reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nadgoniłam i odopowiadam :))

AMALIEE trzymam kciuki za twoje wyniki. Wszystko na pewno będzie dobrze :)

ANN super, że wypad nad zalew udany. Fajnie jest czasem tak odpocząć na świeżym powietrzu.

SHIRAN fajnie, że roczek udany i dzieciaki zadowolone ;) miłej nocki :)

KOKO współczuję badań na raty ;) człowiek czasem naprawdę jest roztrzepany

SMOKY super, że zakupy w Gemini zrobione :)

CANDY pomysł Joani z tym mini placem zabaw nie jest zły. Dziecko miałoby swoje miejsce do zabaw i czuło by się bezpieczniejsze.

Kurcze wkurzają mnie komentatorzy meczu :what: piłkarze jeszcze nawet do pola karnego nie dobiegną, oni już głupieją ;)

No nic doczekam do końca meczu i też uciekam spać. Miłej nocki. Buziole :-*

reklama
Czkawke moja gwiazda też miała już kilka razy, ale w jej wykonaniu to było bardziej śmieszne dla mnie niż nieprzyjemne :)

Mąż zrobil niespodzianke i wrócil wcześniej :)

Również jestem za Niemcami i mój na szczęście też :)
Nie chce mi się jednak czekać do końca, też mi się chce spać :)
Ale może wytrwam :)

Dobrej nocki bez zbędnych wrażeń :)

Ja już też padam na twarz ze zmęczenia... co do czkawki to ja często czuję jak Agatka ma czkawkę i raczej nie da się tego pomylić z innymi ruchami :p czasem nawet jest to nieprzyjemne, ale zazwyczaj po prostu główką puka mi w pęcherz i muszę biec do WC :)
dobranoc

No i jednak Niemcy :) i to jeszcze wynik który obstawiam :)

Hania mnie też wkurzają komentatorzy... Ale to zawsze, nie tylko w tym meczu...

Dobranoc!

No i Europa zwyciężyła ;) a pamiętacie jak po fazie grupowej pisałyśmy o kiepskim futbolu naszych drużyn :))

Kurcze łezka w oku mi się zakręciła :-(
Na kolejnych mistrzostwach świata w Rosji bliźniaczki będą miały już 4latka, Nelka - 7, a Dominik - 5. A jak ten czas szybko zleci ...

Ostatnia edycja:
No i jednak Niemcy. Prawie zasypiałam już, jak mąż krzyknął, że gol.

Pomimo, że późno szłam spac, już nie śpię od pół godziny. Chyba organizm już sie powoli przestawia...

Wiecie, ze spaniem u mnie to jest tak, że jak się położę, to w zagłębieniu na koncu mostka, między żebrami czuje takie mrowienie. No i właśnie to utrudnia mi znalezienie odpowiedniej, wygodnej pozycji do spania. Obkładam sie poduszkami z każdej strony, ale czasem to nic nie daje.

Idę szykować śniadanko i za małą chwile obudzić mojego urwisa do przedszkola. Stęsknił się. Już sie dopytywał, kiedy pòjdzie.

Miłego dnia wrzesnióweczki. Kciuki za badania i wizyty jeśli są. :-)

MADDLENKA, fajnie macie, że jeszcze przedszkole czynne :)
u nas dzieciaki do sierpnia w domu siedzą.

A wogóle to dzień dobry :)

Nocka u nas nie zaciekawa Dominik budził się srednio co 1.5h. I już nawet nie wiem czemu. Spałam praktycznie na górze w fotelu bo jak synek płakał to i córcię obudził, a ona sama potem nie chciała spać więc zostałam z nimi.

Kurcze tam moja dwójeczka zaczyna być coraz bardziej absorbująca. Co będzoe jak dziewczynki wyjdą ze szpitala?

Czasem to wszystko mnie przeraża.

Mąż wybył już do pracy. Do końca tygodnia musi zakończyć jakieś zlecenie i będzie wracał dopiero koło 22 :-( smutno mi strasznie.

Muszę też jakąś nianie znaleźć na czas moich wyjazdów do szpitala. Bo nikt już nie chce z maluchami siedzieć, a do powrotu mamy jeszcze sporo czasu.

Nie marudzę już i życzę wszystkim miłego poniedziałku ;)

Kciuki za wizytującę oczywiście zaciśnięte :thumbup:

Dzień doberek :*

Nie odzywałam się cały weekend praktycznie ale tu goście tu coś naszykować tu iść na spacer i tak zleciało ale czytałam wszystko więc jestem na bierząco :)

Ann dzięki za pamięć :) nawet dobrze się bawiłam hehe (chociaż wolałabym ja być goszczona) :D karkoweczka wyszła pyszna w smaku ale tycio za długo i troszkę gumowa wyszła.. no ale kij z tym wszyscy zadowoleni :D

Jak czytałam posty to brakowało mi wpisów Joani i jak już cchciałam się upomnieć zapytać czy coś się nie stało to napisała :) myślami zwołałam hehe :) uspokoiłam się i poszłam dalej robić :)

Co do zakupów aptecznych to ja nie robie zamówienia takiego :) bo wszystko praktycznie jest :) jedynie co to butelka została i jedne podkłady (pieluchy) więc się nie przejmóję :) jak sobie pomyśle ile prania i prasowania przedemną to aućć.. już mnie plecy bolą:D

Ameliee współczuję choroby synka. no i trzymam kciuki żeby jednak się okazało że byłaś szczepiona :) wydaje mi się że praktycznie zawsze jest te szczepienie .. Ale czekamy na wyniki :)

Co do meczu... hmm.. też paatrzeliśmy haha jak można to tak nazwać :) usneliśmy oboje na rogowce w salonie i o 1 się obudziliśmy i poszliśmy spać do łożka hehe :D ale my jakimiś specjalnymi fanami nie jesteśmy może 2-3 mecze po kawałku żeśmy obejżeli :p

już olejna osoba powiedziła że brzuszek mi opadł.. coś zaczyna mnie to martwić troszkę... jutro wizyta u lekarza :D i jeszcze na morfologię jutro rano muszę skoczyć zobaczyć co z tym moim żelazem..

Shiran super że imprezka udana :)
Alicjaa dla lepszego samopoczucia warto taki pas kupić :)

Muszę dzisiaj pranie zrobić i iść do szewca z eleganckimi butami od M czy da się czupki naprawić.. bo troszkę nma porysowane a w sierpniu wesele nas czeka i jak coś będzie trzeba kupić nowe;/

A jeszcze co z Sonią bo też się troszkę nie odzywa...

Miłego dnia kochane :) buziaki :*

No i EMKA dawno się nie odzywała :what:

FELICITY, co do monitorów oddechu to maty montujesz pod materac i one faktycznie wyczuwają ruch oddechowy dziecka. Jeżeli dziecko nie oddycha przez 15sek to załącza się sygnał ostrzegawczy, u nas często przy Neli właśnie on ją wybudzał i łapała oddech jednak gdy to nie pomoże to po kolejnych 5sek załącza się alarm.

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie.. ale Emka coś wspominała że dużo załatwiania ma więc może dlatego :) oby nic złego się nie działo :)

Hania a może Dominikowi ząbki idą któreś?
Cieszę się że z dziewczynkami coraz lepiej :)
Nasz Synek chyba też będzie miał na imię Dominiś :) ale to się jeszcze okaże :)

Maddlena fajnie że Antoś tak chętnie do przedszkola chodzi przynajmniej masz odpoczynku troszkę :)

My dzisiaj zaczynamy 32 tydzień :) już coraz bliżej :) pieknie :D

Do góry