reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Mąż zaczął walczyć z łóżeczkiem. Sprawdziłam na stronie producenta instrukcję i ona różni się od tej co nam przesłali i wg tej netowej wszystko jest.
Dostałam od kuzynki zabawki dla Malucha po jej dzieciach, ale mocno pobrudzone. Stwierdziłam, że ryzykuję i wyprałam w pralce i na szczęście wyglądają dobrze :)

Martwi mnie mocno cisza Hani,,,

reklama
Shiran kurierzy raczej nie dostarczaja w soboty, no chyba, ze sobie wybierzesz taka opcje, ale wtedy do drozej kosztuje:) oby w poniedzialek juz byl:tak:

Marciatko i co udalo sie zlozyc wedlug tej instrukcji? Co Ty za lozeczko wybralas, ze takie skomplikowane?:D

Tez sie martwie co u Hani i dziewczynek, ale mam nadzieje, ze po prostu nie ma czasu i wszystko jest u nich dobrze.

Stan Eleny się pogarsza. Kazali szykować się niestety na najgorsze. Możemy zostać dziś z małą na noc by móć być przy niej.
Ochrzciliśmy też córcię i nic więcej nie można zrobić . leki nie chcą dzialać

My nareszcie w domciu... a dajcie spokój imprezować w takim upale... praktycznie przeleżałam z wiatraczkiem przy nosie i wodą z lodem... a potem do domu sę przenieśliśmy, bo było w nim tylko 25 st. O dziwo nogi mi nie spuchły... ale jak ma być tak jeszcze cały tydzień, to ja wyeżdżam do Finlandii :-D
Dzisiaj dzwonili, że komody są do odbioru i łózeczko w drodze, więc cieszę się, że mąż ma jednak urlo, będzie od poniedziałku wszystko skręcał a ja odgracę pokój nareszcie :-)
Hania, trzymajcie się mocno, słów mi brak normalnie, ale życzę wytrwałości i siły.

reklama
Do góry