reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Powiem szczerze, że muszę się bardzo zastanowić, ale ja wyczułam może dwa razy i to nie jestem pewna czy to na pewno było to pamiętając wasze opisy tych przeżyć ;)
Ja też za Niemcami, ale w tym roku chyba nie jestem fanką mundialu w porównaniu do ostatnich mistrzostw świata ;) Widziałam może dwa lub 3 mecze i to nie całe ;)

może , zresztą tak samo jak ja bo szłu tu dostaje...

a czkawka to takie szybkie delikatne ruchy:) jak dziecko nałyka się za dużo wód

Ostatnia edycja:
Mój Franek też ma rzadko czkawkę, ale ostatnio miał jak byłam na ktg i śmialiśmy się z mężem z tego, bo to było dziwnie słychać na tym aparaciku i nie wiedziałam cxy naciskać ,że czuję ruchy czy nie.. no i tak naciskałam a potem pielęgniarka się śmiała ze mnie, że z uporem maniaka dusiłam przycisk i dusiłam ... ( jednak nie trzeba...) :-)
No i dogrywka... ehh nic nie może skończyć się o czasie...
Candy, musisz chyba teraz w ogrodzie postawić mini plac zabaw, to może nie będzie tak źle...

Ja też za niemcami... Jakoś drażni mnie Messi zawsze....

Ja też nie czułam jeszcze czkawki, Noooo chyba że nie poznałam....

Kurczę poszłabym spać.... Nie chcę karnych bo za długo top potrwa wszystko...

reklama
Do góry