie.. małż nie pracował... w sumie pojechał rano ale koło 8 wrócił do domu... a głupia myślałam że pomoże mi przy pierogach ale dupa jak Siadł przed lapka tak siedział w pokoju aż sama polepiłam... wszedł po godzinie mega zdziwiony a ty już polepiłaś? a ja mówię a co miałam czekać aż mi pomożesz tak jak proszę cie od rana wynieś torby z ciuchami na strych? Nogi mi wchodzą w dupe! popuchnięte...bolące że stać nie mam siły... a przed chwilą mój mąż mi oznajmił że kładzie się spać bo nie ma siły...

No wiecie co... wyć mi się tak zaje****cie chce....

ookatkaoo ja z moim mamy ciche dni wiec chyba aura nie sprzyja wczoraj za dużo powiedział i choć zawsze ja pierwsza wyciągam rękę tym razem tego nie zrobię. Dzisiaj jak wróciłam do domu to 3 razy wyjechał z domu do wujka na pół godziny z psem na spacer i później juz nie wiem po co, ja nie pytam jego mama do mnie schodzi z góry i mi oznajmia bo chyba wyczula ze coś wisi w powietrzu i chciałaby się dowiedzieć heh

Dziewczyny widzę że u Was skurcze się pojawiają a u mnie nic tylko w dole brzucha czasem mnie tak ciągnie ale nie wiem co to oznacza

Dzwonili ze szpitala Elena ma liczne obrzęki :-( narazie nie wiedzą dlaczego, podejrzewają kolejną infekcje.
Będą robić na szybko kolejne usg :(

Mąż do nich jedzie a ja przez tą temperature nie mogę no :'(

reklama
Do góry