reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja również weszłam tutaj z ogromną obawą. Bóg nad Wami czuwa. Trzeba wierzyć. Dobrze, że jest choć troche lepiej.
A Ola, zuch dziewczyna. Często tak jest, że jedno z bliźniąt jest silniejsze. Alw miejmy nadzieję, że i Elenka sobie poradzi.
A dzieciaczki w domu z kim zostały?
Usciski dla Was i bądźmy dobrej myśli.

reklama
Haniu piękne informacje ! Zobaczysz bedzie dobrze - w koncu Twoja krew / mała Wojowniczka nawet jak przegra kilka bitw ( np z waga a to normalne ze spada jak sie choruje u dorosłego zdrowego tez przeciez tak jest) , to wojne na pewno wygra - zreszta z taka armia jaka ona ma kochający rodzice, wspierająca bliźniaczka i dwoje rodzeństwa - kochana kto jak nie ona ??
Jeszcze trochę wiary maluchu bedzie dobrze ;*

No dzis pospalam... Chyba nawet na siku nie wstałam , wiec czas sie zebrać o cos zjeść ;)

Buziaki dla Was!

Haniu - to dobre wieści. Spadkiem wagi się nie przejmuj, EM ka słusznie zauważyła, że i u dorosłego człowieka tak się dzieje. Modlimy się za Was całą rodziną :*

witajcie

oj dopiero wlaczylam kompa od wczoraj rana.
Haniu trzymam kciuki za Elenke i modle sie za Was. Wierze ze dzielna Dama jest silna! Duzo sil dla Was wszystkich.

Nie wiem co mialam Wam napisac bo mnie zamurowalo i nic nie jest wazniejsze teraz niz wiesci od Hani!

Haniu aż mnie zmroziło jak przeczytałam rano Twoją wiadomość, ale ciesze się, że jednak antybiotyki zaczęły działać i jest lepiej, Elenka jest strasznie silna:tak: Wiedzieliście, że czeka was wiele kroków w tył i to był jeden z nich, ale oby ostatni i teraz już było tylko lepiej, będziemy się o to na pewno wszystkie modlić i za siłę dla was, żebyście nie wątpili, że mała Elenka sobie poradzi.

Cześć Dziewczynki :*

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz mamy gości.

A_nka - trzymam za Was mocno kciuka i modlę się, o zdrowie i siłę dla Was wszystkich :*

Spokojnej niedzieli Dziewczynki, nie dajcie się upałom.

reklama
Haniu Elenka silna kruszynka a Wy też musicie byc silni i wierzyć wierzyć jeszcze raz wierzyć że ona sobie poradzi,Bozia nad Nią czuwa.....jesteśmy z Wami

Do góry