reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ja dziś cała w skowronkach byłam bo moje dzieciątko wreszcie dojechało do mnie po tygodniowej nieobecności a tu takie smutne wiadomości o zdrowiu Elenki. :(((

trzymaj się maleństwo kochane z całych sił !!!
wszystkie gorąco myślimy o Was i musi być dobrze.

Czasem jest tak, że lekarze mówią jedno, a życie pisze zupełnie inne scenariusze. Wszystko jest w rękach Pana Boga.

Łóżeczko złożone - co prawda wg instrukcji jednego elementu nie ma - do szuflady, żeby coś tam wietrzyć, ale wydaje się być okej.
Położyliśmy materac - póki co jest zafoliowany i prowizorycznie przewijak. Jakoś tak inaczej jest mi teraz w tym pokoju. Jak się uda w poniedziałek będą stały tam meble, a za jakiś czas fotel, żeby było wygodnie do karmienia. Mam nadzieję, że szybko nam to pójdzie, bo salon czeka na swoją kolej.

Dziewczyny jest odrobinę lepiej, antybiotyki zaczynają działać, lekarka odetchnęłą gdy ostatnie wyniki zobaczyła.

Oby obie córeczki zostały z nami. Bardzo się boję.

Nadal jesteśmy w szpitalu, ale jak stan małej rano będzie stabilny to wracamy do Dominika i Neli chociaż na chwilę. Dlaczego nas tak bardzo los doświadcza :-(
Mała straciła na wadze dość sporo od ostatniego ważenia bo dziś było 1295g, a ostatnio 1335g :-( boję się tego cofania.

Ola waży 1490g praktycznie za moment opuści OION, a z tamtąd blisko już do domku, a mój elfik kochany ?:(
Czy jej się uda? Tak bardzo część swojej siły chciałabym tchnąć w te ciupkie ciałko.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak bardzo bałam się dzisiaj wejść tutaj. Jednak niepotrzebnie.
Haniu wszystkie czekamy kiedy w końcu zaświeci u Was słoneczko już na dobre. Modlimy się tak bardzo za Waszą szósteczke i tak mocno i tyle nas jest z ta modlitwa, że mamy za sobą całe zastępy tam na górze.
Musicie być dzielni i silni, macie dla kogo, macie cel, a ja wierzę że w końcu odetchniecie i będziecie szczęśliwa rodzinka :*

Do góry