Hihi dzien doberek
Wesolutka to dzis tez postaram sie nie zawieść
)) (chyba tak sie pisze bo zgłupiałam , od zawodzic a nie zawozic
) never mind
jak Olcia sie czuje??
A z ta moja krawcowa ...
No słuchaj ta co szyje mi sukienkę slubna to miała zadzwonic do południa , nie zadzwoniła wiec sama ja pomeczylam ale odmówili moze i lepiej bo cena byłaby pewnie podobna do ślubnej jak znam życie, No a ta druga - ostatnia moja nadzieja sie zgodziła
)) za batdzo spoko kaske
co prawda nie z jedwabiu bo nie miała materiału ale z szyfonu leciutkiego zwiewnego
wiec na przebiorke bede miała ecrie ... Teraz zostaje mi P namówić na koszule na przebranie w kolorze ecrie ;P
A najlepiej wychodzę szczęśliwa od tej krawcowej wysiadam w auto miałam wpaść do kumpelki na herbatke przed szkoła rodzenia a tu słyszę jakbym złapała gumę , zatrzymuje sie oglądam opony nic, przejechałam kolejne 200m i znów sie zatrzymałam ale dalej nic No ale na bank cos z opona bo stuka jakbym na alumach jechała... Odwołałam spotkanie, Dzwonię do P kazał mi dojechać do szpitala gdzie szkole mieliśmy tylko 5 km oczywiście zatrzymałam sie jeszcze po drodze raz sprawdzic czy nie uchodzi powietrze , P dzwonił i mowi No moze wrócimy z Siemianowic do Tg po szkole i w domu bede próbował wymieniać bo jeszcze nigdy tego nie robiłem ... Ja na niego oczy jak 5 pln No way nie bede jechac pol h na gumie, wiec sie chłopak juz nastawił
ale jak dojechalam pod szpital pisprawdzalam czy wszystko jest opony podnośniki i te inne zadzwoniłam jeszcze do taty i dobrze bo mowi jak jest powietrze to zeby nie zmieniać bo sie chłopak umeczy bo cos inny profil zapasowki cos tam cos tam... Na szczescie okazało sie ze ktos musiał podstawic mi śrubkę z nakładką , dzięki temu powietrze nie uciekało i faktycznie mogliśmy wrócić do domu, jechaliśmy tzn P mnie asystował 2 autem co chwila sprawdzając czy nie schodzi luft z opony ... 2 auta na drodze jadące 40km/h taki kawał - powiem Wam szału nie ma
zwłaszcza ze ta opona stuka feeees! Zaraz P musi spr stan powietrza w opOnie i ja dzis do wylkaniAtora jesCze ... Potem muszę jeszcze do kwiaciarni, bo ostatnio nie było właścicielki, i do tego centrum handlowego bo kombinuje jeszcze co zrobic z ta moja fryzurka chce miec fale na grzywce a mam za krótka wiec chciałabym kupić włosy na klipsie i przedłużyć ta grzywke na ten 1 dzien
fryzjerka powiedziała ze sie postara i powinno to cos pomoc
Wiec jest nadzieja!
Kara kochana sprawdzał mi to Chop i sie nie dało ;( jeszcze kolega próbuje cos pomoc zobaczymy ...
Zycze Ci abys mogła sie wysypiac i podziwiam ze tak długo pracujesz !
Alpine ładne te obrączki
My tez długo szukaliśmy obrączek w koncu wzięliśmy z paladu bo wzór nam sie podobał
Ania a Wy znalezliscie?
Sawi przykro mi z powodu Twijego cukru ;(
Alicja a nie możesz jej karmić tym co zjada po prostu , ewentualnie na tych wspomGaczach apetytu wiem ze latwo sie mowi ale moze nie ma co sie spinac .. Kochana im bardziej sie denerwujesz mała to czuje, pamiętaj o złotej zasadzie takie dziecko juz duże nie da sie zagłodzic;* a mezem sie nie spinaj , i faktycznie ustał sobie raz w tyg wychodbe na 2h czy to do kosmetyczki kolezanki cokolwiek / czas tylko dla siebie, to bardzo wazne ja mojemu cały czas o tym przypominam ze tak bedzie
proponuje zroboc to samo !
Każdy z Was bedzie szczęśliwszy Ty z czasem tylko dla siebie on z treningami . Ja nie moge sie doczekac az mój kupi sobie rower i bedzie jeździł bo widzę ze nie ma jak odreagować stresów w pracy, kiedys i squash i kosz a po przeprowadzce na sl nic ;( prawie rok juz i jest gorzej ja to widzę ...
Hania cudne wieści !!!
))))) i spełnienia marzeń ! Obys zawsze buła tak pozytywna i zorganizowana kochana ;*
Koko tampon z maścią normalnie do środka ??
Maltanka współczuje ja nam ten problem ale bez bólu w zasadzie ale sie utrzymują cały czas :/
Joani cudny dzien !
Amaliee &&&&!
Wczoraj na szkole rodzenia uczylismy sie oddychać do porodu i cw pozycje porodowe i chyba mi nie posłużyły bo kłuje mnie w kroku troszkę od wvzoraj wiec muszę sie umówić do lekarza postaram sie na dzis jeszcze !
O widzę ze piszecie i kluciach
czyli nie mam co panikować uf..
No po 3 h udało mi sie nadrobić i popisać *: miłego dnia i kciuki za wizyty!